Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Бог е моят универсален лекар!

Добави в Svejo

Бог е моят универсален лекар!

Получено по email

Моят път до Христос

Бог е вършил много чудеса в живота ми, но искам да споделя нещо, което ми се случи съвсем скоро.

Излезе ми едно образувание на крака близо до ходилото, след което почти до него - още едно. Бавно започнаха да нарастват и в последствие се съединиха. В един момент вече се виждаше, когато бях с по-отворени обувки и ми пречеше. Продължаваше да расте в продължение на 2-3 години. Понякога, докато вървях спирах, защото болката беше толкова силна, че не можех да продължа да вървя. Това доста ме смущаваше, а лекарите така и не разбраха каква е причината и на какво се дължи... Някои бяха на мнение, че е уголемен лимфен възел, други - че е костно образувание. Една докторка каза, че понякога тези неща изчезвали сами, но ако това не се случи трябва да се премахне с операция. Посъветва ме да изчакам, да му правя лек масаж. Пробвах с масаж известно време, но не само, че тогава не изчезна, ами продължаваше да расте. Осъзнах, че явно трябва да се моля сериозно за този проблем.

Знам, че много хора ме подкрепиха в молитва, за което им благодаря. Нека Бог да благослови всички ви изобилно, да снабди нуждите ви, да ви укрепи и да ви употреби за Негова слава!

След известно време спря да нараства и да ме боли. Веднъж, докато се молех, чух: „Погледни си крака!” В първия момент не обърнах внимание, но това продължи много натрапчиво, докато не реших да погледна. Тогава забелязах, че образуванието беше станало по-малко. От този момент имах някаква вътрешна увереност, че ще изчезне напълно и, че е въпрос на време да се случи. Точно така стана – постепенно намаляваше и накрая изчезна нацяло!

Благодаря на Бог за чудото, което извърши с мен! Бог е велик и за пореден път се убеждавам, че за Него няма нищо невъзможно! Той е единствения, който е вършил, върши и ще продължава да върши чудеса! От нас се иска само да вярваме без да се съмняваме. И не, че ние заслужаваме - нищо подобно, а заради Неговата несравнима милост и вярност и заради цената, която плати за нас на Кръста! Той е Лекаря на лекарите, Царя на царете и Господаря на господарите! Благодаря Му с цялото си сърце и цялата си душа! Цялата слава принадлежи само и единствено на Него!

Имам и други по-сериозни здравословни проблеми и това го приемем като знак от Бог, че с вяра и молитва е възможно пълно изцеление. Надявам се и на вашата подкрепа в молитва.

От Елена БелеваАко това свидетелство ви е благословило по някакъв начин, моля ви, отделете няколко минути, за да го споделите. Вашият фийдбек е много важен за нас и може да бъде насърчение за стотици други! Коментирайте тук, или ни изпращайте коментарите и свидетелствата си на посоченият email-адрес! Бог да ви благослови! Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Бъдете част от развитието на християнски портал - hristiqni.com. За повече информация - КЛИК

Скъпи читателю – ти в мир с Бога ли си? Ако не, можеш да поправиш случилото се. Знаеш ли какво те очаква след смъртта? Ти можеш да получиш уверението на Бог, че Раят ще бъде твоят дом през вечността, само ако пожелаеш. Исус умря за ТВОИТЕ грехове, ДА, ТОЙ ГО НАПРАВИ!!! Готов ли си да застанеш пред Бога в Деня на Съда и да Му заявиш, че не си се нуждаел от пролятата кръв на Исус Христос на Голгота, за да бъдат простени греховете ти и за да бъдат отношенията ти с Бога в изправност? Умоляваме те ... не прави тази фатална грешка!За да познаеш Бога; за да бъдеш в мир с него; за да бъдат простени греховете ти; за да бъдеш сигурен, че Небето ще е твоят вечен дом; за да си уверен, че си в изправност с Него точно в този момент ... моля, кликни тук ( кликни тук ), за да осъзнаеш колко е важно, че трябва да се помириш с Бога. Безценний, помирението с Бога ще опредили къде ще прекараш вечността. Твоето решение да сключиш мир с Бога е най-важното решение, което трябва да вземеш в този живот!

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови