Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Моят път до Христос

Добави в Svejo

Моят път до Христос

Изпратено ни по email

Моят път до Христос

Здравейте братя и сестри!!!
Казвам се Йосиф Будаков и съм българин от турски произход. Преди да повярвам в Исус Христос, аз бях мюсюлманин, ходех на джамия всеки петък и изговарях заучени молитви от корана. Подигравах се на Християните, както и с моята съпруга също която беше и все още е Християнка.

Всичко това продължи до 2001ва година, когато заминах за Испания. На следващата година в Испания пристигна един мой братовчед, който е Християнин и който донесе Новият Завет. Аз поисках да прочета тази книга, за да видя какво пише там. След като я прочетох аз вече знаех че Исус е Божият Син, и че Той е Бог. Така аз повярвах без проповедник или пастор. След 3 години се покръстих с Водно Кръщение.

За да бъда кратък ще ви кажа, че Християнският ми живот беше на приливи и отливи. Докато веднъж бях сам в молитва, казах на Исус: Господи аз лъжа себе си, викам към Теб в молитва, а после говоря като света и живея като света. Или ме промени или не не мога да Те следвам по този начин!

От този ден нещо се промени в мен. Започнах да търся Бог по-силно. Започнах да постя повече и да се моля повече. И така до преди няколко месеца, когато Бог ни събра - 12 братя и сестри на едно място, в домашна група.

Домашна група християни

Една вечер в 2:15 ми се обади един брат във вярата за баба си която също е наша сестра от нашето малко домашно служение.

Тя виждала умрели хора проснати на пода, духове да летят в стаята, малки черни джуджета с черни качулки да излизат от ушите и.

Когато отидохме там още в коридора преди да видя сестрата ме побиха ужасяващи тръпки. След като влязох в хола видях сестрата - изглеждаше много зле: Очите и бяха черни бялото не се виждаше. Отворихме Библията да прочетем нещо от Словото на Бога и тя започна да се гърчи и да вика. Тогава ние се помолихме и аз и положих ръка като заповядахме на нечестивите духове да излязат в Името на ИСУС ХРИСТОС. Тя започна да кашля, да диша дълбоко и да охка. И така в молитви и полагания на ръце до 5 часа сутринта, след което тя беше видимо добре и славеше Бога.

На следващия ден обаче проблемите отново се върнаха. След дълги молитви демонът призна, че е останал сам и цитирам "аз останах сам и няма да ви кажа името ми. Казвам се демон" и се усмихна подигравателно. Поискахме да продължим да се молим но срещнахме съпротива от семейството на сестрата. Те са поискали да я заведат на лекар, защото си мислеха че щом има халюцинации, можела да има някакво раково заболяване в главата. Ние знаехме, че не е за лекар, но отстъпихме, защото натискът на хората беше голям.

Заведоха сестрата на лекар. Направили и много изследвания, на всяка област от тялото и, но тя имаше единствено малко по-високо кръвно което е нормално за възрастта и. На следващия ден влязох в пост и молитва за нея и почувствах голяма сила от Бога. Молех Господ да я доведе по някакъв начин защото не вярващите не ни оставяха да отидем ние, а и силно вярвах че Бог ще я освободи. Същата вечер в 22:30 я доведоха, защото тя поискала да дойде да се молим за нея.

Когато дойде аз я водех в молитва за самоосвобождение на Дерек Принс, които намерих в сайта на брат Пламен Петров. И когато трябваше да прости на един от братята тя си затвори устата и лицето и се изкриви. Тогава разбрахме че това е демонът на непростителност. Положих ръка и заповядах на демонът на непростителността да излезе в Името на Исус Христос. Сестрата започна да кашля и повърна нещо бяло - демонът излезе - СЛАВА НА БОГА! След това тя стана и започна да хвали Бога и да казва; прощавам, прощавам на нашият брат!!!

Същата вечер всички които присъствахме се изпълнихме със Святият Дух, имахме голяма радост и хвалехме всички Исус.

След 2 дни като се събудих усетих подтик да се моля за кръщение в Духа. Понеже питах Господ, след като ми е дал тази дарба дали съм покръстен в Святия Дух. Влязох в пост и молитва и при първата молитва аз започнах да говоря чужд език - хвалех Бога и плачех.

Благодаря Ти Господи Исусе!!!

Не след дълго се помолихме за моята съпруга, която е оперирана от гуша. Тя каза че усещала нещо като топка в гърлото. По време на молитвата и положих ръка на гърлото и заповядах на болестта в името на ИСУС да се махне. Моята съпруга започна да издава звуци като грухтене и охкане и цялата се тресеше, после падна на земята, след което я вдигнали и тя пак падна.

След като се успокои каза, че по време на молитва не си чувствала краката - от колената надолу били изпълнени с топлина, и че нещо е излязло от главата и. Топката в гърлото я нямаше вече и дишаше свободно. СЛАВА НА БОГА!!!

После се молехме за една сестра, която от около 10 дена била вързана и не можеше да се моли нито да чете словото на Бога, нито да се покайва. Когато се изправихме на молитва, без никой да се допре до нея тя падна от силата на Святият Дух.

Бог и нея освободи и сега сестрата чете, моли се и се покайва за грешките си като хвали Исус.

СЛАВА ДА БЪДЕ НА БОГА! СИЛАТА Е НЕГОВА И СЛАВАТА Е НЕГОВА!!!

От Йосиф БудаковАко това свидетелство ви е благословило по някакъв начин, моля ви, отделете няколко минути, за да го споделите. Вашият фийдбек е много важен за нас и може да бъде насърчение за стотици други! Коментирайте тук, или ни изпращайте коментарите и свидетелствата си на посоченият email-адрес! Бог да ви благослови! Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Бъдете част от развитието на християнски портал - hristiqni.com. За повече информация - КЛИК

Скъпи читателю – ти в мир с Бога ли си? Ако не, можеш да поправиш случилото се. Знаеш ли какво те очаква след смъртта? Ти можеш да получиш уверението на Бог, че Раят ще бъде твоят дом през вечността, само ако пожелаеш. Исус умря за ТВОИТЕ грехове, ДА, ТОЙ ГО НАПРАВИ!!! Готов ли си да застанеш пред Бога в Деня на Съда и да Му заявиш, че не си се нуждаел от пролятата кръв на Исус Христос на Голгота, за да бъдат простени греховете ти и за да бъдат отношенията ти с Бога в изправност? Умоляваме те ... не прави тази фатална грешка!За да познаеш Бога; за да бъдеш в мир с него; за да бъдат простени греховете ти; за да бъдеш сигурен, че Небето ще е твоят вечен дом; за да си уверен, че си в изправност с Него точно в този момент ... моля, кликни тук ( кликни тук ), за да осъзнаеш колко е важно, че трябва да се помириш с Бога. Безценний, помирението с Бога ще опредили къде ще прекараш вечността. Твоето решение да сключиш мир с Бога е най-важното решение, което трябва да вземеш в този живот!

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови