Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Среща с Исус и с дявола..

Добави в Svejo

Преживяването на моята племеница

Изпратено ни в социалните медии

Среща с Исус и с дявола..

Здравейте,
казвам се Милка и повярвах в БОГ преди 21 години. Искам да споделя едно свидетелство, което се случи преди няколко дена.

На 1-ви февруари голямата дъщеря на брат ми, която е болна от диабет изпадна в кома за около 6 часа. Докторите казаха на брат ми, че само БОГ може да я върне. ТАКА И СТАНА.

СЛЕД като се завърна малката от другия свят започна да разказва къде е била и какво е видяла. Всички я гледаха учудени. ТЯ - НЕЛИ, започна да разказва, че минала през един тунел и се озовала пред ада. ИСУС и казал да не се страхува и че в момента тя сънува. ВИДЯЛА баба си, дядо си други познати как горят в ада. ПОСЛЕ ИСУС я завел на друго място, ТАМ бил и дявола който и предложил сладко а ИСУС държал ябълка като я попитал кое си избира.

НЕЛИ разпознала дявола и поискала ябълката на ИСУС. ТОГАВА ИСУС и рекъл, че ще я изцери от диабета, но не бива да лъже от сега нататък, защото беше излъгала майка си, че захарта и е ниска, а всъщност беше много висока и затова се случило всичко това с нея.

Майка и дъщеря се молят

После БОГ и показал като в картина майка и с малката сестричка как се молят за нея. След това видяла цялото си семейство заедно, но баща и държал едно бебе, което било много болно от асма. В момента снаха ми е бременна с 3-то, но не желае това бебе. ИСУС изрично заръчал; това бебе трябва да се роди, ще се казва ХРИСТО и БОГ ще се прослави чрез него. ТО ще се роди болно, но в последствие БОГ ще го изцери.

СЕГА НЕЛИ Е МНОГО ДОБРЕ, родителите ще следват ИСУС. Благодаря на БОГ, че върна племенницата ми. Амин!

От Милка АтанасоваАко това свидетелство ви е благословило по някакъв начин, моля ви, отделете няколко минути, за да го споделите. Вашият фийдбек е много важен за нас и може да бъде насърчение за стотици други! Коментирайте тук, или ни изпращайте коментарите и свидетелствата си на посоченият email-адрес! Бог да ви благослови! Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Бъдете част от развитието на християнски портал - hristiqni.com. За повече информация - КЛИК

Скъпи читателю – ти в мир с Бога ли си? Ако не, можеш да поправиш случилото се. Знаеш ли какво те очаква след смъртта? Ти можеш да получиш уверението на Бог, че Раят ще бъде твоят дом през вечността, само ако пожелаеш. Исус умря за ТВОИТЕ грехове, ДА, ТОЙ ГО НАПРАВИ!!! Готов ли си да застанеш пред Бога в Деня на Съда и да Му заявиш, че не си се нуждаел от пролятата кръв на Исус Христос на Голгота, за да бъдат простени греховете ти и за да бъдат отношенията ти с Бога в изправност? Умоляваме те ... не прави тази фатална грешка!За да познаеш Бога; за да бъдеш в мир с него; за да бъдат простени греховете ти; за да бъдеш сигурен, че Небето ще е твоят вечен дом; за да си уверен, че си в изправност с Него точно в този момент ... моля, кликни тук ( кликни тук ), за да осъзнаеш колко е важно, че трябва да се помириш с Бога. Безценний, помирението с Бога ще опредили къде ще прекараш вечността. Твоето решение да сключиш мир с Бога е най-важното решение, което трябва да вземеш в този живот!

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Коментари   

 
0 #5 Anihandeva 03-10-2017 12:03
PREKRASEN BOG IMAME ALELUQ AMIN
Цитиране
 
 
-1 #4 svetlio 26-05-2016 18:23
Господ не е безсилен пред диабета!!!
Цитиране
 
 
+5 #3 hristiqni.com 06-02-2013 15:55
Цитит от Dafina Zaharieva:
Няма по-велик от Господ Бог - Спасителя наш. Историята ме трогна, но с диабета шега не бива. Аз изгубих родителите си, предадоха се в борбата с него. От диабета изцеление няма, дори и Господ е безсилен.


“А Иисус им рече: истина ви казвам, ако имате вяра колкото синапово зърно, ще речете на тая планина: премести се от тука там, и тя ще се премести; и нищо няма да бъде за вас невъзможно” (Мат. 17:20).
Цитиране
 
 
-11 #2 Dafina Zaharieva 05-02-2013 21:58
Няма по-велик от Господ Бог - Спасителя наш. Историята ме трогна, но с диабета шега не бива. Аз изгубих родителите си, предадоха се в борбата с него. От диабета изцеление няма, дори и Господ е безсилен.
Цитиране
 
 
+5 #1 gyuldjan 05-02-2013 19:40
Slava na BOG!!! Toi e e dinstven.Amin
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови