Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Едно послание за теб

Едно послание за теб

Получено по email

Едно послание за теб

Здравейте,
Пише ви един непознат за вас човек. Преди да продължа искам да ви уверя, че нищо не продавам, нищо не купувам, нито пари искам, нито правя реклама. Това е едно свидетелство за живота ми, в което има Едно Послание от Бог за Теб!

Когато бях малък вярвах в Бог. Усещах когато правя нещо лошо и това ме измъчваше. Но с времето разбрах, че в очите на повечето хора съм смешен, когато се притеснявам, че съм направил нещо лошо. И започнах да се опитвам да бъда лош и груб за да съм „ГОТИН“. Започнах да п ия, да пуша обикновени цигари, а по-късно и трева. Когато станах на 15 години започнах да употребявам, хероин и много други неща. Всичко това продължи 14 години. Едва ли ще мога да опиша какво ми се случи през тези години. По скоро искам да ви кажа как продължи всичко.

Ден след ден надеждата угасваше, но все пак оставаше едно мъничко пламъче. И това беше мъничка вяра, че Бог по някакъв начин ще ме избави от тази смърт. Вътре в себе си се молех, но исках нещата някак си сами да се оправят без да положа усилие. Трудно е човек да излезе от това състояние на физическа абстиненция, а и после дълго време психическа. Разбрах само едно, че това не може да продължава, и че трябва да положа някакво усилие. Знаех, че с всеки изминал ден ще става все по добре. И че трябва да издържа тези трудни дни. Затворих се вкъщи и започнаха дните да отминават. Имах моменти, когато се отричах от душата си и исках от Бог да я заличи. После се разкайвах за това. Но имах и един момент в който Бог ме изпълни със Святия си Дух. Тогава не можех напълно да си обясня какво ми се случва, защото още не разбирах, но усетих, че Бог ме изпълни с любовта си. Дните минаваха и наистина нещата ставаха все по добри /сравнително/. Продължавах след това да пия и да пуша и да ходя по жени / дори и по ом ъжени/ и да правя и други долни неща. Общо взето се оказа, че наркотиците не са главния проблем. Главния проблем е грешното ми естество и продължавах отчаяно да газя в блатото и да затъвам.

След 14 години лутане Бог ми изпрати един човек, чрез който усетих Божията любов. Той свидетелства за Исус Христос. Тогава вече знаех че е умрял на кръста за нашите грехове, и който повярва в това с цялото си сърце, с цялата си душа и с всичкия си ум и се покае за всеки един съзнателен и несъзнателен грях, който е извършил и по думи и подела и по мисъл ще бъде спасен. Знаех го, чувал съм го толкова много пъти, но някак си оставаше скрит смисъла до този момент. Или пък някак си вътрешно не ми се щеше да оставям начина на живот, който водех. Но тогава го усетих различно. Видях и нещо различно в живота на човека, който ми свидетелства. Този човек си замина. В момента, в който го изпратих посегнах пак към цигарите. Запалих си и... тогава вече усетих... Святия Дух просто ме изпълни с присъствието си. Почувствах духовна болка. Почувствах голямо мъчение зареди това, че продължавам да си живея жалкия „животец“. Имах два варианта: Или да продължа да „живея“ по начина, по който „живеех“, или да оставя стария „живот“ и да започна нов ЖИВОТ! Нямаш си и представа ти който четеш, каква сила е това. Аз просто се предадох. Хвърлих цигарата и реших да започна нов живот. Покаях се за всички неща, които съм вършил и ги премахнах от живота ми / някои неща не можех веднага да се справя с тях - трябваше време, и много молитви/. Започнах да опознавам Бог в лицето на Исус Христос. От къде ли и по какъв начин? Ами от Библията и чрез живота ми. Как разбирам какво пише в Библията? Ами след като се покаях Бог започна да променя живота ми по неговия стандарт и ми даде Святия Дух да ме напътства и започнах да разбирам словото. Това става постепенно. Някои неща научавах от братя и сестри във вярата, а други Бог ми говори чрез живота ми, чрез обстоятелствата и лично в духа ми.

Сега вече не мога да живея без водителството на Святия Дух. Това, което виждах в човека, който ми свидетелства, сега го живея. Стремя се да имам една лична връзка с Бог в лицето на Исус Христос. Това става като чета словото и се моля. Не че нямам трудности. Имам. Но е съвсем различно. А и повечето проблеми бяха следствия от грехове. А и нещата, които бяха ценни за мен и се притеснявах за тях сега не струват нищо. Сега се доверявам на Исус Христос. Той знае дори по добре от мен, от какво имам нужда. Преди, когато си мислех, че знам от какво имам нужда в повечето от случаите се оказваше моментна емоция без никакъв разум и мъдрост. Сега нито съм останал без дрехи, нито без храна, нито без подслон. Дори и повече, но не това гоня, а просто Той го прибавя. И тази вяра, това доверие се опровергава ежедневно. Как да ти кажа...!? Това е истина. Всеки има нужда от лична връзка с Бог. Който и да си! Какъвто и да си! Каквото и да си правил в невежество! Обърни се към Бог за прошка. ТОЙ НЯМА ДА ТЕ ВЪРНЕ!!! Той иска ТИ да се спасиш и ще го извърши ако ти Го помолиш!!!

Признай, че си грешен. Поискай прошка от Отца. Повярвай, че Исус Христос умря на кръста за твоите грехове и Го приеми за свой Господ и Спасител. Започни да четеш Библията и се запознай с хора, които вярват в Исус Христос. Не искам да ти посочвам църква, която да посещаваш или имена на проповедници за да не ти отнема вярата и надеждата, като се съблазниш, че това е поредната реклама или продажба. Исках само да свидетелствам за това как Исус Христос ме промени и продължава да ме променя. Искам да те уверя, че ако му се довериш и ти, и теб ще промени. Не казвай „Ти не ме познаваш!“ Защото това, което не е възможно за човек за Бог е възможно, така че помоли Го и Той ще дойде в живота ти. Само вярвай. Моли се с вяра. И ще видиш, че ще започнат да се случват неща. Просто имай търпение. Понякога може да трябва повече време, но това не трябва да те отчайва и не трябва да спираш да се молиш. Постоянствай и ще започнат да се случват неща. И запомни, че Бог можеш да Го видиш и в най-малките неща. Той свидетелства и с природата за себе си. Толкова много неща има, но всичко с времето си. Тръгни по пътя, не спирай и не се обръщай назад! Запомни, че ако вървиш в стъпките на Исус Христос ти ще имаш вечен живот. И нека това да бъде надеждата ти само в Исус Христос.

Ето и малко препратки от Библията от Новия Завет за нещата, които писах и други също много важни

И тъй не се безпокойте, и не думайте: Какво ще ядем? или: Какво ще пием? или: Какво ще облечем?(Защото всичко това търсят езичниците), понеже небесният ви Отец знае, че се нуждаете от всичко това. Но първо търсете Неговото царство и Неговата правда; и всичко това ще ви се прибави. Затова, не се безпокойте за утре, защото утрешният ден ще се безпокои за себе си. Дос та е на деня злото, което му се намери.
/Евангелието от Матей глава 6 стихове 31-34/

Всичко което Ми дава Отец, ще дойде при Мене, и който дойде при Мене никак няма да го изпъдя; защото слязох от небето не Моята воля да върша, а волята на Този, Който Ме е изпратил. И ето волята на Този, Който Ме е пратил: от всичко, което Ми е дал, да не изгубя нищо, но да го възкреся в последния ден. Защото това е волята на Отца Ми: всеки, който види Сина и повярва в Него, да има вечен живот, и Аз да го възкреся в последния ден.
/Евангелието от Йоан глава 6 стихове 37-40/

Исус ги погледна и рече: За човеците това е невъзможно, но не и за Бога; защото за Бога всичко е възможно.
/Евангелието от Марк глава 10 стих 27/

А Исус му рече: „Ако можеш повярва! Всичко е възможно за този, който вярва.
/Евангелието от Марк глава 9 стих 23/

Както е писано: - "Няма праведен ни един;
/Послание на Апостол Павел към Римляните глава 3 стих 10/

Защото няма нищо покрито, което не ще се открие, и тайно, което не ще се узнае.
/Евангелието от Матей глава 10 стих 26/

И тъй като е определено на човеците веднъж да умрат, а след това настава съд...
/Посланието на Апостол Павел към Евреите глава 9 стих 27/

Защото, ако изповядаш с устата си, че Исус Христос е Господ, и повярваш със сърцето си, че Бог Го е възкресил от мъртвите ще се спасиш.
/Посланието на Апостол Павел към Римляните глава 10 стих 9/

Защото Бог толкова възлюби света, че даде Своя Единороден Син, за да не погине ни един, който вярва в Него, но да има вечен живот:
/Евангелието от Йоан глава 3 стих 16/

Който вярва в Него не е осъден; който не вярва е вече осъден, защото не е повярвал в името на Единородния Божий Син.
/Евангелието от Йоан глава 3 стих 18/

Покай се – това означава да обърнеш твоя път на живеене от греха към Бога! Предай живота си на Христа! Той умря на кръста за твоите грехове и обикни Го с цялото си сърце! Тогава ти ще станеш ново създание!

А според както е писано: - "Каквото око не е видяло, и ухо не е чуло, И на човешко сърце не е дохождало, Всичко това е приготвил Бог за тия, които Го любят".
/Първо послание на Апостол Павел към Коринтяните 2:9/Ако това свидетелство ви е благословило по някакъв начин, моля ви, отделете няколко минути, за да го споделите. Вашият фийдбек е много важен за нас и може да бъде насърчение за стотици други! Коментирайте тук, или ни изпращайте коментарите и свидетелствата си на посоченият email-адрес! Бог да ви благослови! Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Бъдете част от развитието на християнски портал - hristiqni.com. За повече информация - КЛИК

Скъпи читателю – ти в мир с Бога ли си? Ако не, можеш да поправиш случилото се. Знаеш ли какво те очаква след смъртта? Ти можеш да получиш уверението на Бог, че Раят ще бъде твоят дом през вечността, само ако пожелаеш. Исус умря за ТВОИТЕ грехове, ДА, ТОЙ ГО НАПРАВИ!!! Готов ли си да застанеш пред Бога в Деня на Съда и да Му заявиш, че не си се нуждаел от пролятата кръв на Исус Христос на Голгота, за да бъдат простени греховете ти и за да бъдат отношенията ти с Бога в изправност? Умоляваме те ... не прави тази фатална грешка!За да познаеш Бога; за да бъдеш в мир с него; за да бъдат простени греховете ти; за да бъдеш сигурен, че Небето ще е твоят вечен дом; за да си уверен, че си в изправност с Него точно в този момент ... моля, кликни тук ( кликни тук ), за да осъзнаеш колко е важно, че трябва да се помириш с Бога. Безценний, помирението с Бога ще опредили къде ще прекараш вечността. Твоето решение да сключиш мир с Бога е най-важното решение, което трябва да вземеш в този живот!

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови