Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Едно от чудесата които БОГ направи за нас

Изпратено ни по e-mail email - hristiqni.com

Едно от чудесата които БОГ направи за нас

Едно от чудесата които БОГ направи за нас

Мили приятели,

Искам да споделя едно от многото чудеса, които Бог направи за нас!

Искахме да отидем да работим в чужбина, защото и двамата с моя съпруг бяхме без работа в България, а имахме и две деца, които учеха и не можехме да издържаме.

Имахме уговорка с един приятел, който работеше в Испания да ни посрещне и помогне за намиране на работа.

Всичко беше уговорено и бяхме много щастливи, когато пристигнахме в Испания, но този приятел не ни чакаше и дори беше изключил телефона си.

Много се отчаяхме и се чудехме какво да правим.. Не знаехме езика, а и бяхме взели пари на заем за идването.

Цялата нощ, и до обяд на другия ден стояхме безпомощни и отчаяни.

Аз започнах да се моля на Бог плачейки - да направи чудо и да ни помогне. И в един момент почувствах една натрапчива мисъл, че трябва да отида на спирката където спират автобусите от България.

Станах и тръгнах към спирката. Още не бях пристигнала видях момче и момиче, които се насочиха към мен. Те ме попитаха дали познавам някое семейство пристигнало от България, че търсели квартиранти и за мъжа имало работа, която да започне още на другия ден. Аз казах, че ние няма къде да отидем и те много се зарадваха.

Така че още на другия ден моят съпруг започна работа, а аз след 15дни. За много кратко време успяхме да си върнем заемите и да помогнем на семейството си.

Винаги когато разказвам тази история благодаря на БОГ, защото само Той чрез Неговата помощ ни изведе от тежкото положение в което се бяхме озовали.

СЛАВА НА БОГ!!!

Имах след това много случаи, в които БОГ ми помагаше в трудни моменти и винаги му благодаря, защото Той е ВЕЛИК!!!


{xtypo_sticky}Ако това свидетелство ви е благословило по някакъв начин, моля ви, отделете няколко минути, за да го споделите. Вашият фийдбек е много важен за нас и може да бъде насърчение за стотици други! Коментирайте тук, или ни изпращайте коментарите и свидетелствата си на посоченият email-адрес! Бог да ви благослови! Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. {/xtypo_sticky}

Всеки, който желае да ни помогне в развитието нека последва тази връзка като кликне ->ТуК<-

{xtypo_info}Скъпи читателю – ти в мир с Бога ли си? Ако не, можеш да поправиш случилото се. Знаеш ли какво те очаква след смъртта? Ти можеш да получиш уверението на Бог, че Раят ще бъде твоят дом през вечността, само ако пожелаеш. Исус умря за ТВОИТЕ грехове, ДА, ТОЙ ГО НАПРАВИ!!! Готов ли си да застанеш пред Бога в Деня на Съда и да Му заявиш, че не си се нуждаел от пролятата кръв на Исус Христос на Голгота, за да бъдат простени греховете ти и за да бъдат отношенията ти с Бога в изправност? Умоляваме те ... не прави тази фатална грешка!За да познаеш Бога; за да бъдеш в мир с него; за да бъдат простени греховете ти; за да бъдеш сигурен, че Небето ще е твоят вечен дом; за да си уверен, че си в изправност с Него точно в този момент ... моля, кликни тук ( кликни тук ), за да осъзнаеш колко е важно, че трябва да се помириш с Бога. Безценний, помирението с Бога ще опредили къде ще прекараш вечността. Твоето решение да сключиш мир с Бога е най-важното решение, което трябва да вземеш в този живот!{/xtypo_info}


СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови