Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

СЪКРУШЕНИЕ

Съкрушение

От Гинка Георгиева

СЪКРУШЕНИЕ

Свидетелството е от общ християнски чат в скайп. Не е променяно по никакъв начин от редакторите на hristiqni.com, с изключение стилизирането на текста и спазването на правописните норми.

  • ЙОВ 2:17-18 “17. Ето, блажен е оня човек, когото Бог изобличава; Затова, не презирай наказанието от Всемогъщия; 18. Защото Той наранява, Той и превързва; Поразява, и Неговите ръце изцеляват.”
  • Псалми 34:18 ГОСПОД е близо до съкрушените по сърце и спасява сломените по дух.
  • Псалми 147:3 Изцелява съкрушените по сърце и превързва раните им

НЕ Е НЕОБХОДИМО МНОГО ВРЕМЕ ЗА ДА БЪДЕШ РАЗЧУПЕН И СЪКРУШЕН ЧОВЕК... БОГ ВИНАГИ ИЗВЪРШВА СЪКРУШАВАНЕТО НА ЧОВЕКА В ОБЛАСТИТЕ, КЪДЕТО Е НАЙ-СИЛЕН ЧОВЕК, КЪДЕТО ИМА НАЙ-ГОЛЯМА СЕБЕУВЕРЕНОСТ. КЪДЕТО Е НАЙ -ГОРД ОТ САМИЯ СЕБЕ СИ И КЪДЕТО ЧУВСТВА, ЧЕ МОЖЕ ДА СЕ СПРАВИ САМ. КЪДЕТО СИ МИСЛИ, ЧЕ МОЖЕ ДА ВЪРВИ САМ И ДА ПРОДЪЛЖИ НАПРЕД САМ. ОБИКНОВЕННО БОГ НАБЕЛЯЗВА ТАЗИ НАЙ-СИЛНА СТРАНА В ЧОВЕКА И НАНАСЯ СЪКРУШИТЕЛНИЯТ СИ УДАР ТОЧНО ТАМ, ЗА ДА МОЖЕ ЛИЧНОСТТА ОТВЕДНЪЖ ДА СЕ СЪКРУШИ.

КЪДЕТО БОГ ИЗВЪРШВА ДЕЛОТО СИ, ОСТАВЯ ПОСТОЯНнИ ОТЛИЧИТЕЛНИ БЕЛЕЗИ, ЗА ДА МОЖЕ СПОМЕНЪТ ЗА МРАЧНОТО ВРЕМЕ НА СЪКРУШЕНИЕТО ДА ГО ВРЪЩА ПРИ БОГ И ДА СПРЕ ЧОВЕКА ОТ ПЛЪТСКИТЕ МУ ДЕЙСТВИЯ, НЕЗАВИСИМИ ОТ БОГ. ДА ГО СПРЕ ОТ ГРЕХА. ТАКА ТОЙ СТАВА ЧУВСТВИТЕЛЕН И КЪМ НАЙ НЕЖНИТЕ ДОКОСВАНИЯ ОТ БОГ И НЯМА НУЖДА ДА ВИКА НА ТАКИВА ХОРА. ТАКИВА ХОРА СТАВАТ ЗАВИСИМИ ОТ БОГ ВСЯКОГА И ВЪВ ВСИЧКО. ПО ТОЗИ НАЧИН ТЕ ЗАПОЧВАТ ДА СЕ ЗАДВИЖВАТ ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ ВЪВ ВОЛЯТА НА БОГ ЧУВСТВИТЕЛНИ НЕ САМО НА БОЖИЕТО СЛОВО ,НО И НА ЖЕЛАНИЯТА НА СВЯТиЯ ДУХ. БОГ ПОСТИГА ТОВА ЧРЕЗ СЪКРУШАВАНЕТО ИМ И СЛЕД ТОВА ИМ ПОМАГА ДА СЕ ИЗПРАВЯТ, НО САМО, САМО ЧРЕЗ НЕГО. СЛЕД СЪКРУШЕНИЕТО СИ ТЕ НЕ СЕ УПОВАВАТ НА ПЛЪТТА.

ТАКА И АЗ БЯХ СЪКРУШЕНА ОТВЕДНЪЖ С КОВАРНА БОЛЕСТ ПСОРИАЗИС, КОЯТО СПОРЕД ЛЕКАРИТЕ Е С НЕИЗВЕСТЕН ПРОИЗХОД И НЕИЗВЕСТНО ЛЕЧЕНИЕ. САМО ПЛАЧЕХ ОТ ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ ЗА БОЛЕСТТА.

В духовно отношение новото начало при всеки християнин започва с новорождението : „истина, истина ти казвам, ако не се роди някой отгоре (отново) не може да види Божието царство” казва Христос (Йоан 3:3).

Псалми 38:8. Отпаднал съм и съвсем съкрушен; рева от стона на сърцето си. 4. Блажени скърбящите, защото те ще се утешат.

ГОСПОД СЕ СМИЛИ И ПОЛУЧИХ ОБЕЩАНИЕ ОТ БОГ, ЧЕ НА ЕДИНАДЕСЕТИЯ ДЕН ОТ ПОСТ ЩЕ ПОЛУЧА ИЗЦЕЛЕНИЕ. ЗАПОЧНАХ ПОСТ, НО РАЗГЛАСЯВАХ НА ВСИЧКИ ОБЕЩАНИЕТО ОТ БОГ И СЕ НАМЕРИ СЕСТРА, КОЯТО МЕ ИЗКУШИ ДА ПРЕКЪСНА ПОСТТА СИ ЗАРАДИ ВКУСНИ ЯСТИЯ, КОИТО НЯМА ДА МИ СЕ СЛУЧАТ ДРУГ ПЪТ ДА ВКУСЯ. И ТАКА ДЯВОЛЪТ РАЗБРА БОЖИЯ ПЛАН И ГО СЪСИПА, ОТ МОЯТА СЛАБОСТ.

ОТНОВО ПОЧНАХ ДА ПОСТЯ, НО БЕЗ ОБЕЩАНИЕ ОТ БОГ. НЯМАШЕ РЕЗУЛТАТ, БОЛЕСТТА СЕ УВЕЛИЧАВАШЕ.

ОТНОВО ПОЧНАХ ДА ПОСТЯ, НО БЕЗ ОБЕЩАНИЕ ОТ БОГ. НЯМАШЕ РЕЗУЛТАТ, БОЛЕСТТА СЕ УВЕЛИЧАВАШЕ.

Йов 17:1. Духът ми съкрушен е, гаснат дните ми, за мене вече гробища остават

ОТДЕЛИХ СЕ ОТ ХОРА И СЛУЖЕНИЯ, ЗА ДА БЪДА НАСАМЕ С БОГ, МОЛЕХ СЕ И СЕ СМИРЯВАХ ПРЕД СВОЯ БАЩА И СЕ ПОКАЙВАХ,ЧЕ НЕ ИЗДЪРЖАХ НА ПОСТТА СИ. БОГ СЕ СМИЛИ НАД МЕН И В МОЛИТВА МИ ДАДЕ ОТКРОВЕНИЕ ДА СИ ИЗМИЯ РЪЦЕТЕ СИ И КРАКАТА С ВОДА, В СЪЩИЯ МОМЕНТ МИ ЗВЪНИ ЕДНА СЕСТРА ДА МИ СЪОБЩИ ПОСЛАНИЕ ОТ БОГ ДА СИ МИЯ СЕДЕМ ПЪТИ ЗА СЕДЕМ ДЕНА ВЪВ ВОДА И ДА БЛАГОДАРЯ НА БОГ. ОТНОВО В РАДОСТТА СИ НАВСЯКъДЕ РАЗГЛАСИХ МОЕТО ИЗЦЕЛЕНИЕ - ДА ЗНАЯТ БРАТЯ И СЕСТРИ, ЧЕ АЗ ЩЕ БЪДА ИЗЦЕЛЕНА. НО ДЯВОЛА ОТНОВО НАУЧИ ПЛАНА НА БОГ И ТОЙ ПРОПАДНА. ГОСПОД МЕ ДОВЕДЕ ДО ЕДНО ОТКРОВЕНИЕ НА НАШ БРАТ, В КОЕТО БОГ МУ Е ГОВОРИЛ, ЧЕ ОБЕЩАНИЯТА, КОИТО БОГ НИ ГИ ДАВА, ТРЯБВА ДА СЕ ДЪРЖАТ В ТАЙНО, ДО ТЯХНОТО ИЗПЪЛНЕНИЕ. ПОКАЯХ СЕ И БЛАГОДАРИХ НА БОГ, ЧЕ Е ДАЛ ОТКРОВЕНИЕ НА БРАТА И МЕ Е ДОВЕЛ ДО НЕГОВОТО ОТКРОВЕНИЕ.

БОГ Е МИЛОСТИВ, КОГАТО СЕ ПОКАЯХ И МИ ДАДЕ СЛЕДВАЩО СЪНОВИДЕНИЕ, НО ГО ЗАПАЗИХ В ТАЙНА В СЪРЦЕТО СИ. ТО БЕШЕ: КОМПЮТЪР И НА НЕГО НАПИСАНИ ДВАНАДЕСЕТ ГРЯХА. НАПИСАХ ГИ НА ТЕТРАДКА И СЛЕД МАЛКО ЕДНА СТРЕЛКА ГИ ИЗТРИВАШЕ ЕДИН СЛЕД ДРУГ И ГИ ПРАЩАШЕ В КОШЧЕТО ЗА БОКЛУЦИ. РАЗБРАХ, КАКВО ИСКАШЕ БОГ ОТ МЕН. ТРЯБВАШЕ ДА СЕДНЕМ С БОГ И ДА РАЗСЪЖДАВАМЕ ВЪРХУ ВСЕКИ ГРЯХ, ЗА ДА РАЗБЕРА КЪДЕ Е КОРЕНЪТ НА ВСЕКИ ГРЯХ И ДА МИ ПОМОГНЕ БОГ ДА СЕ ПОКАЯ И ДА ГИ ИЗЧИСТИ ОТ ЕКРАНА НА СЪРЦЕТО СИ..

1 ЙОАН 1:9 . Ако изповядваме греховете си, Той е верен и праведен да ни прости греховете, и да ни очисти от всяка неправда.

ЗАПЧНАХМЕ ДА РАЗСЪЖДАВАМЕ С БОГ ,ЗА ДА ДОСТИГНЕМ ДО БОЖИИТЕ ДЪЛБОЧИНИ.

Ефесяни 1:17. така че Бог на нашия Господ Иисус Христос, Отец на славата, да ви даде дух на мъдрост и откровение в познаването на Него Самия

ЕДНА СЕСТРИЧКА ПОЛУЧИ ЗА МЕН ВИДЕНИЕ,ЧЕ СТОЯ ПРЕД МАСА НА КОЯТО ИМА ХРАНА И ЧАША И С МАЛКА ЛЪЖИЧКА АНГЕЛИ МЕ ХРАНЯТ ОТ ТАЗИ ХРАНА И МИ ПРЕВЪРЗВАТ РАНИТЕ НА КРАКАТА .ХРАНАТА Е БОЖИЕТО СЛОВО С КОЕТО АНГЕЛИТЕ МЕ ХРАНЕХА ЗА ДА УКРЕПНА В ДУХА А ПРЕВЪРЗВАНЕТО Е МОЕТО ИЗЦЕЛЕНИЕ ОТ БОГ.НО ПРЕДИ ТОВА ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ИЗТРИЯТ ГРЕХОВЕТЕ МИ С БОЖИЯТА ПОМОЩ. 19. Ония, които любя, Аз ги изобличавам и наказвам; затова бъди ревностен да се покаеш. ВСЕКИ ДЕН БОГ МИ ДАВАШЕ ВРЕМЕ,СЛОВО ИМЕ ВОДЕШЕ КЪМ ПОКАЯНИЕ СПОРЕД ...

БОЖИЕТО РАЗБИРАНЕ ,ЗА ДА МЕ ОТДЕЛИ ОТ ГРЕХА И ДА МЕ ИЗЧИСТИ ЗАВИНАГИ ОТ НЕГО.ПЪРВИ ДЕН И ПЪРВИ ГРЯХ ЗА ПОКАЯНИЕ:

ПЪРВИ ГРЯХ: НЕПОСЛУШАНИЕ НА БОЖИЯ ГЛАС ЗА БОЖИЯТА ВОЛЯ.

ПРЕДИ ДА ПРИЕМА БОГ ЗА СВОЙ ЛИЧЕН СПАСИТЕЛ, В СВЕТА БЯХ ГОЛЯМ ОРГАНИЗАТОР НА КУЛТУРНОМАСОВИ МЕРОПРИЯТИЯ, И В ЦЪРКВАТА ТАЗИ ДАРБА ИСКАШЕ ДА СЕ ПРОЯВИ ПРЕД ХОРАТА - ДА КАЖАТ КАКВА ХРИСТИЯНКА И ЛИДЕР СЪМ.. ЧУВАХ. ЧЕ ТРЯБВА ДА РАБОТЯ ЗА БОГ, БЕЗ ДА ОЧАКВАМ БЛАГОСЛОВЕНИЯ ТУК НА ЗЕМЯТА, НО ТОВА КОЕТО ЧУВАХ ОТ ДРУГИ ХОРА МИ ХАРЕСВАШЕ ПОВЕЧЕ: АЗ СЪМ ЦАРСКА ДЪЩЕРЯ И МОЯТ БАЩА МОЖЕ ДА МИ ОСИГУРИ ВСИЧКО КАКВОТО ПОИСКАМ. СЕГА ТУК... ЗАПОЧНАХ ДА РАБОТЯ ЗА БОГ, КАТО ОЧАКВАХ МАТЕРИАЛНИТЕ БЛАГОСЛОВЕНИЯ ОТ БОГ ДА ГИ ПОЛУЧА, ЗАЩОТО ТОЙ Е ВЕРЕН И НЕ ОСТАВА ДЛЪЖЕН НА НИКОЙ , КОЙТО Е РАБОТИЛ ЗА НЕГО. РАБОТЕХ ЗА БОГ БЕЗ ДА ГО ПОПИТАМ БОГ ИСКА ЛИ ТАЗИ РАБОТА ОТ МЕН, НЕ ПИТАХ КАКВО БОГ ИСКА ОТ МЕН, ВЖНОТО БЕШЕ КАКВО , ЧЕ БОГ ЩЕ МИ ДАДЕ ЗА РАБОТАТА МИ ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ .ХВЪРЛЯХ СЕ ВЪВ ВСЯКО СЛУЖЕНИЕ НАЛИ Е ЗА БОГА ,ТОЙ ЩЕ МЕ ВЪЗНАГРАДИ. А БОГ Е ИСКАЛ НЕ ДА МУ РАБОТЯ ,А ДА МЕ ПРЕЧУПИ ,ДА МЕ СЪКРУШИ,ДА МЕ НАПРАВИ УГОДЕН ЗА НЕГО СЪД ПРЕДИ ДА ЗАПОЧНА ДА МУ РАБОТЯ. БОЖИИТЕ ДЕЛА НЕ МОГАТ ДА СЕ ВЪРШАТ С ПЛЪТСКИ СРЕДСТВА, А СЪС СИЛА ОТ СВЯТИЯ ДУХ ,КОЙТО ОБИТАВА ВЪВ ЧИСТИ СЪДОВЕ. БОЖИИТЕ ДЕЛА, ВЪРШЕНИ ПО ПЛЪТСКИ, НЕ УСТОЯВАТ И НЕ ДАВАТ ПЛОД.

Ако прилежно слушаш гласа на Господа своя Бог, и вършиш онова, което Му е угодно, и слушаш заповедите Му, и пазиш всичките Му повеления, то не ще ти нанеса ни една от болестите, които нанесох върху египтяните; защото Аз съм Господ, Който те изцелявам

В СЛОВОТО Е ПИСАНО. ЧЕ АКО ПРИЛЕЖНО СЛУШАШ ГЛАСА НА ГОСПОДА, ПРИ ТОВА УСЛОВИЕ НЯМА ДА НИ ДОСТИГНАТ ЕГИПЕТСКИТЕ БОЛЕСТИ. НО ЕДНА ОТ ТЯХ МЕ ДОСТИГНА ИЗВЕДНЪЖ И МЕ СЪКРУШИ ПРЕД КРЪСТТА НА ИСУС И ВИДЯХ ОЧИТЕ НА ИСУС КАК МЕ ГЛЕДАТ С ОБИЧ И СЪЛЗИ СЕ СТИЧАТ ПО ЛИЦЕТО МУ ЗА МОИТЕ СТРАДАНИЯ. ТОЙ СТРАДАШЕ ЗАЕДНО С МЕН, ЗАЩО АЗ НЕ ВИЖДАХ ДО СЕГА ТОВА, ГОСПОДИ, ТИ СИ СЕ МЪЧИЛ И СИ ЧАКАЛ ДА ДОЙДА ПРЕД НОЗЕТЕ ТИ БЕЗ ДА МЕ ОСЪЖДАШ, А ДА МЕ УТЕШАВАШ.ТВОЯ СЪМ.ПРЕДАВАМ СИ СЪРЦЕТО СИ ЗАВИНАГИ, ПЛЕНЯВАШ МЕ С ТВОЙТА ЛЮБОВ, ПРИВЛИЧАШ МЕ КЪМ ВЕЧНОСТТА САМО С ЛЮБОВТА СИ И С НИЩО ДРУГО, НЯМА КОЛИ И ПАРИ. ИМА ЕДНО ИЗГАРЯЩО СЪРЦЕ КОЕТО ПРОТЯГА РЪЦЕ И МЕ КАНИ ПРИ НЕГО ТАКАВА КАКВАТО СЪМ ГРЕШНА. ...ЕЛА , АЗ СЪМ ПЪТЯ.ИСТИНАТА И ЖИВОТА.

28. Дойдете при Мене всички, които се трудите и сте обременени, и Аз ще ви успокоя. 29. Вземете Моето иго върху си, и научете се от Мене; защото съм кротък и смирен на сърце; и ще намерите покой на душите си. 30. Защото Моето иго е благо, и Моето бреме е леко.

ЗАЩО,ГОСПОДИ НЕПОСЛУШАНИЕТО Е ГРЯХ? ЗАЩОТО Е БУНТ СРЕЩУ БОГ СРЕЩУ ЗАПОВЕДИТЕ МУ И НЕЗАЧИТАНЕТО МУ И В ОСНОВАТА Е ЛИПСА НА ДОВЕРИЕ КЪМ БОГ, А ЗНАЕМ,ЧЕ ТОЙ ИСУС ХРИСТОС СИ ДАДЕ ЖИВОТА ЗА ДА ЖИВЕЕМ НИЕ. ТОЗИ ПАРАДОКС МЕ ПОСТАВИ НА КОЛЕНЕ ПРЕД ГОСПОДА::ГОСПОДИ:,ОТКЪДЕ Е ТАЗИ ЛЮБОВ В ТЕБЕ,ДА ДАДЕШ ЖИВОТА СИ ЗА ЕДИН БУНТАР. ЗАРАДИ ПОМИРЕНИЕТО С НЕГО, И ОТГОВОРЪТ ДОЙДЕ ВЕДНАГА: ЗАРАДИ ЛЮБОВТА КОЯТО Е В СЪРЦЕТО МИ

ВТОРИ ГРЯХ: НЕПОСЛУШАНИЕ КЪМ СЪПРУГА МИ.

    ВИНАГИ КОГАТО ПИТАМ БОГ НЕЩО, БОГ МИ КАЗВА: ОТГОВОРЪТ Е В МЪЖА ТИ.
И ВИНАГИ ОТГОВОРИТЕ БЯХА ТОЧНИ, ЗАЩОТО БЯХА ОТ БОГА. ПИТАХ ГО: ЗАЩО, БОЖЕ, ВИНАГИ В НЕГО ЩЕ НАМИРАМ ОТГОВОРИТЕ. В СЛОВОТО Е ПИСАНО: ПОДЧИНЯВАЙТЕ СЕ НА МЪЖЕТЕ СИ, ТОВА Е ЗАПОВЕД НА БОГА, А КОЙТО ИЗПЪЛНЯВА ЗАПОВЕДИТЕ НА БОГ, ЛЮБИ БОГА И НИКОЯ ЕГИПЕТСКА БОЛЕСТ НЯМА ДА ГО ДОСТИГНЕ. НЕПОДЧИНЕНИЕТО КЪМ МЪЖА Е НЕПОСЛУШАНИЕ КЪМ БОГА. КОГАТО БОГ МИ ОТКРИ ТАЗИ ТАЙНА ЗАПОЧНАХ ДА ПИТАМ МЪЖА СИ ЗА ВСИЧКО, ДОРИ КОГАТО КАРАМ КОЛАТА ДАЛИ Е ПО ДОБЪР ЛЕВИЯ ИЛИ ДЕСНИЯТ ПЪТ. ПОЛУЧИ СЕ МИР В СЪРЦЕТО МИ. ИМАШЕ ВЕЧЕ КОЙ ДА НОСИ ТЕЖКИТЕ ОТГОВОРНОСТИ, БОГ Е СЪЗДАЛ ТОЗИ РЕД ОТ ВЕКОВЕ ЗА ВЕКОВЕ. ДАНО БОГ ДА МЕ ОПАЗВА ВИНАГИ ДА СЛУШАМ МЪЖА СИ

ТРЕТИ ГРЯХ: НЕЧИСТО ИДОЛОСЛУЖЕНИЕ?

ЗАЩО, БОЖЕ?

Матей 7:21. Не всеки, който Ми казва: Господи! Господи! — ще влезе в небесното царство, а който върши волята на Моя Отец, който е на небесата.
Матей 7:22. В онзи ден мнозина ще Ми кажат: Господи! Господи! Не в Твоето ли Име пророкувахме, не в Твоето ли Име демони изгонвахме, и не в Твоето ли Име направихме много чудеса? —

ОТНОВО ДУХЪТ МИ СЕ СЪКРУШИ ПРЕД ИСТИНАТА ЗА ДЕЛАТА МИ, НЕЗАВИСИМО ,ЧЕ ГИ НАРИЧАМЕ БОЖИИ ДЕЛА: СЛУЖЕНИЯ В ЦЪРКВИ, БЛАГОВЕСТИЯ, МИСИОНЕРСКИ СЛУЖЕНИЯ. НО БОГ Е ВИДЯЛ В ТЯХ СТРЕМЕЖ ЗА ИЗЯВА ИЛИ ОЧАКВАНЕ НА МАТЕРИАЛНИ БЛАГОСЛОВЕНИЯ, ВИДЯЛ Е ДА ИЗДИГАМ ЧОВЕЦИ КАТО ИДОЛИ, ДА ГИ ПРИЕМАМ И ДА ИМ СЛУЖА НА ТЯХ, А НЕ НА БОГА, ЗАЩОТО ОБИЧАМ БОГ.

ПРЕЧУПВАНЕТО Е ПЪЛНА БЕЗПОМОЩНОСТ, ЗАЩОТО ВСИЧКО КОЕТО СИ ВЪРШИЛ Е БИЛО МЕРЗОСТ ПРЕД ГОСПОДА И ТОЙ МОЯ ГОСПОД НЕ МЕ СМАЗАЛ ДО ПРЕМИРАМЕ, А С ЛЮБОВ СЕ ЗАНИМАВА СЕГА С МЕН. КАК НЯМА СЪЛЗИТЕ САМИ ДА СЕ СТИЧАТ И ДА ПЪЛНЯТ ОЧИТЕ МИ. ГОСПОДИ, КАКВА Е ТАЗИ ЛЮБОВ, КОГАТО АЗ И ЧАСТИЦА НЕ МОГА ДА ТИ ДАМ. НЕ МОГА, БОЖЕ, ЗАЩОТО ГРЕХЪТ Е ЗАЕЛ СЪРЦЕТО МИ, ПОМОГНИ МИ ДА ГО ИЗКОРЕНИМ. И МУ КАЗАХ ТОГАВА НА БОГ: ДОКАТО ТИ НЕ МИ ОТВАРЯШ ВРАТИТЕ НА СЛУЖЕНИЕТО , КОЕТО ТРЯБВА ДА СЕ ПОСВЕТЯ, АЗ САМА НЯМА ДА СЕ ОПИТВАМ ДА ГИ ОТВАРЯМ. АКО ТИ НЕ СИ В ТОВА СЛУЖЕНИЕ, АЗ НЯМА ДА БЪДА В НЕГО. ПОМОГНИ МИ ,БОЖЕ, ДА ИЗПЪЛНЯ ОБЕЩАНИЕТО СИ. МНОГО, МНОГО ПЛАКАХ ЗА ОГОРЧЕНИЕТО, КОЕТО СЪМ НАНЕСЛА НА БОГ

ЧЕТВЪРТИ ГРЯХ: НАНЕСЕНО ОГОРЧЕНИЕ НА ДЪЩЕРЯ МИ СВЕТЛА В МИНАЛОТО ПО ВРЕМЕ НА РАЗВОДА,

ОТ ЕДНО СВИДЕТЕЛСТВО НА МОЯ СЕСТРА РАЗБРАХ КОЛКО Е СТРАДАЛА ДЪЩЕРЯ МИ, КОГАТО СЪМ Я ВОДИЛА ДА ВИДИ ЛЮБОВНИКА МИ И ДА ПОЛУЧА НЕЙНОТО ОДОБРЕНИЕ .. ТОГАВА СМЯТАХ,ЧЕ СВЕТСКАТА ЛЮБОВ Е ВЕЛИКА ,НАЛИ СЪРЦЕТО ОБИЧА. КОГАТО СМЕ В ГРЕХА, НЕ РАЗПОЗНАВАМЕ ДОБРОТО И ЗЛОТО. ИМА ЛЮБОВ КЪМ СВЯТИ НЕЩА, ИМА ЛЮБОВ КЪМ ИДОЛИ.

ИЗПОВЯДАХ СЕ ПРЕД ДЪЩЕРЯ СИ И ТЯ ЗА ДОКАЗАТЕЛСТВО МИ КАЗА: МАЙЧЕ.... ОТКАКТО СЕ РАЗВЕДОХ С БАЩА Й, ТЯ СПРЯ ДА МЕ НАРИЧА ТАКА

ДОЙДЕ ПЕТИЯТ ГРЯХ: БОГ МИ ПОКАЗА КАК СИНЪТ МИ Е СТОЯЛ САМИЧЪК В СТАЯТА СИ И Е ПЛАЧЕЛ, ЗАРАДИ МОЕТО НАПУСКАНЕ НА ДОМА.

СВИХ СЕ ОТ БОЛКАТА, КОЯТО СЪМ МУ НАНЕСЛА. МОЯТА БОЛКА ОТ БАЩА ИМ КЪМ МЕН Е БИЛА ПО-ГОЛЯМА И НЕ СЪМ УСЕТИЛА ТЯХНАТА БОЛКА,НО СЕГА КОГАТО СЪРЦЕТО МИ Е ИЗЧИСТЕНО ОТ ЕГОИЗМА МИ И СВЯТОСТТА НА БОГ Е В СЪРЦЕТО МИ, ГРЕХЪТ МИ ИЗПЪКНА КАТО ЧЕРНО ПЕТНО ВЪРХУ БЯЛО ПЛАТНО, СВИХ СЕ ОТ БОЛКА И СРАМ.... И СЪЛЗИ, СЪЛЗИ, РЕКИ ОТ СЪЛЗИ . ПОТОПИХ СЕ В РЕКАТА НА БОЖИЕТО ИЗОБЛИЧЕНИЕ, КОЕТО БЕШЕ ТОПЪЛ ИЗВОР ОТ СЪЛЗИТЕ МИ. ИЗПОВЯДАХ СЕ ПРЕД СИНА СИ , А ТОЙ МЕ ГЛЕДАШЕ СЪС СЪЩИЯ ПОГЛЕД КАКТО ПРЕДИ ГОДИНИ ИЗПЪЛНЕН С ЛЮБОВ И ПРОСТИТЕЛНОСТ, ЗА ДА НЕ МЕ НАРАНИ СЕ УСМИХВАШЕ И КАЗВАШЕ: НЯМА НИЩО, АЗ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ТИ СЕ СЪРДИЛ. ТОЙ САМО Е СТРАДАЛ, МИЛИЯТ..... БОЖЕ, БОЖЕ КАКВА ЛЮБОВ СИ ВЛОЖИЛ В ТОВА ДЕТЕ - ТВОЯТА ЛЮБОВ. И ТАЗИ ЛЮБОВ ИЗТРИ ГРЕХА МИ, ЗАЩОТО СЪМ ИЗКУПЕНА С ЛЮБОВТТА НА ИСУС

ШЕСТИ ГРЯХ: ИЗДИГАНЕ НА ЧОВЕЦИ ЗА ИДОЛИ.

ВТОРАТА ЗАПОВЕД НА БОГ Е: Левит 26:1. Да не си правите идоли или кумири, да не си издигате стълбове и да не поставяте в земята си камък с изображения, за да му се покланяте, защото Аз съм ГОСПОД, вашият Бог.

ПОНЯКОГА СТАВАМЕ ЗАВИСИМИ ОТ ХОРА,ЗНАЕЩИ ПОВЕЧЕ ОТ НАС И МОЖЕЩИ В ДУХОВНАТА СФЕРА МНОГО НЕЩА И ЗАПОЧВАМЕ ДА ГИ ВЕЛИЧАЕМ В СЪРЦЕТО СИ ПОВЕЧЕ ОТ БОГ, А НЕ РАЗПОЗНАВАМЕ БОГ В ТЕХНИТЕ ДЕЛА ,ЗАЩОТО АКО БОГ СЕ ОТДЕЛИ ОТ ТЯХ, ТЕ СА ОБИКНОВЕННИ ХОРА. ЗАТОВА БОГ, КОГАТО ВИДИ, ЧЕ ЗАПОЧВАМЕ ДА ВЕЛИЧАЕМ ДАДЕН ЧОВЕК, БОГ СПИРА ДА ГО УПОТРЕБЯВА ЗА НАШЕ ДОБРО, ЗА ДА НИ ПОКАЖЕ, ЧЕ САМО БОГ Е НАШИЯТ ГОСПОД. КОГАТО БОГ МИ ИЗЯСНИ ТЕЗ НЕЩА, ПОКАЯХ СЕ ГОРКО, ЧЕ СЪМ СИ ОТСТРАНИЛА ПОГЛЕДА ОТ НЕГО. НИЩО НЕ ТРЯБВА ДА СТОИ МЕЖДУ БОГ И НАС, ЗАЩОТО ТОЙ Е РЕВНИВ БОГ.

СЕДМНИ ГРЯХ: СТРАХ ОТ ЧОВЕЦИ.

ТОЗИ ГРЯХ Е ВСЛЕДСТВИЕ НА ГРЕХА ДА УГАЖДАШ НА ЧОВЕЦИ. БОГ НИ Е ИЗКУПИЛ, НЕ ДА ОСТАНЕМ В СТРАХА СИ, А ДА СТАНЕМ СИЛНИ ЧРЕЗ ИСТИНАТА. АКО СЕ УПОВАВАМЕ НА БОГ, НЯМА ДА НИ ДОСТИГА СТРАХЪТ . КОРЕНЪТ НА ТОЗИ ГРЯХ Е ЛиПСА НА УПОВАНИЕ В БОГА. НАИСТИНА КАКВО ОГОРЧЕНИЕ НАНАСЯМ НА МОЯ БОГ, КОЙТО СИ ДАДЕ ЖИВОТА ЗА МЕН, А АЗ НЕ СЕ УПОВАВАМ НА НЕГО. ИДВАШЕ МИ ДА СЕ СКРИЯ ОТ СЕБЕ СИ ДАЖЕ ОТ СРАМ. ДАЛИ ПОЛУЧАВАМЕ ТОВА , КОЕТО ЗАСЛУЖАВАМЕ. НО МИЛОСТТА НА БОГ ИЗТРИ И ТОЗИ ГРЯХ СЛЕД ПОКАЯНИЕТО МИ.

ОСМИ ГРЯХ: НЕПРОСТИТЕЛНОСТ.

ТРУДНО Е ДА СЕ НАСИЛИШ ДА ПРОСТИШ , ВЪПРЕКИ,ЧЕ ПОЗНАВАШ СЛОВОТО. НО ТРЯБВА......ТРЯБВА.... ИЗПИТАХ ОТЧАЯНИЕ ПРЕД ТАЗИ ДУМА:ТРЯБВА, НО БОГ МИ НАПОМНИ СЛОВОТО, КОЕТО КАЗВА ДА ИСКАМЕ И БОГ ДАВА БЕЗ ДА УПРЕКВА. ВЕЧЕРТА СИ ЛЕГНАХ С НЕПРОСТИТЕЛНОСТ, КАТО ПОМОЛИХ БОГ ДА МИ ПОМОГНЕ ДА МИ ДАДЕ ПРОСТИТЕЛНОСТ И СУТРИНТА СЕ СЪБУДИХ КАТО БЕБЕ С ЛЮБОВ В СЪРЦЕТО,ЗАБРАВИЛА ОГОРЧЕНИЕТО СИ КЪМ ДВАМА БЛИЖНИ БРАТ И СЕСТРА. БЛАГОДАРЯ НА БОГ, ЗАЩОТО БОГ ДАВА И В СЪН НА ВЪЗЛЮБЛЕНИЯТ СИ.

ДЕВЕТИ ГРЯХ.... ГНЯВ.

....ВСИЧКО ЗНАМ КАКВО ДА НАПРАВЯ,НО НЕ МОГА ДА ГО НАПРАВЯ, БОЖЕ 15. Защото не зная какво правя; понеже не върша това, което искам, а онова, което мразя, него върша. 7. И така, сега вече не аз върша това, а грехът, който живее в мен.

24. Окаян аз човек! Кой ще ме избави от това тяло на смъртта? 25. Благодаря на Бога чрез Иисус Христос, нашия Господ! И така, сам аз с ума слугувам на Божия закон, а с плътта – на закона на греха.

СЛОВОТО МИ ПОКАЗА МОЯТА КАРТИНКА, КАКВО ПРЕСТАВЛЯВАМ И РАЗБРАХ ,ЧЕ НЯМАМ ВИНА ЗА СЪСТОЯНИЕТО СИ ТРЯБВА ДА ЧАКАМ КАКВО ЩЕ НАПРАВИ ГОСПОД ЗА МЕН, ЗАЩОТО САМО ТОЙ ИСУС ХРИСТОС, НАШИЯТ ГОСПОД МОЖЕ ДА МЕ СПАСИ ОТ ГНЕВа МИ. И ЗАЧАКАХ: В ЕДИН МАГАЗИН ВИДЯХ ЕДНА СЕСТРА ХРИСТИЯНКА СЕ СКАРА С ПРОДАВАЧКАТА, АМА ТАКА ШУМНО И МНОГОГЛАСНО,ЧЕ АЗ СЕ ЗАСРАМИХ ЗАРАДИ НЕЯ. И ЕТО ЕДИН ТИХ ГЛАС МИ КАЗВА КАТО МИСЪЛ:ЕТО ТОВА СИ ТИ..... УЖАС,УЖАС. ТОЛКОВА СИЛНО СЕ ЗАПЕЧАТА ИЗКРИВЕНОТО ЛИЦЕ ОТ ГНЕВа й ,ЧЕ ТАМ В МАГАЗИНА СЕ ПОКАЙВАХ В ДУХА И ВЯРВАМ,ЧЕ ВИНАГИ ТОВА ЛИЦЕ ЩЕ ИЗЛИЗА ПРЕД ОЧИТЕ МИ ,КОГАТО ГНЕВЪТ МЕ ДОСТИГНЕ. КАКЪВ ИНТЕРЕСЕН И УМЕН БОГ ИМАМ.

ДЕСЕТИ ГРЯХ - ЛЪЖА

ЗАМИСЛИХ СЕ ,В КАКВО ЛИ ,ЩЕ МЕ ИЗОБЛИЧИ БОГ. ДОКАТО ТОЙ НЕ ГО НАПРАВИ, ТЪРПИМ ГРЕХА, ЖИВЕЕМ СИ С НЕГО СПОКОЙНО ПРАВЕЙК СЕ ,ЧЕ НЕ ГО ЗАБЕЛЯЗВАМЕ. В КАКВО ЛИ ЛЪЖА. БОГ МИ ПОКАЗА КАК, ЗА ДА УГОДЯ НА ХОРАТА , ПРАВЯ КОМПРОМИС С УБЕЖДЕНИЯТА СИ, А ВСЯКО НЕЩО ПРАВЕНО БЕЗ ЛИЧНО УБЕЖДЕНИЕ Е ГРЯХ.ОТ ХУМАНИЗЪМ И ДОБРИ ВЗАИМООТНОШЕНИЯ СЕ ВЪВЛИЧАМ В ГРЯХ.ОТНОВО СЕ ПОЯВИ В ОСНОВАТА НА ЛЪЖАТА СТРАХ ОТ ЧОВЕЦИ.И СЕ СЛУЧИ,БЯХ НА РЪБА ДА ПРИЕМА ДА РАБОТЯ РАБОТА,С КОЯТО С ЛЪЖА ДА СИ ИЗКАРВАМ ХЛЯБА.ИЗОБЛИЧЕНИЕТО МЕ СПАСИ ОТ ТОВА,ДА ЗАПОЧНА ТАЗИ НЕПОЧТЕННА РАБОТА.ПОКАЯХ СЕ И ОТКАЗАХ РАБОТАТА.ЗА НАГРАДА ЕДИН ДЕН МИ СЕ ОБАДИХА И МЕ ПРИЕХА ДА ГЛЕДАМ ЕДНА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА.ОТ СТО ОБЯВИ ПЪРВО НА МЕН СЕ ОБАДИЛ РАБОТОДАТЕЛЯ МИ.

ЕДИНАДЕСЕТИ ГРЯХ: СРЕБРОЛЮБИЕ ?

ВИНАГИ СЪМ СИ МИСЛЕЛА,ЧЕ НЯМАМ ТАКЪВ ГРЯХ В СЕБЕ СИ ЗАЩОТО СЪМ ЩЕДРА СПОРЕД СВОИТЕ СИ МИСЛИ,НО ЕТО АЗ СЪМ ГОТОВА ДА РАЗБЕРА БОЖИЕТО ВИЖДАНЕ. СРЕБРОЛЮБИЕ ОЗНАЧАВА ЛЮБОВ КЪМ ПАРИТЕ И УПОВАНИЕ КЪМ ПАРИТЕ, РАЗЧИТАЙКИ НА ПАРИТЕ ,ЧЕ ЩЕ СВЪРШАТ ТЕ РАБОТАТА , А НЕ БОГ.

ПОИСКАХ ПРИМЕР В ЖИВОТА МИ, КЪДЕТО СЕ Е ПРОЯВИЛО СРЕБРОЛЮБИЕТО, КОЕТО Е КОРЕН НА ВСЯКО ЗЛО. БОГ МИ ДАДЕ ПРИМЕРА СЪС СЛУЧКАТА С МОЯ СЕСТРА. ТЯ БЕШЕ ИЗПАДНАЛА В МНОГО ГОЛЯМО ФИНАНСОВО ЛИШЕНИЕ. ЖИВЕЕШЕ С 40 ЛЕВА НА МЕСЕЦ. ОТНАЧАЛО СЕ МОЛЕХ, УКРЕПЯВАХ Я ДУХОВНО, НО НАКРАЯ РЕШИХ ДА й ПОМАГАМ КАТО й ПЛАЩАМ ТЕЛЕФОНА. И БОГ НЕ БЕШЕ СЪГЛАСЕН, ВЪПРЕКИ ТОВА АЗ ПЛАЩАХ И СЛЕД ТОВА СПИРАХ ДА СЕ МОЛЯ. ЕТО , ЕТО ГО ГРЕХЪТ,ОТКРИХ ГО. РАЗЧИТАХ НА ПАРИТЕ, НЕ НА БОГ.

Исая 59:1. Ето, ръката на ГОСПОДА не се е скъсила, да не може да спасява, и ухото Му не е натегнало, да не може да чува. И КРАДЯХ ОТ СЛАВАТА МУ.

Ездра 9:6. Боже мой, срамувам се и се свеня да повдигна лицето си към Теб, Боже мой, защото беззаконията ни надвишиха главите ни и грехът ни порасна до небесата.

Псалм 119:39. Отвърни от мен срама ми, от който се страхувам, защото Твоите присъди са добри.

ДА ОСЪЗНАЕШ,ЧЕ СИ ИЗВЪРШИЛ ТОЛКОВА МНОГО ГРЕХОВЕ И ВЪПрЕКИ ТОВА НЯКОЙ Е С ТЕБЕ И ТЕ ОБИЧА И ИСКА ДА ТИ ПОМОГНЕ ДА СЕ СПРАВИШ С ГРЕХОВЕТЕ ТОВА Е - С Ъ К Р У Ш Е Н И Е Т О Н А С Ъ Р Ц Е Т О .....НЕ ТИ ОСТАВА МЯСТО ЗА ОПРАВДАНИЕ, САМО СЪЛЗИ И НЕМОЩ. ОСЪЗНАВАШ ГРЕХА И СИ СВОБОДЕН ОТ РОБСТВОТО МУ, ЗАЩОТО ИДВА РЕДЪТ НА ИСУС, А ЗНАЕШ, ЧЕ ЛЮБЕЩОТО МУ СЪРЦЕ НЯМА ДА ТЕ СТЪПЧЕ, А ЩЕ ТИ ПОДАДЕ РЪКА ДА СТАНЕШ.

Матей 12:20. Смазана тръстика няма да пречупи и тлеещ фитил няма да угаси, докато изведе съда към победа. ДОКАТО ТЕ ИЗВЕДЕ ДО ПОБЕДА.....КАКВО СЪРЦЕ ИМА ИСУС, КАКВА ЛЮБОВ. ПТИЧКИТЕ В ПРИРОДАТА СИГУРНО ЗАТОВА ПЕЯТ НЕПРЕКЪСНАТО, ЗАЩОТО МУ БЛАГОДАРЯТ НЕПРЕКЪСНАТО ЗА МИРа, КОЙТО ИМ ДАВА.

СЛЕД ПОКАЯНИЕТО МИ ЗАПОЧНАХ ДА СЕ МОЛЯ УСЪРДНО ЗА ПРИЯТЕЛКАТА СИ И БОГ Я БЛАГОСЛОВИ, КАКТО АЗ НИКОГА С МОИ СРЕДСТВА НЕ БИХ МОГЛА. СЛАВАТА ДА БЪДЕ НА БОГА,ТВОРЕЦЪТ НА ВСИЧКО.

ДВАНАДЕСЕТИ ГРЯХ - ЛИПСА НА ДИСЦИПЛИНА???

ЗАЩО ЛИ ТОВА Е ГРЯХ? ОТГОВОРЪТ ДОЙДЕ ЧРЕЗ ЕДИН БРАТ, КОЙТО КАЗА. ЧЕ БОГ ЩЕ НИ ТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ВРЕМЕТО, КОЕТО НИ Е ДАЛ, ЗАЩОТО НИЕ СМЕ НАСТОЙНИЦИ НА НЕГОВОТО ТВОРЕНИЕ - ЧОВЕКЪТ. АЗ ОТНОВО ОТПРАВИХ МОЛБА КЪМ БОГ И БОГ РЕШИ ПРОБЛЕМЪТ ПО ИНТЕРЕСЕН НАЧИН. НАМЕРИ МИ РАБОТА НА ДВЕ МЕСТА. ТОВА МЕ МОБИЛИЗИРА. СЕГА СТАВАМ МНОГО РАНО И ЗА ВСИЧКО ИМАМ ВРЕМЕ И СИЛА И ХУБАВ СЪН.СЛАВАТА ДА БЪДЕ САМО НЕГОВА.

ГРЕХОВЕТЕ БЯХА ИЗТРИТИ И СЪЛЗИ НА БЛАГОДАРНОСТ СЕ СТИЧАХА ПО ЛИЦЕТО МИ, ЗАЩОТО ЕКРАНът НА СЪРЦЕТО МИ БЕШЕ БЯЛ , НО И ТЯЛОТО МИ БЕШЕ БЯЛО И ИЗЧИСТЕНО ОТ БОЛЕСТТА , ЗА КОЯТО ВСЕКИ КАЗВАШЕ, ЧЕ НЯМА ДА ИЗЧЕЗНЕ

Исая 1:18. Елате сега да разискваме, казва ГОСПОД. Ако греховете ви са като пурпур, ще станат бели като сняг; ако са алени като червено, ще станат като бяла вълна.

Г О С П О Д И, ТОЛОКОВА Е ГОЛЯМА ЛЮБОВТТА ТИ, ЧЕ НЕ САМО ДАДЕ ЖИВОТА СИ ЗА НАС,НО ПРОДЪЛЖАВАШ ГОСПОДИ ДА ДОКАЗВАШ ТАЗИ ЛЮБОВ И НА ДЕЛО И СЕГА. ТРИДЕСЕТ И ДЕВЕТ ПЪТИ СА ТЕ УДРЯЛИ, ЗА ДА БЪДА АЗ ИЗЦЕЛЕНА ОТ ВСИЧКИ БОЛЕСТИ, О БОЖЕ МИЛИЧЪК МОЙ БОЖЕ,РЪЦЕТЕ И НОЗЕТЕ ТИ БЯХА ПРИКОВАНИ,ЗА ДА МОГА СЕГА АЗ СЕГА ДА ГИ ВДИГАМ И ДА ТЕ ХВАЛЯ И БЛАГОДАРЯ. НА ГЛАВАТА ТИ СЛОЖИХА ТРЪНЕН ВЕНЕЦ, ЗА ДА ПОЛУЧА ТВОЯТА СИЛА И МИРЪТ ТИ ДА МИ ПАЗИ МИСЛИТЕ. СЪБЛЯКОХА ТЕ ГОЛ, ЗА ДА МЕ ОБЛЕЧАТ С ТВОЯТА ПРАВДА ,ДОРИ ТВОЯТ БАЩА ТЕ ИЗОСТАВИ,ЗА ДА МИ СТАНЕ ... МОЙ БАЩА. ТИ ВЛЕЗЕ В АДА ДОРИ, ЗА ДА МОЖЕ МОЯТ ДУХ ДА БЪДЕ В РАЯ С ТЕБЕ. ДУМИТЕ МИ ДАЛИ СА ИЗРАЗиЛИ МОЯТА БЛАГОДАРНОСТ, НЕ ЗНАЯ, НО ЗНАЯ,ЧЕ МОЕТО СЪРЦЕ ТИ ОТГОВАРЯ ВЕЧЕ ,НА ТИХИЯ ТИ ПОВИК ДЕНЕМ И НОЩЕМ. КЪДЕ СИ ,МОЕ ДЕТЕ? ТУК СЪМ,ТАТКО МОЙ.


Отзиви от читатели:


[20:41:01] Господ_е_Войн: Думите ми са слаби да опишат чувството на това което прочетох. Надявам се винаги така близко да те държи Господ че оглеждайки се в Делото Му да виждаме Небесния ни баща.
Много съм трогнат от това Свидетелство, да ми прости и на мене Господ ако с нещо съм онеправдал някого без причина. И ако някого съм ограбил неправомерно Простете ми, не съм знаял какво върша.
Знам че Исус молбите ни слуша и познава копнежите на сърцето ни по добре от самите нас. Нека Господ благослови сърцата на всички ни с тази превъзходна Любов която изпъжда всеки страх със Милостта на Кръста. Благодаря на Бога че имам честа да ви познавам със сърцето си

Снежана Тодорова: МНОГО СИЛНО СВИДЕТЕЛСТВО СКЪПА СЕСТРИЦЕ В БОГА! ДОКОСНА МЕ ПО ОСОБЕН НАЧИН В ОПРЕДЕЛЕНИ ОБЛАСТИ ОТ МОЯ ЖИВОТ! БЯХ ИЗОБЛИЧЕНА В ДАДЕНА ОБЛАСТ ОТ МОЯ ЖИВОТ И ТО ТОЧНО НА ВРЕМЕ ЗАЩОТО СНОЩИ В МОЛИТВА ПОЛУЧИХ ВИДЕНИЕ ЗА СЪЩИЯ ПРОБЛЕМ В ЖИВОТА МИ! И АЗ БЛАГОДАРЯ НА БОГ ЧЕ ИЗПРАТИ ТВОЕТО СВИДЕТЕЛСТВО НА ТОЧНОТО ВРЕМЕ! СЛАВА НА СВЯТОТО МУ ИМЕ! СЛАВА НА ХРИСТОС! МИЛА СЕСТРИЧКЕ БЪДИ ВИНАГИ ВЯРНА НА НАШИЯ МИЛОСТИВ

Людмил и Галина: Псалми 51:10 Сърце чисто сътвори в мене, Боже, и дух постоянен обновявай вътре в мене,

Снежана Тодорова: СЛАВА НА ХРИСТА!СЛАВНА НАША КАНАРА!ПРИБЕЖИЩЕ ВЪВ БУРЯТА!

Людмил и Галина: Исус се роди в пещера, а яслата бе издълбана в скалата.Там от яслата се хранят агънцата! Гробът Му бе издълбан в скала

Господ_е_Войн: Искам и аз да споделя още нещо отностно това СВИДЕТЕЛСТВО. Твоето Свидетелство вдигна и мене и дойде точно навреме, когато бях загубил надежда, ограбен и ударен от дявола затова и реакцията ми беше пренебрежителна като ми даваха това свидетелство на лична, понеже нищо не можеше да ме извади от умопомрачението, което ме бе нападнало.... но благодаря на Бога че сестрата го пусна на части в чата. И това ме доведе до монитора да чета. И като четох Бог ме освободи, аз се почувствах свободен, много плаках, много плаках и видях толкова свои грешки - стари и нови, всякакви, почувствах се толкова виновен пред Бог. И настъпи такова покаяние в мене, че просто то ме раздра отвътре. Чувствах се толкова недостоен. Толкова жалак. Съжалявам за всичко, аз просто не съм знаял толкова много неща в себе си.Аз не заслужавам тая милост. Аз просто просто осъзнах че съм един грешник, който Бог обича. Божията Любов побеждава и покорява всичко на Христос!


СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови