Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Стоях на разклонението на живота

Стоях на разклонението на живота

Стоях на разклонението на живота

Изпратено ни от: Peter Tanev в социалната мрежа Facebook

Случиха се много неща в моя живот, влязоха достатъчно хора в него. Едни дойдоха за радост, а други за мъка, но резултата беше един ОГРОМЕН ОПИТ, опитност и изграждане на духовния човек.

Не знаех това и какво следваше, но Бог знаеше. Не осъзнавах моята обвързаност, но това не означава, че липсва. Отдавах част от себе си да сея семена на добро и на зло. Не е ли време вече да си задам въпроса на къде отивам, какво правя за спасението и аз го направих.

Започнах да чета Библията и колкото повече четях толкова повече разбирах, че бях осъден на вечна духовна смърт, но разбрах също, че има милост и за мен грешника, колкото и дълбоко да бях паднал. Божията Милост за мен и за теб казва: защото Бог толкова възлюби света, че даде Своя Единороден Син, за да не погине ни един, който Вярва в Него, но да има вечен живот. Понеже Бог не е пратил Сина на света да съди света, но за да бъде света спасен чрез Него. Който вярва в Него не е осъден, който не вярва е вече осъден, защото не е повярвал в името на Единородния Божий Син. Понеже няма разлика между нации, раси, цвят на кожа защото Господ е Господ на всички, богат към всички, които Го призовават. Защото всеки който призове Господното име ще се спаси. Това ме доведе до пролома, да раздера сърцето, а не дрехите си. Да извикам за милост.

Стоях на разклонението на живота, два пътя: път към живот и към смърт, една човешка съдба. До мен се приближи един, който има ключа за живота и смъртта, който има власт над всяка друга власт. Името Му е Исус. Той каза: „ Сине сега е времето да избереш пътя към смърт и погибел или към живот в пълнота. Дойдох да ти дам нов живот и моята надежда, моето настояще и бъдеще, греховете ти няма да помня вече”.

Аз избрах Живот в пълнота от радост, мир, любов. Избрах спасение, а ти драги ми приятелю ?


{xtypo_sticky}Ако това свидетелство ви е благословило по някакъв начин, моля ви, отделете няколко минути, за да го споделите. Вашият фийдбек е много важен за нас и може да бъде насърчение за стотици други! Коментирайте тук, или ни изпращайте коментарите и свидетелствата си на посоченият email-адрес! Бог да ви благослови! Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. {/xtypo_sticky}

Благодарим на всички, които ще решат да помогнат в развитието на сайта чрез молитви или по финансов път. Всеки, който желае да ни помогне по някакъв начин може да последва тази връзка като кликне ->ТуК<-
С извършването на дарение ще покажеш, че оценяваш полезността на сайта и хората, които се трудят над него, като така ще помогнеш hristiqni.com да продължи да се развива.

{xtypo_info}Скъпи читателю – ти в мир с Бога ли си? Ако не, можеш да поправиш случилото се. Знаеш ли какво те очаква след смъртта? Ти можеш да получиш уверението на Бог, че Раят ще бъде твоят дом през вечността, само ако пожелаеш. Исус умря за ТВОИТЕ грехове, ДА, ТОЙ ГО НАПРАВИ!!! Готов ли си да застанеш пред Бога в Деня на Съда и да Му заявиш, че не си се нуждаел от пролятата кръв на Исус Христос на Голгота, за да бъдат простени греховете ти и за да бъдат отношенията ти с Бога в изправност? Умоляваме те ... не прави тази фатална грешка!За да познаеш Бога; за да бъдеш в мир с него; за да бъдат простени греховете ти; за да бъдеш сигурен, че Небето ще е твоят вечен дом; за да си уверен, че си в изправност с Него точно в този момент ... моля, кликни тук ( кликни тук ), за да осъзнаеш колко е важно, че трябва да се помириш с Бога. Безценний, помирението с Бога ще опредили къде ще прекараш вечността. Твоето решение да сключиш мир с Бога е най-важното решение, което трябва да вземеш в този живот!{/xtypo_info}

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови