Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

ТОЙ КАЗА „НЕ” 7част

ТОЙ КАЗА „НЕ”

От Джон Кремфорн

Превод: Роза Саронова за hristiqni.com
за връзка с Роза e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Джон КремфорнДжон Кремфорн бил въвлечен в окултизма. Той е стигал до там, че позволявал на така-наречените (уж) „благотворни и развити духове и същества” да контролират тялото му, без да осъзнава, че всъщност това са демони. Ако вие нямате знанието за „духове, викани от медиуми по време на Свидетелстваспиритически сеанс”; ако не знаете колко измамни и лъжливи са демоните – ние силно ви препоръчваме да прочете свидетелството на Джон, което ще отвори очите ви.

В свидетелството, което публикуваме ние пропускаме голяма част от детските години на Джон, като наблягаме върху опитностите и преживяванията му, свързани с духовния свят. Четейки историята му, ще разберете какво в ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ се случва в духовната реалност и как тя си взаимодейства с хората на тази планета.


Глава 7:

Изборът


Псалом 104:3: „Който устрояваш високите Си обиталища над водите, правиш облаците Своя колесница и вървиш с крилата на вятъра.”

Аз искрено вярвам, че един от най-големите дарове, които Бог даде на човека е дара на свободната воля или избора. Мисля, че Бог позволява на всеки индивид да го използва както си иска, дори и с цената да нараним някого или Самият Бог. Бог е перфектният джентълмен, образно казано, и Той никога няма да насили някой да Го обича или следва. Замислял съм се много пъти дали Бог не плаче когато вижда децата Си да вървят по пътя на самоунищожението. Той чака да заеме полагащото Му се по право, законно място на любящ, грижовен и състрадателен Баща в техния живот; Баща, Който толкова много обича света, че даде Своя Единороден Син да умре на кръста и който повярва в Него да не погине, но да наследи вечен живот.

Библията ни учи, че Бог е всемогъщ и вездесъщ, силен и знаещ всичко. Той познава сърцето, ума и характера на всеки един човек по земята без изключение. Той може да види какво се крие зад маската, която носим и знае в какви личности можем да се превърнем. Бог не притежава някаква си универсална поточна линия, на която се сглобяват човеците и се разпращат по направление из целия свят. Той създаде всеки един от нас като уникален индивид, специален и безценен в Неговите очи. Създавайки ни Той дава на всеки един от нас индивидуални способности, таланти и дарби. Библията казва, че Бог няма любимци, но Той използва някои от децата Си за по-различни и специфични цели.

Бях сам в къщи; спомням си, че беше типичен септемврийки ден, скоро след това, което се случи с кулите-близнаци в Ню Йорк. Небето беше чисто, нямаше облаци, а температурата беше доста приятна за това време от годината. Беше късното лято на 2001 година и аз медитирах по обичайният за мен начин. Без каквото и да е предупреждение аз изведнъж излязох от тялото си. Този път беше различно отколкото при предишните ми сеанси на медитация, защото аз нямах никакъв контрол върху ситуацията. Намирах се на земята, но в същото време и в едно духовно измерение непознато за мен. Все още си бях в къщи, но виждах един нов духовен свят, с който никога не бях очаквал, че ще се сблъскам. Предполагам, че Христофор Колумб се е чувствал по същият начин когато е открил Америка, взирайки се в този непознат нов свят изпълнен с необичайни гледки и звуци. Физическото ми сърце биеше до пръсване. Знаех, че все още някак си съм свързан с тялото си, но в същото време съм и извън него.

Бог ми беше позволил да надникна отвъд физическите ограничения на естествените ми очи. Виждах света чрез духовните си очи и това беше едно тотално ново преживяване за мен. Никога преди това не бях виждал и двете страни на монетата, нито пък бях изпитал резултата от действията си. Вярвам, че ми беше дадено да предвкуся какви щяха да бъдат последиците от греховете ми и непокорството ми към Бога. Този път не само, че не видях какво Сатана беше изфабрикувал и фалшифицирал, но пред мен се разкриха цели зачеркнати фрагменти от живота ми, картини и всичко останало. Аз успях да съзра как части от живота ми са били умело прикрити и замаскирани, за да не мога да осъзная истинският духовен климат, в който съм живял. Тези области от живота ми сега бяха изложени, открити и демаскирани. За първи път в мен се появи едно разбиране за греха.

Бог не искаше повече да живея в заблуда; не желаеше в мен да остане погрешното впечатлие за всичко, което се случваше. Напълно осъзнавах и разбирах какъв беше залога. Трябваше да направя избора си – вече нямаше средно положение.

Усещах всичко. Всъщност моите сетива бяха изключително изострени; бяха засиленени по някакъв необясним начин. Погледнах нагоре към небето и видях един красив облак и на мига разбрах, че Бог, Който беше създал вселената беше зад този облак. Бях в присъствието на Всемогъщият Бог.

Погледнах надолу и можех да видя на хиляди метри под мен дявола. Сякаш гледах през един прозрачен под. Сатана не беше в Ада. Той свободно се движеше и работеше в духовното измерение. Той все още не беше заключен и окован.

Библията ни казва, че това е второто небе – мястото, което дявола и неговите бунтовни ангели обитават. Добрите Божии ангели също работят на второто небе. Библията ни учи, че ще настъпи време когато дявола ще бъде изпратен в Геена, огненото езеро, което е крайната дестинация на всички зли ангели и човеци. Геена е и другото име на Ада. Моля да осъзнаете – Сатана е реален и води война, чиято цел е да заблуди целият свят.

Поглеждайки надолу аз разбрах, че това беше Сатана. Все още не мога да осъзная как така на мига ми стана ясно, че това бяха Бог и дявола. Но съвсем категорично мога да заявя, че всичко в душата, ума и тялото ми ми казваше, че аз бях в присъствието на доброто и злото. Нямаше грешка. Не можех да се върна назад. Маската беше свалена. Щеше да ми бъде предоставена възможността да направя избор. В миг дявола ме грабна и ме заведе на Запад и Изток. Той ме взе и ми показа пирамидите в Египет. Физическите закони, които владеят нашия материален свят не действат в духовния. После изведнъж се озовах в Ню Йорк. Дявола ми предложи всички богатства на този свят – щях да бъда известен, щях да пътувам до екзотични страни и да отсядам в 5 звездни хотели ... всичко, което човека можеше да си пожелае щеше да бъде на мое разположение.

Сатана ми предложи такава огромна слава, за която никой не е и сънувал. Това определено погали моето его. Щях да стана ясновидец със световноизвестно име и репутация, и да спечеля луди пари.

В Евангелието на Лука четем, че Исус също беше изкушаван от Сатана.

Лука 4:5-7: „Тогава като Го възведе [на една планина] на високо и Му показа всичките царства на вселената, в един миг време, дяволът Му рече: На Тебе ще дам всичката власт и слава на тия царства, (защото на мене е предадена, и аз я давам комуто ща), - и тъй, ако ми се поклониш, всичко ще бъде Твое.”

Единственото условие, което трябваше да приема беше да му продам душата си. Духът ми извика: „НЕ!” Нямаше да последвам дявола и да бъда част от плана му по никакъв начин!

Сатана изпадна в ярост; беше толкова раздразнен и ядосан, че почервеня от яд и сякаш огнени езици започнаха да излизат от тялото му. Пред собствените ми очи той се превърна в това неузнаваемо същество изпълнено с истинска, чиста омраза и зло. Ненавист и презрение струяха от всяка част на тялото му, а аз бях като закован на мястото си; не можех да помръдна от това присъствие – присъствие на неподправено, същинско зло и злонамереност, които той таеше в себе си към човечеството, и които не могат да бъдат описани с думи или обяснени. Леден страх проникна във всяка част от тялото, умът и душата ми. Усетих съвсем ясно, че някак си властта и контрола на Сатана над живота ми бяха силно разклатени и че той беше объркан и разстроен от отговора ми. Чувствах се като в капан ... заклещен в този непознат и странен духовен свят – свят, от който не знаех как да се измъкна. Още повече, бях изправен лице в лице с един паднал архангел, който беше твърдо решен да ме унищожи.

И тогава, съвсем неочаквано от облака прозвучаха думите: „ТОЙ КАЗА: „НЕ!” На момента се озовах във физическото си тяло с пълното съзнание, че никога повече няма да се върна към спиритуализма.


Очаквайте продължение...

{xtypo_sticky}Ако това свидетелство ви е благословило по някакъв начин, моля ви, отделете няколко минути, за да го споделите. Вашият фийдбек е много важен за нас и може да бъде насърчение за стотици други! Коментирайте тук, или ни изпращайте коментарите и свидетелствата си на посоченият email-адрес! Бог да ви благослови! Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. {/xtypo_sticky}

Благодарим на всички, които ще решат да помогнат в развитието на сайта чрез молитви или по финансов път. Всеки, който желае да ни помогне по някакъв начин може да последва тази връзка като кликне ->ТуК<-
С извършването на дарение ще покажеш, че оценяваш полезността на сайта и хората, които се трудят над него, като така ще помогнеш hristiqni.com да продължи да се развива.

{xtypo_info}Скъпи читателю – ти в мир с Бога ли си? Ако не, можеш да поправиш случилото се. Знаеш ли какво те очаква след смъртта? Ти можеш да получиш уверението на Бог, че Раят ще бъде твоят дом през вечността, само ако пожелаеш. Исус умря за ТВОИТЕ грехове, ДА, ТОЙ ГО НАПРАВИ!!! Готов ли си да застанеш пред Бога в Деня на Съда и да Му заявиш, че не си се нуждаел от пролятата кръв на Исус Христос на Голгота, за да бъдат простени греховете ти и за да бъдат отношенията ти с Бога в изправност? Умоляваме те ... не прави тази фатална грешка!За да познаеш Бога; за да бъдеш в мир с него; за да бъдат простени греховете ти; за да бъдеш сигурен, че Небето ще е твоят вечен дом; за да си уверен, че си в изправност с Него точно в този момент ... моля, кликни тук ( кликни тук ), за да осъзнаеш колко е важно, че трябва да се помириш с Бога. Безценний, помирението с Бога ще опредили къде ще прекараш вечността. Твоето решение да сключиш мир с Бога е най-важното решение, което трябва да вземеш в този живот!{/xtypo_info}


СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови