Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

ТОЙ КАЗА „НЕ” 6част

ТОЙ КАЗА „НЕ”

От Джон Кремфорн

Превод: Роза Саронова за hristiqni.com
за връзка с Роза e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Джон КремфорнДжон Кремфорн бил въвлечен в окултизма. Той е стигал до там, че позволявал на така-наречените (уж) „благотворни и развити духове и същества” да контролират тялото му, без да осъзнава, че всъщност това са демони. Ако вие нямате знанието за „духове, викани от медиуми по време на Свидетелстваспиритически сеанс”; ако не знаете колко измамни и лъжливи са демоните – ние силно ви препоръчваме да прочете свидетелството на Джон, което ще отвори очите ви.

В свидетелството, което публикуваме ние пропускаме голяма част от детските години на Джон, като наблягаме върху опитностите и преживяванията му, свързани с духовния свят. Четейки историята му, ще разберете какво в ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ се случва в духовната реалност и как тя си взаимодейства с хората на тази планета.


Глава 6:

В кръга


Започнах редовно да посещавам тази малка спиритуалистична църква. Първото ми впечатление от всички беше, че това са искрени, приятни хора. В себе си те имаха състрадание към наранените в нашата общност, а други пък ходеха из болниците, полагайки ръце на болните. По този начин те използваха своето призвание и дарби.

Хората посещаваха църквата ни по най-различни причини – любопитство или пък бяха поканени от някои от нашите членове; други тъгуваха по починали приятели и близки, а трети търсеха духовно изцеление.

Обаче един много интересен феномен постоянно се набиваше като трън в очите ми. Аз забелязах, че много отявлени, доказали себе си медиуми, страдаха от някакво физическо неразположение, недъг или немощ, които внасяха в ежедневието им болка и неудобства.

Най-често това бяха прояви на артрит в коленете, бедрата или гърба. Но доста чуден ми се виждаше факта, че в момента, в който те стъпеха на платформата, за да предадат посланията на духовния свят, тези медиуми бяха напълно освобождавани от физическите си болести или недъзи. Те вървяха по платформата съвсем сами без помощта на бастуни или патерици. Те се движеха по нея, танцуваха като първокласни балерини.

В Лука 13: 10-13 четем: „И една събота Той поучаваше в една от синагогите; и ето една жена, която имаше дух, който й беше причинявал немощи за осемнадесет години; тя беше сгърбена и не можеше никак да се изправи. А Исус, като я видя, повика я и рече й: Жено, освободена си от немощта си. И положи ръце на нея; и на часа тя се изправи и славеше Бога.”

Когато запитах някои от медиумите каква беше причината за тази невероятна промяна във физическото им здраве, когато стъпеха на платформата, те ми обясняваха, че се дължала на техните духове-водачи, които работели в и чрез тях. Те казаха, че духовните водачи довеждали хора от духовния свят в техните тела и така те чувствали починалите по-близки. Това благоприятствало за получаването на по-ясни послания. Също така медиумите успявали да демонстрират на присъстващите в аудиторията, че това е една „истинска” духовна среща с техните починали любими хора.

Самият аз, вярвайки в силата си на медиум, съм бил многократно лъган и заблуждаван от най-големият измамник, който някога света е познавал – Сатана – бащата на лъжите. Той използва няколко стратегии, за да ме заблуди.

Искам да подчертая, че ние сме тези, които позволяваме на Сатана да издига крепости в живота ни. Опитностите и нещата, които преживях аз ги наричах „реалност”, но те бяха основани на моите ограничени, заблудени мисли и предположения. Дявола определено използваше тези медиуми да носят на света посланията му; един свят, към който и аз нямах търпение да се присъединя.

Нямах никакво истинско познание за Сатана и неговите демони, за това приех ученията на медиумите за чиста монета. Както споменах по-горе те изглеждаха добри хора, въпреки, че между тях се усещаше определена йерархия и едно прекомерно раздуто его. „Превъзходство, но ... само на един” – така се наричаше играта, в която всички участвахме, и аз исках да бъда най-добрият сред най-добрите.

Изгарях от желание да се добера и до най-малкото късче познание, което щеше да доведе до по-нататъшното ми развитие и прогрес. Започнах да чета най-различни книги за това как да развия дара си ясновидство и силата си на медиум. На седмица прочитах по 2-3 книги. Някои от тях купувах; други вземах от библиотеката, а трети заемах от други медиуми или библиотеката към спиритуалистичната църква. Прекарвах доста време в компанията на медиумите и наблюдавах техният стил и прийоми, търсейки някой на когото да подражавам. Мак ми помагаше доста, но не можеше да ми даде това, което исках. Трябваше ми друг наставник, който притежаваше знание от по-голям мащаб. Всъщност, аз напреднах много бързо, развих и овладях много техники, които други се опитваха да усъвършенстват години наред, седейки в кръга. Сякаш бях на път да постигна нещо много бързо и лесно с помоща на висшите духовни същества. Развих техники за медитация и открих, че мога да излизам от тялото си. Не ме беше страх да го правя, защото имах тази опитност още от детските си години.

Спомням си, че веднъж, по време на един от сеансите, аз излязох от тялото си и се озовах в едно духовно измерение, което никога до тогава не бях виждал. Напълно осъзнавах и чувствах всичко, което ме заобикаляше. Пред мен се издигаше една огромна кристална планина, но и някак си ме заобикаляше от всички страни ... сякаш бях херметизиран в тази чудовищна гледка. Кристалът имаше син отенък.

Имаше нещо странно в това място; някаква мистична тайнственост, която така и не можах да разбера. Сякаш умът ми беше затворен за цялата истина. Когато споделих преживяването си с останалите, те ми казах, че това било място на духовно изцеление, на едно по-висше ниво. Обясниха ми, че кристалите служели за лекуване и че внасяли баланс и уравновесение в живота на човека. Трябвало било да ида на това място преди да напредна в служението си; това било едно много специално и особено място, на което били водени много малко хора. Чувайки тези обяснения егото и гордостта ми започнаха да растат с всяка измината минута. Много ми харесаха думите на медиумите; обожавах да се чувствам специален и даровит.

Бях напреднал доста с медитацията и ставах все по-самонадеян, арогантен и самоуверен. Един ден докато медитирах аз видях как един светъл ангел се приближи към мен. Не можех да помръдна от неговото величествено ангелско присъствие: одеждите му се развяваха докато той се носеше към мен. Лъчи от светлина струяха от цялото му тяло. Беше толкова величествен и прекрасен! Почувствах се сякаш бях заек, заслепен от фаровете на автомобил. В този момент нещо ме удари по челото и аз разбрах, че съм получил белег, знак, който беше невидим за очите на хората.

Отново споделих преживяването си с лидерите на спиритуалистичната църква, които ме увериха, че това бил белег, знак, че съм защитен и пазен когато съм извън физическото си тяло. Това било символ, който ми давал правото да преминавам в по-висши нива.

За тези от вас, които никога преди това не сте чели Библията, в нея има два стиха, които разкриват истината за описаните неща по-горе, случващи се с мен. Аз я осъзнах когато станах Християнин. „И не е чудно; защото сам сатана се преправя на светъл ангел; тъй че, не е голямо нещо, ако и неговите служители се преправят на служители на правдата. Но тяхната сетнина ще бъде според делата им.” (2 Кор. 11:14-15)

„И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им.” (Откр. 13:16)

Аз обаче се чувствах много добре и плодовете на труда ми започнаха да се проявяват. Определено с всеки изминал ден ставах по-арогантен и егоцентричен. Все още ходех на църква и вземах участие в сеансите, седейки в кръг с останалите. Няколко седмици след като аз станах член на църквата, към нас се присъедини и една нова двойка. Спомням си, че един ден ги запитах нещо свързано с Исус, тъй като те бяха спиритуалисти вече дълги години. Казах им, че според една от книгите, които бях чел Исус е бил велик изцелител. Язвителният отговор на мъжа ме обезпокои малко. С пренебрежение той каза, че Исус е бил „само един стар евреин”. Помислих си, че това беше един доста унизителен и неоснователен коментар. Бях доста шокиран от липсата на уважение към Исуса, но не можех да разбера защо.

Исус каза в Матей 24:11: „много лъжепророци ще се появят и ще заблудят мнозина.” А Апостол Павел добавя (2 Тим. 4:3): „Защото ще дойде време, когато няма да търпят здравото учение; но, понеже ги сърбят ушите, ще си натрупат учители по своите страсти.”

Сега като поглеждам на този изгубен и неспокоен свят с нови очи, аз съвсем ясно виждам, че единственото желание на Сатана е да покаже на хората „славата” на греха, но не и неговата клоака.

Ще се опитам да илюстрирам. Нека да вземем за пример бизнеса с алкохолните напитки. Тяхната рекламна и маркетингова стратегия е да покажат на хората, че всички, които употребяват определената напитка, винаги си прекарват страхотно, винаги са усмихнати и се наслаждават на живота. Търговците не показват тъмната страна на алкохола. Да сте видяли реклама, на която някой клечи до кенефа със забита глава в него, повръщайки след поредния запой; да сте видяли реклама, показваща как пиян съпруг бие жена си и децата си, или алкохолика, който профуква и последната си стотинка, за да се напие докато семейството му няма какво да яде? Сатана винаги избягва да разкрива истинската страна на греха. Ако хората можеха да видят истинките последици от греха, вместо бързите и лесни удоволствия, аз вярвам, че те никога не биха поели по неговия път. Както много други и аз се заблудих по сатанинската фалшива духовност и лъжи, и всички „облаги”, които те предлагат. Дявола обещаваше живот изпълнен с просветление и себеоткриване, но голата истина беше, че в живота ми нахлуха болка, скръб и лъжи. Някъде по това време позволих на трите духа-водачи да използват тялото ми. Вече бях свикнал да виждам и чувам разни неща, и да споделям дара си ясновидство с другите. Ето защо следващата стъпка ми се стори напълно логична и нормална, а именно да разреша доброволно и съзнателно на духовете да влязат в тялото ми и така да имам силата на медиума. Някои от вас може и да попитат как демона влиза в човешкото тяло. Много просто – чрез греха и тъмнината, които владеят човешкия живот. Аз бях навлязъл в един свят, изпълнен с тъмнина, мрак и заблуда. Бях отворил една духовна врата, която даде на всичката тъмнина свободен достъп до живота ми. Съвсем съзнателно и доброволно аз разреших на демоните да влязат в живота ми. Когато демоните започваха да говорят чрез мен аз забелязах, че гласът ми се променяше. Той започваше да звучи като гласа на умрелият, с когото аз си взаимодействах. Не след дълго осъзнах, че не само гласът ми се променяше, ами и чертите на лицето ми. Те се променяха и приемаха външният вид на този, който се изявяваше от духовният свят чрез мен. Никога не се усъмних, че това беше част от силата ми на медиум.


Очаквайте продължение...

{xtypo_sticky}Ако това свидетелство ви е благословило по някакъв начин, моля ви, отделете няколко минути, за да го споделите. Вашият фийдбек е много важен за нас и може да бъде насърчение за стотици други! Коментирайте тук, или ни изпращайте коментарите и свидетелствата си на посоченият email-адрес! Бог да ви благослови! Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. {/xtypo_sticky}

Благодарим на всички, които ще решат да помогнат в развитието на сайта чрез молитви или по финансов път. Всеки, който желае да ни помогне по някакъв начин може да последва тази връзка като кликне ->ТуК<-
С извършването на дарение ще покажеш, че оценяваш полезността на сайта и хората, които се трудят над него, като така ще помогнеш hristiqni.com да продължи да се развива.

{xtypo_info}Скъпи читателю – ти в мир с Бога ли си? Ако не, можеш да поправиш случилото се. Знаеш ли какво те очаква след смъртта? Ти можеш да получиш уверението на Бог, че Раят ще бъде твоят дом през вечността, само ако пожелаеш. Исус умря за ТВОИТЕ грехове, ДА, ТОЙ ГО НАПРАВИ!!! Готов ли си да застанеш пред Бога в Деня на Съда и да Му заявиш, че не си се нуждаел от пролятата кръв на Исус Христос на Голгота, за да бъдат простени греховете ти и за да бъдат отношенията ти с Бога в изправност? Умоляваме те ... не прави тази фатална грешка!За да познаеш Бога; за да бъдеш в мир с него; за да бъдат простени греховете ти; за да бъдеш сигурен, че Небето ще е твоят вечен дом; за да си уверен, че си в изправност с Него точно в този момент ... моля, кликни тук ( кликни тук ), за да осъзнаеш колко е важно, че трябва да се помириш с Бога. Безценний, помирението с Бога ще опредили къде ще прекараш вечността. Твоето решение да сключиш мир с Бога е най-важното решение, което трябва да вземеш в този живот!{/xtypo_info}

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови