Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

ТОЙ КАЗА „НЕ” 5част

ТОЙ КАЗА „НЕ”

От Джон Кремфорн

Превод: Роза Саронова за hristiqni.com
за връзка с Роза e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Джон КремфорнДжон Кремфорн бил въвлечен в окултизма. Той е стигал до там, че позволявал на така-наречените (уж) „благотворни и развити духове и същества” да контролират тялото му, без да осъзнава, че всъщност това са демони. Ако вие нямате знанието за „духове, викани от медиуми по време на Свидетелстваспиритически сеанс”; ако не знаете колко измамни и лъжливи са демоните – ние силно ви препоръчваме да прочете свидетелството на Джон, което ще отвори очите ви.

В свидетелството, което публикуваме ние пропускаме голяма част от детските години на Джон, като наблягаме върху опитностите и преживяванията му, свързани с духовния свят. Четейки историята му, ще разберете какво в ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ се случва в духовната реалност и как тя си взаимодейства с хората на тази планета.


Глава 5:

Господи, реален ли си?


Един ден по време на работа към мен се приближи една жена от персонала и ми каза, че духовният свят имал специално послание за един човек, който се казвал Джон. И тъй като аз съм бил единственият Джон когото тя познавала и работел тук, тя ми предаде съобщението. Спомням си, че съдържанието му беше малко неясно и двусмислено, поставящо много въпроси, на които не можеше да бъде отговорено само с „Да” или „Не”. Определено не изпитах някаква особена връзка с казаното. Просто го отърсих с безразличие от мислите си, така както правех и с всичко останало свързано с духовните неща.
От друга страна аз вярвах, че съществуваше един духовен свят и че хората можеха да осъществяват контакти с духовните същества в него. „Да, вярвам, но не ме замесвайте в това.”, беше отговора ми. Както споменах по-горе, аз бях виждал или имал опитности с тези феномени и духове. Изобщо не се страхувах от тях, а и трябваше ли? През по-голямата част от живота ми те бяха около мен, но с нищо не ме притесняваха и за това аз не се чувствах застрашен. На всичкото отгоре аз имах тази свръхестествена способност да разпознавам шарлатаните от далеч. Трябваха ми само няколко минути в тяхното присъствие и можех да кажа какви са. Аз проявявах изключителна чувствителност към духовния свят и можех да усетя промените, които настъпваха в чувствата на хората и заобикалящата ме среда. Винаги се появяваше това вътрешно усещане дълбоко вътре в тялото, ума и душата ми. Можех да чувам думи или да виждам цели картини с окото на ума си; усещах чувствата и емоциите на другите свръхинтензивно ... отвъд нормалните човешки възприятия; мигновено получавах знание за събития станали в миналото на хората.
ПСпомням си, че някои от моите колеги постоянно разговаряха за това какво се случваше на тези сбирки и какви послания са получали от духовния свят. Те непрекъснато ми предаваха съобщенията на духовните същества, че и аз трябваше да участвам в тези сеанси. Седмица след седмица аз успявах да отхвърля поканата им ...Но накрая, най-вече, за да ме оставят на мира и за да спрат да ми носят „послания” от тъй-наречените медиуми и да ме безпокоят на работното ми място, аз казах, че ще отида с тях. Бях твърдо решен да им докажа, че са шарлатани. Докато карах към спиритуалистичната църква през онази нощ, аз се помолих на Бог (това определено беше извън моя стил) да бди над мен и да ме пази. Странно, но вътре дълбоко в себе си аз знаех, че не е правилно да ида на това място. От друга страна в мен гореше това непреодолимо желание да взема участие в спиритичния сеанс. Сякаш току-що бях поел на пътешевствие, но по пътя явно трябваше да науча някой друг урок. Бях изправен пред един духовен кръстопът.
Открих малката църква из задните, тъмни улички на града. Беше малко занемарена; нищо особено на външен вид, но въпреки всичко приличаше на църква. Паркирах колата си зад нея и се отправих към входа ѝ, изпълнен с безпокойтво и предчувствия.
На вратата ме посрещна Сара – старши член на църквата – тя приветстваше всички с добре дошли и се ръкуваше с тях. Сара ми се усмихна и протегна ръка, за да се здрависа с мен. В момента, в който стиснахме ръце и двамата извикахме в един глас: „Уау!” И двамата подскочихме като ужилени, сякаш електричество премина от моето тяло в нейното. И двамата го усетихме. Мисля, че това, което се случи я разтърси дълбоко. Беше едно ново, непознато за нея усещане, което я завладя напълно. Сякаш някаква духовна сила или ... резервоар беше източен от тялото ми и аз бях празен и отворен. Незнам дали това, което ви казвам има смисъл за вас. Но аз помолих Святият Дух в името на Исуса да ми помогне да опиша детайлно и разбираемо за вас читателите какво се случи. Видях се като риба, просната на количката на рибаря, от която той продаваше улова си. Риба – отворена и изчистена от костите и вътрешностите си, приготвена на филе. Бях отворен духовно да приемам както доброто, така и злото. Доста по-късно аз ще трябваше да взема решение, което щеше да окаже влияние и да промени съдбата ми свързана с вечността.
Седнах на първият ред с колегите си. Изпяхме няколко химна и казахме няколко молитви. После един медиум се качи на платформата. Тя започна да изпраща послания до хората в аудиторията. Те бяха много неясни, мъгляви и не съдържаха нищо по-конкретно и специфично. Аз бях забил поглед право в нея, опитвайки се да осъществя директен контакт с медиума очи в очи, но тя изобщо не ме поглеждаше. Пет от моите колеги забелязали как се държа и после прокоментираха, че е било доста странно.
Времето летеше, а посланията ставаха все по-приемливи и някак си по- за вярване. Тя започна да споменава имена и да си спомня за преживявания свързани с вече мъртви близки. Тя все още не ме поглеждаше в очите и не ми обръщаше никакво внимание. Жената беше говорила на всеки един от присъстващите, но не и на мен.Жената-медиум завърши сеанса си, слезе от платформата и ние изпяхме друга песен. Казах на един от колегите си, че исках да си тръгна и му пожелах всичко хубаво. По принцип не се занимавах с религиозни работи. В себе си бях решил, че това не е за мен.
Не желая да използвам истинските имена на хората, с които работех и които присъстваха там, с цел да предпазя тяхната самоличност. Докато напусках, Мери отиде при Сара – тази, която ме беше посрещнала на входната врата.
Вървях по пътеката между редовете в църквата и Сара просто застана на пътя ми. Мери стоеше зад нея. Нямах друга алтернатива и спрях. Тя се опита да започне разговор с мен, сякаш някаква непонятна сила работеше чрез нея и се опитваше да ме задържи на това място. Но аз бях твърдо решен – отивах си в къщи и не желаех да посещавам никакви спиритуалистични църкви повече. Веднъж решил, никой не можеше да промени мнението ми. Направих крачка в страни, за да я подмина, но изведнъж това мъжко духовно присъствие напусна тялото ѝ, плъзна се през стомаха ми и излезе през главата ми.
Видях неговите физически прозрачни рязко очератни черти да напускат тялото ѝ. То сякаш имаше свободна воля да бъде вътре в нея. То съвсем ясно прие чертите, фигурата на мъж, висок колкото мен, но по-здрав и набит от мен. Това беше едно мощно и плашещо присъствие. То беше облечено в нещо като облекло на свещеник, някаква сивобяла роба.
Силата, която ме удари в стомаха ме накара да се превия на две, подгъвайки колене сгърчен. Останах без дъх. Почувствах се зле физически, защото това присъствие ме беше насилило. Затаих дъх и се изправих. Погледнах към Сара. Тя отвърна на погледа ми. Отново и двамата бяхме почувствали тази сила. Тя започна разпалено да ми обяснява, че съм бил истински медиум и че трябва да се качвам на платформата и да предавам послания. Знаех, че Сара познаваше добре това присъствие и че тя му беше позволявала да влиза в тялото ѝ не веднъж. На духовен език то се нарича „дух-водач”. Духовете, които обитават вътре в човешкото тяло имат по-голям и силен контрол над човека когато действат от вътре.
Искам добре да разберете какво се случи след като този дух премина през тялото ми.
Първо: Трябва да ви кажа, че Библията ни учи, че всички духове-водачи или демони са лъжци и измамници. Те следват Сатана, който е „баща на лъжата”. Второ: Те нямат никакво легално, законно право да предявяват претенции върху физическото тяло на даден човек. Демоните са нарушители.Духовните нарушители или натрапници ще продължават да обитават в човешкото тяло докато не бъдат законно изгонени от него. Това става само чрез властта и авторитета на Исуса Христа! Няма друг начин. В Книгата Деяния на Апостолите четем (4:12): „И чрез никой друг няма спасение; защото няма под небето друго име дадено между човеците, чрез което трябва да се спасим.” Злите демонични духове знаят как и наистина могат да влязат в човешкото тяло употребявайки сила. Те обаче предпочитат да обитават в човешкото тяло бидейки доброволно поканени от човека. Сатана използва истина примесена със заблуди, за да мами човешката раса. Тези така наречени „духове-водачи” са само една малка част от неговите лъжи. Те са една от най-великите негови стратегии, предлагаща познание и самопознание.
Всеки ден ние се сблъскваме с доказателства за фалшивите и лицемерни религии на Сатана, които са навсякъде около нас. Всъщност ние живеем в един свят, който изпитва ненаситен глад за знание свързано с неизвестното. Милиони се обръщат към астрологията, хороскопите, търсят помоща на медиуми, екстрасенти и окултисти, за да узнаят бъдещето си. Те приемат демоничните доктрини за истина.
От лична опитност ви казвам, че главната цел на демона е да влезе и да живее във всяко наивно човешко същество или да обитава това тяло, в което е поканен доброволно. Работейки отвътре демона има по-голямо предимство да доминира над този човек.
Една вечер, скоро след като бях посетил спиритуалистичната църква, в нещо като сън, аз видях лицето на един мъж когото не познавах и никога преди това не бях срещал. Реших да ида още веднъж на църква, но само за да разбера каква беше причината всичко това да се случва. Прекрачих прага ѝ и ... о, чудо! Същият този мъж когото бях видял в съновидението си стоеше на платформата и отправяше послания към присъстващите. Той се казваше Мак. На мига разбрах, че той е истински медиум. След като завърши сеанса си Мак се доближи до мен. Първо, защото бях нов член на църквата и второ, защото почувствал странна връзка между нас двамата. Веднага ми каза, че притежавам дара ясновидство и че съм имал възможността да бъда медиум. Той ми обясни някои неща за духовния свят, които се доближаваха доста до преживяванията, които бях имал до момента. Знаех, че той притежаваше силата на мидиума. Мак беше истински симпатичен и приятен човек, и аз с цялото си сърце приех за чиста монета и истина всичко, което той казваше.
Мак ме научи на няколко техники свързани с дишането, които самият той научил от духовете. Той ме накара да се закълна, че ще пазя тайна и че няма да ги разкрия на никого. Започнах да използвам тези прийоми на дишане и скоро навлязох в едно съвсем различно състояние на съзнанието. Мак ми каза, че ако идвах всеки път на сеансите, той ще ми покаже и научи на още повече неща. И така – бях зарибен.
Очаквайте продължение...

{xtypo_sticky}Ако това свидетелство ви е благословило по някакъв начин, моля ви, отделете няколко минути, за да го споделите. Вашият фийдбек е много важен за нас и може да бъде насърчение за стотици други! Коментирайте тук, или ни изпращайте коментарите и свидетелствата си на посоченият email-адрес! Бог да ви благослови! Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. {/xtypo_sticky}

Благодарим на всички, които ще решат да помогнат в развитието на сайта чрез молитви или по финансов път. Всеки, който желае да ни помогне по някакъв начин може да последва тази връзка като кликне ->ТуК<-
С извършването на дарение ще покажеш, че оценяваш полезността на сайта и хората, които се трудят над него, като така ще помогнеш hristiqni.com да продължи да се развива.

{xtypo_info}Скъпи читателю – ти в мир с Бога ли си? Ако не, можеш да поправиш случилото се. Знаеш ли какво те очаква след смъртта? Ти можеш да получиш уверението на Бог, че Раят ще бъде твоят дом през вечността, само ако пожелаеш. Исус умря за ТВОИТЕ грехове, ДА, ТОЙ ГО НАПРАВИ!!! Готов ли си да застанеш пред Бога в Деня на Съда и да Му заявиш, че не си се нуждаел от пролятата кръв на Исус Христос на Голгота, за да бъдат простени греховете ти и за да бъдат отношенията ти с Бога в изправност? Умоляваме те ... не прави тази фатална грешка!За да познаеш Бога; за да бъдеш в мир с него; за да бъдат простени греховете ти; за да бъдеш сигурен, че Небето ще е твоят вечен дом; за да си уверен, че си в изправност с Него точно в този момент ... моля, кликни тук ( кликни тук ), за да осъзнаеш колко е важно, че трябва да се помириш с Бога. Безценний, помирението с Бога ще опредили къде ще прекараш вечността. Твоето решение да сключиш мир с Бога е най-важното решение, което трябва да вземеш в този живот!{/xtypo_info}

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Коментари   

 
0 #1 Павел Пушков 30-10-2012 17:49
БЛАГОДАРЯ ЗА ТОВА НА БОГА И НА ВАС
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови