Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

ТОЙ КАЗА „НЕ” 4част

ТОЙ КАЗА „НЕ”

От Джон Кремфорн

Превод: Роза Саронова за hristiqni.com
за връзка с Роза e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Джон КремфорнДжон Кремфорн бил въвлечен в окултизма. Той е стигал до там, че позволявал на така-наречените (уж) „благотворни и развити духове и същества” да контролират тялото му, без да осъзнава, че всъщност това са демони. Ако вие нямате знанието за „духове, викани от медиуми по време на Свидетелстваспиритически сеанс”; ако не знаете колко измамни и лъжливи са демоните – ние силно ви препоръчваме да прочете свидетелството на Джон, което ще отвори очите ви.

В свидетелството, което публикуваме ние пропускаме голяма част от детските години на Джон, като наблягаме върху опитностите и преживяванията му, свързани с духовния свят. Четейки историята му, ще разберете какво в ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ се случва в духовната реалност и как тя си взаимодейства с хората на тази планета.


Глава 4:

"Господи, реален ли си?"


Когато навърших 20 години, Лин и аз се оженихме. Станахме родители. Преживяхме много изпитания и трудности, но успяхме да съхраним брака си.
Едни прекрасни новородени Християни, с които работех, започнаха да ми задават въпроса, дали познавам Исус Христос и дали имам лични взаимоотношения с Него. Разбира се, че нямах. Те обаче, продължиха да говорят за това, че Бог винаги отговаря на искрените молитви и че ако Го помоля да ми се открие, Той ще го направи. Разбира се, аз си помислих, че ще ми се изяви и че ще имам възможност да се срещна с Него очи в очи.
През следващите три години от живота ми не се случи нищо особено. Различното беше, че аз изглеждах по-възрастен за годините си. Аз бях този, който купуваше алкохола и цигарите за цялата банда, понеже изглеждах по-голям. На 15, ако ми се отдадеше случай да имам някой лев в джоба си, аз дори посещавах местната кръчма.
Съвсем честно мога да заявя, че за първи път в живота си помолих Бог да ми се разкрие по реален, действителен начин. Той познаваше сърцето ми и знаеше, че никой друг не може да ме убеди в Неговото съществуване. Трябваше лично Бог да ми се изяви – Бог и никой друг.
Казах една съвсем простичка молитва в колата, докато пътувах към работното си място. Беше нещо от рода на: „Ако Ти Си реален, Боже, и аз мога да Те видя със собствените си очи, и да преживея тази безусловна любов, която другите казват, че са получили, тогава ще Те следвам през всичките дни на живота си.”
Бог отговори на моята молитва, но не веднага. Трябвало е да се случат много други неща преди това…

Очаквайте продължение...


{xtypo_sticky}Ако това свидетелство ви е благословило по някакъв начин, моля ви, отделете няколко минути, за да го споделите. Вашият фийдбек е много важен за нас и може да бъде насърчение за стотици други! Коментирайте тук, или ни изпращайте коментарите и свидетелствата си на посоченият email-адрес! Бог да ви благослови! Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. {/xtypo_sticky}

Благодарим на всички, които ще решат да помогнат в развитието на сайта чрез молитви или по финансов път. Всеки, който желае да ни помогне по някакъв начин може да последва тази връзка като кликне ->ТуК<-
С извършването на дарение ще покажеш, че оценяваш полезността на сайта и хората, които се трудят над него, като така ще помогнеш hristiqni.com да продължи да се развива.

{xtypo_info}Скъпи читателю – ти в мир с Бога ли си? Ако не, можеш да поправиш случилото се. Знаеш ли какво те очаква след смъртта? Ти можеш да получиш уверението на Бог, че Раят ще бъде твоят дом през вечността, само ако пожелаеш. Исус умря за ТВОИТЕ грехове, ДА, ТОЙ ГО НАПРАВИ!!! Готов ли си да застанеш пред Бога в Деня на Съда и да Му заявиш, че не си се нуждаел от пролятата кръв на Исус Христос на Голгота, за да бъдат простени греховете ти и за да бъдат отношенията ти с Бога в изправност? Умоляваме те ... не прави тази фатална грешка!За да познаеш Бога; за да бъдеш в мир с него; за да бъдат простени греховете ти; за да бъдеш сигурен, че Небето ще е твоят вечен дом; за да си уверен, че си в изправност с Него точно в този момент ... моля, кликни тук ( кликни тук ), за да осъзнаеш колко е важно, че трябва да се помириш с Бога. Безценний, помирението с Бога ще опредили къде ще прекараш вечността. Твоето решение да сключиш мир с Бога е най-важното решение, което трябва да вземеш в този живот!{/xtypo_info}

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови