Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Бог се грижи за нас! - свидетелството на Жечка Йорданова

Изпратено ни по email

/Изпращайте ни Вашите свидетелства и истории за слава на Бога на email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. /

email hristiqni.com

Бог се грижи за нас!

Свидетелство на Жечка Йорданова

 

ЗДРАВЕЙТЕ,

КАЗВАМ СЕ ЖЕЧКА ЙОРДАНОВА  ЕТО КАКВО НАШИЯТ ПРЕКРАСЕН БОГ НАПРАВИ ЗА МЕН.

КЪМ СРЕДАТА НА 2008Г. НА ВРАТА МИ СЕ ПОЯВИ ЕДНО ТОПЧЕ. ХОДИХМЕ БургасПО ЛЕКАРИ В ГР. БУРГАС, КЪДЕТО МИ СЪОБЩИХА, ЧЕ ТРЯБВА ДА МЕ ОПЕРИРАТ, ЗА ДА ГО МАХНАТ, НО АЗ БЯХ БРЕМЕННА В МОМЕНТА. ИСКАХА ДА МАХНА БЕБЕТО И ДА СЕ ОПЕРИРАМ, НО КАТЕГОРИЧНО ОТКАЗАХ.

ТОГАВА ТЕ СЕ СЪГЛАСИХА ДА ИЗЧАКАМЕ ДА РОДЯ И ТОГАВА. ТАКА И НАПРАВИХМЕ, ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ КОГАТО БЯХ БРЕМЕННА АЗ ХОДИХ НА 2-3 ПЪТИ ДА МИ ГО ИЗТОЧВАТ СЪС СПРИНЦОВКА И ТОВА ПРОДЪЛЖИ ОКОЛО 9 МЕСЕЦА.

СЛЕД КАТО РОДИХ ПАК ОТИДОХ В БУРГАС НА ЛЕКАР. ДОКТОРЪТ КАТО МЕ ВИДЯ СЕ УПЛАШИ КОЛКО Е ПОРАСНАЛО ТОПЧЕТО..

ПОСЪВЕТВА МЕ ДА НАПРАВЯ ВСИЧКИ ИЗСЛЕДВАНИЯ ЗА ПРИЕМ В БОЛНИЦАТА ЗА ОПЕРАЦИЯ.

ТРЪГНАХМЕ С МАЙКА МИ ДА ПРАВИМ ИЗСЛЕДВАНИЯТА. НАПРАВИХМЕ ПОЧТИ ВСИЧКИ, ОСТАНА НИ САМО КАРДИОГРАМА. ДОКТОРЪТ, КОИТО МИ НАПРАВИ КАРДИОГРАМАТА МИ КАЗА ДА ИЗВИКАМ МАЙКА МИ В КАБИНЕТА МУ, ЗА ДА И КАЖЕ НЕЩО. ТАКА И НАПРАВИХ - ИЗВИКАХ МАЙКА МИ, А ТОЙ СЕ ОБЪРНА КЪМ НЕЯ И И КАЗА:

- НЕ РИСКУВАЙТЕ С ОПЕРАЦИЯ В БУРГАС, ЗАЩОТО МОЖЕ ДА ОСТАНЕ ГЛУХА, НЯМА ИЛИ СЛЯПА СЛЕД ОПЕРАЦИЯТА. ТУК НЯМА СПЕЦИАЛИСТИ ЗА ПОДОБНИ ФИНИ ОБЛАСТИ КАТО ГЪРЛО. ОТИДЕТЕ ВЪВ ВАРНА ИЛИ СОФИЯ!

БЛАГОДАРЯ НА ЖИВИЯТ БОГ, ЧЕ НИ ИЗПРАТИ ПРИ ТОЗИ ДОКТОР, ЗАЩОТО АКО НЕ БЕШЕ ТОЙ НИЕ ЩЯХМЕ ДА ОСТАНЕМ В БУРГАС. И ТАКА, ПОСЛУШАХМЕ ДОКТОРА И ЗАМИНАХМЕ ЗА СОФИЯ.

АЗ БЯХ ПРИЕТА В ОНКОЛОГИЧНАТА КЛИНИКА В ГРАД СОФИЯ И СЛЕД ПОРЕДИЦА ИЗСЛЕДВАНИЯ ТОПЧЕТО В ГЪРЛОТО МИ СЕ ОКАЗА БРАНХИОГЕННА КИСТА. ОПЕРИРАХА МЕ И СЕГА СЪМ ЖИВА, ЗДРАВА, МОГА ДА ЧУВАМ, ДА ВИЖДАМ И ДА ГОВОРЯ! БЛАГОДАРЯ НА БОГ ЗАТОВА.

ДОКАТО БЯХМЕ В БОЛНИЦАТА С МАЙКА МИ НИЕ НЕПРЕСТАННО СЕ МОЛЕХМЕ И ЧЕТЯХМЕ БИБЛИЯТА. АЗ ЗВЪНЯХ НА ЗЪЛВА МИ КОГАТО Е НА ЦЪРКВА ПУСКАШЕ СИ ТЕЛЕФОНА НА ВИСОКОГОВОРИТЕЛ, ЗА ДА СЛУШАМЕ ПРОПОВЕДИТЕ И ХВАЛЕНИЕТО, И КАК ЦЯЛАТА ЦЪРКВА СЕ МОЛЕШЕ И ПОСТЕШЕ ЗА МЕН. АЗ СЕ ВЪЗСТАНОВИХ ЗА 4-5 ДНИ; МНОГО БЪРЗО БЛАГОДАРЕНИЕ НА БОГ.

КАТО МЕ ИЗПИСАХА, МИ КАЗАХА ДА СЕ ОБАДЯ НА ДОКТОРА СЛЕД 10 ДНИ, ЗА ДА РАЗБЕРА КАКЪВ Е РЕЗУЛТАТЪТ ОТ БИОПСИЯТА НА ТУМОРА, ИЗВАДЕН ОТ ГЪРЛОТО МИ С РАЗМЕР НА ГЪЛЪБОВО ЯЙЦЕ.

СЛЕД 10 ДНИ МАЙКА МИ СЕ ОБАДИ, И ТОЙ И КАЗА ДА НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВА, ЧЕ ТУМОРЪТ Е ДОБРОКАЧЕСТВЕН И НЯМА МЯСТО ЗА ПРИТЕСНЕНИЯ.

АЗ СЪМ МНОГО БЛАГОДАРНА НА БОГ, ЗАЩОТО ТОЙ МЕ ИЗПРАТИ В СОФИЯ, ТОЙ БЕШЕ С МЕН ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ, НЕ СЪМ СИ МИСЛИЛА, ЧЕ МОЖЕ ДА МИ СЕ СЛУЧИ НЕЩО ЛОШО ЗАЩОТО ТОЙ БЕШЕ С МЕН И МЕ ЗАКРИЛЯШЕ. ВЕЧЕ ИЗМИНАХА 3 ГОДИНИ - ПОЧТИ 4, НЯМА И СЛЕДА ОТ ТОВА ЗАБОЛЯВАНЕ. САМО БЕЛЕГА НА ВРАТА МИ МИ НАПОМНЯ ЗА ТОВА ИЗПИТАНИЕ.

БЛАГОДАРЯ НА ЖИВИЯТ БОГ, ЧЕ Е СЪС МЕН И ЦЯЛОТО МИ СЕМЕЙСТВО.

{xtypo_warning}Бележка на администратора:
Приятели, Бог ни е дал сила и власт над всяка болест, всеки проблем и всяко изпитание. Как да използваме това безценно оръжие срещу силите на сатана? Чрез молитва и четене на Словото Божие. Точно така направи Живка и резултатът не закъсня :-) Гонете в Мощното име на Исус всеки дух на болест или смърт от вашето тяло, ЗАЩОТО ТО Е СОБСТВЕНОСТ НА ИСУС! Господ Исус Христос плати цялата цена, нужно е единствено да се обърнем към Него в момент на изпитание и Той винаги ще откликне, независимо в колко сложна и трудна ситуация се намираме.

Бог да Ви благослови изобилно!{/xtypo_warning}


{xtypo_sticky}Ако това свидетелство ви е благословило по някакъв начин, моля ви, отделете няколко минути, за да го споделите. Вашият фийдбек е много важен за нас и може да бъде насърчение за стотици други! Коментирайте тук, или ни изпращайте коментарите и свидетелствата си на посоченият email-адрес! Бог да ви благослови! Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. {/xtypo_sticky}

Благодарим на всички, които помагат в развитието на сайта чрез молитви или по финансов път. Всеки, който желае да ни помогне по някакъв начин може да последва тази връзка като кликне ->ТуК<-

{xtypo_info}Скъпи читателю – ти в мир с Бога ли си? Ако не, можеш да поправиш случилото се. Знаеш ли какво те очаква след смъртта? Ти можеш да получиш уверението на Бог, че Раят ще бъде твоят дом през вечността, само ако пожелаеш. Исус умря за ТВОИТЕ грехове, ДА, ТОЙ ГО НАПРАВИ!!! Готов ли си да застанеш пред Бога в Деня на Съда и да Му заявиш, че не си се нуждаел от пролятата кръв на Исус Христос на Голгота, за да бъдат простени греховете ти и за да бъдат отношенията ти с Бога в изправност? Умоляваме те ... не прави тази фатална грешка!За да познаеш Бога; за да бъдеш в мир с него; за да бъдат простени греховете ти; за да бъдеш сигурен, че Небето ще е твоят вечен дом; за да си уверен, че си в изправност с Него точно в този момент ... моля, кликни тук ( кликни тук ), за да осъзнаеш колко е важно, че трябва да се помириш с Бога. Безценний, помирението с Бога ще опредили къде ще прекараш вечността. Твоето решение да сключиш мир с Бога е най-важното решение, което трябва да вземеш в този живот!{/xtypo_info}

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Коментари   

 
0 #1 detelina sheinova 12-10-2012 20:57
[fv]bog e velik [/fv]
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови