Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Спасен по чудо - свидетелството на Марияна Маринова

Изпратено ни по email

/Изпращайте ни Вашите свидетелства и истории за слава на Бога на email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. /

email hristiqni.com

Спасен по чудо!

Свидетелство на Марияна Маринова

Здравейте!
Казвам се Марияна Маринова. Историята, която ще Ви разкажа се случи миналата година на 11.08.2011г - точно на рожденият ден на дъщеря ми.


Съпругът ми работеше в една фирма в Испания - караше цистерна заедно с още един шофьор испанец.
Съпругът ми седял на седалката от дясно на колегата си, когато се случва това. Той казал на колегата си да намали скоростта, че няма да успее да вземе завоя, но колегата му отговорил - "ти ли ще ме учиш да карам", и в този миг той навлиза в завоя с голяма скорост, като съответно губи управлението! Цистерната се обръща..
Моят съпруг после ми каза, че тогава си е затворил очите и е чакал да свърши всичко. Но Бог, който е велик, бдял над него, защото винаги го благославях и молех БОГ да го пази.. И той го опази... Както можете да видите и Вие, там където е много смачкана кабината, седеше моят съпруг. За моя радост той се е разминал само със натъртвания, но колегата му който е карал е бил доста пострадал.
Пиша Ви това, защото всеки видял камиона възкликва, че има късмет, че е жив! До онзи момент съпругът ми само казваше, че вярва в Господ, но след случилото се в него не остана и капка съмнение, вярваше напълно.
Благодаря ви за чудесния сайт Бог да ви благослови!

 

Камионът след катастрофата!

Камионът след катастрофата


{xtypo_sticky}Ако това свидетелство ви е благословило по някакъв начин, моля ви, отделете няколко минути, за да го споделите. Вашият фийдбек е много важен за нас и може да бъде насърчение за стотици други! Коментирайте тук, или ни изпращайте коментарите и свидетелствата си на посоченият email-адрес! Бог да ви благослови! Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. {/xtypo_sticky}

Благодарим на всички, които помагат в развитието на сайта чрез молитви или по финансов път. Всеки, който желае да ни помогне по някакъв начин може да последва тази връзка като кликне ->ТуК<-

{xtypo_info}Скъпи читателю – ти в мир с Бога ли си? Ако не, можеш да поправиш случилото се. Знаеш ли какво те очаква след смъртта? Ти можеш да получиш уверението на Бог, че Раят ще бъде твоят дом през вечността, само ако пожелаеш. Исус умря за ТВОИТЕ грехове, ДА, ТОЙ ГО НАПРАВИ!!! Готов ли си да застанеш пред Бога в Деня на Съда и да Му заявиш, че не си се нуждаел от пролятата кръв на Исус Христос на Голгота, за да бъдат простени греховете ти и за да бъдат отношенията ти с Бога в изправност? Умоляваме те ... не прави тази фатална грешка!За да познаеш Бога; за да бъдеш в мир с него; за да бъдат простени греховете ти; за да бъдеш сигурен, че Небето ще е твоят вечен дом; за да си уверен, че си в изправност с Него точно в този момент ... моля, кликни тук ( кликни тук ), за да осъзнаеш колко е важно, че трябва да се помириш с Бога. Безценний, помирението с Бога ще опредили къде ще прекараш вечността. Твоето решение да сключиш мир с Бога е най-важното решение, което трябва да вземеш в този живот!{/xtypo_info}

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Коментари   

 
+2 #1 anah_su_namun 28-09-2012 16:03
Nyamam dumi ... Velik e Bog! Slava, slava, slava!
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови