Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Бог изцели леля ми от тумор

Бог изцели леля ми от тумор

 

Божията ръкаЗдравейте, искам да дам свидетелство за силата и любовта на Бог към моята леля. Тя работи в Гърция от 7-8 години, и преди 3 години започна да и прилошава почти ежедневно. След като отиде на лекар в Гърция тя беше оперирана по спешност в болницата където се извърши прегледа. Там, след изследванията се установи, че има  тумор.

Тя се прибра в България, за  да  продължи лечението си в болницата в Дървеница. Пропуснах да отбележа  най-важното в  тази  история, а именно че тя е християнка и през  цялото това време  не спираше да иска в молитва изцеление. Никога, даже и за момент,  тя  не се усъмни в Бог, че Той може да я излекува и изцери съвършено! На всичките си близки казваше, че ще бъде излекувана.

И ето, Бог чу нейните молитви и сега е жива и здрава. Отново работи в Гърция. Нашият Бог е велик и милостив, и  когато го  потърсим в молитва Той ни помага и благославя. Да бъде волята на Бог за всички нас и да се слави името му, АМИН! Бъдете благословенни Вие и Вашите близки.

Венцислав Йосифов


{xtypo_sticky}Ако това свидетелство ви е благословило по някакъв начин, моля ви, отделете няколко минути, за да го споделите. Вашият фийдбек е много важен за нас и може да бъде насърчение за стотици други! Коментирайте тук, или ни изпращайте коментарите и свидетелствата си на посоченият email-адрес! Бог да ви благослови! Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. {/xtypo_sticky}

Благодарим на всички, които помагат в развитието на сайта чрез молитви или по финансов път. Всеки, който желае да ни помогне по някакъв начин може да последва тази връзка като кликне ->ТуК<-

{xtypo_info}Скъпи читателю – ти в мир с Бога ли си? Ако не, можеш да поправиш случилото се. Знаеш ли какво те очаква след смъртта? Ти можеш да получиш уверението на Бог, че Раят ще бъде твоят дом през вечността, само ако пожелаеш. Исус умря за ТВОИТЕ грехове, ДА, ТОЙ ГО НАПРАВИ!!! Готов ли си да застанеш пред Бога в Деня на Съда и да Му заявиш, че не си се нуждаел от пролятата кръв на Исус Христос на Голгота, за да бъдат простени греховете ти и за да бъдат отношенията ти с Бога в изправност? Умоляваме те ... не прави тази фатална грешка!За да познаеш Бога; за да бъдеш в мир с него; за да бъдат простени греховете ти; за да бъдеш сигурен, че Небето ще е твоят вечен дом; за да си уверен, че си в изправност с Него точно в този момент ... моля, кликни тук ( кликни тук ), за да осъзнаеш колко е важно, че трябва да се помириш с Бога. Безценний, помирението с Бога ще опредили къде ще прекараш вечността. Твоето решение да сключиш мир с Бога е най-важното решение, което трябва да вземеш в този живот!{/xtypo_info}

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Коментари   

 
+1 #1 anah_su_namun 21-09-2012 16:34
Na6iat Bog e Velik! Ima sila i 4udotvorna mo6t v kravta na Hrista! Amin!
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови