Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

СВРЪХЕСТЕСТВЕНО Е!

СВРЪХЕСТЕСТВЕНО Е!

 

Всеки ден ние виждаме как Библейските пророчества се изпълняват, Свръхестествено е!гледайки и четейки новините из медиите за масова информация! Войни и слухове за войни. Световната икономика е силно разклатена. Заплаха от Ислямистките екстремисти. Но ти открий как Божиите благословения могат да се излеят върху теб докато Америка преживява съда и възмездието за делата си. Не се чудете на това, което става, защото то ще се случи преди ГРАБВАНЕТО!  Научете се как да заякнете и преуспявате дори в във времена на изпитания и трудности!

Моят гост е видял бъдещето на Америка ... доста по-различно от това, което повечето от вас си мислят.

Съществува ли свръхестествено измерение - Един свят отвъд този, който ние познаваме?

Има ли живот след смъртта?

Ангелите реални ли са?

Възможно ли е нашите сънища да съдържат послания от Небето?

Можем ли да проникнем в древните тайни на свръхестественото?

Реални ли са чудесата на изцеление?

Сид Рот е прекарал повече от 35 години от живота си, изучавайки необикновеният свят на свръхестественото. Присъединете се към Сид в предаването му СВРЪХЕСТЕСТВЕНО Е!

Сид Рот (С.Р.): Здравейте. Аз съм Сид Рот. Добре дошли в моят свят където естествено – всичко е свръхестествено! Искам да преживеете присъствието на Бог, което е в нашето студио в момента. Искам да ви кажа, че най-вероятно никога не сте се сблъсквали с подобно нещо като това, което ще видите днес. Никога! Ще ви кажа защо – моят гост пророкува в продължение на 1 час бъдещето на Америка. Никога до сега той не е споделял това по телевизията и има защо. Искам да разпознаете, че моят гост Шейн Уорън, чува гласа на Бога. За да се уверите в това, най-добре е да видите какво е пророкувал в миналото и колко точни са били тези пророчества. Какво се случи преди 11 септември?

Шейн Уорън (Ш.У.): Бях пастор на една малка църква, в един малък град. Докато проповядвах в неделята преди 11 септември, изведнъж по средата на моята проповед нещо ме връхлетя и аз започнах да плача. Буквално можех да усетя миризмата на смърт във въздуха. Когато бях дете станах свидетел на една автомобилна катастрофа, при която едно семейство изгоря живо в колата си. Аз бях доста близо до мястото и усетих миризмата. Същата тази миризма ме връхлетя и сега. Апелирах към църквата за молитва. Казах, че нещо ужасно ще се случи. Незнам какво точно означава това, но Бог казва: „Числото 12 е ред; но числото 11 е хаос, смут, объркване.” Има нещо свързано с 11 и със смъртта, която се носи из въздуха. Всички трябва да се молим.”

С.Р.: Между другото 11 е точно 11 септември. Аз не ви споменах, но Шейн е бил докоснат от Бога още като младеж. Той знае имената на хората без някой да му ги казва, къде живеят, знае дори какво са сънували. Продължавай.

Ш.У.: Та ... имах това преживяване. Знаех, че от Господа, но не знаех за какво се отнасяше. То ме налегна като тежък товар. Няколко дни след това един от членовете на моето настоятелство ми се обади по телефона сутринта на 11 септември. Той ми каза да си включа телевизора. „Всичко, което ти каза се случва точно сега”. Каза, че кулите-близнаци в Ню Йорк са разрушени. Включих телевизора и бях в шок както и целият свят, наблюдавайки как двете кули рухваха. Бог ми показа това преди да се случи. Хора ми се обаждаха и ме питаха от къде съм знаел, че ще стане така. Просто им казвах, че пророчеството дойде от Бога.

С.Р.: През 2007 г., преди голямата рецесия, в която навлязохме тук в Съединените Щати, Духът на Господа отново дойде върху теб. Кажи ни какво каза тогава.

Ш.У.: Проповядвах в църквата си в щата Луизияна. Изведнъж прорчески дух се изля върху ми и Бог започна да говори чрез мен за рецесия, казвайки на хората да подсигурят всичките си инвестиции; че няма да има нищо сигурно; да се постараят да внесат ред в инвестициите си; че нещо лошо щеше да се стовари върху икономическата система на Америка и че ще започнем да имаме трудности. Бог също ми каза как ще благослови църквата  и тези, които слушат Неговото Слово. После ми каза за  пророческите ветрове, които духаха. Бог ми даваше изумителни детайли за това какво ще става на стоковата борса. Той каза, че Америка е зависима от телето и възхвалява него. Същото това теле, което народа на Израел, изведен от Египет,  величаеше докато беше в пустинята; телето, което Аарон направи от злато по тяхна молба. Америка отдаваше слава на телето – стоковата борса. В това пророчество Бог каза: „Аз ще унищожа това теле.”

С.Р.: Това пророчество му беше дадено по времето когато всеки можеше да закупи недвижимо имущество и да спечели пари; всеки можеше да инвестира където си ще и да прави пари ... всички тези големи компании и корпорации правеха пари. А сега се появява Шейн и казва всичко това ... навярно някои хора не ти повярваха.

Ш.У.: Да, гонеха ме; казваха ми, че съм лъжлив пророк ... Някои от пророчествата бяха качени в youtube и коментарите към тях бяха, че съм фалшив пророк и че не зная за какво приказвам. Аз никога не съм се наричал „пророк”. Никога не съм искал да нося тази титла. Аз знам обаче, че Духа на Господа слиза върху мен и започва да говори чрез мен.

С.Р.: Колкото до Америка ... ти ми каза, че си видял някои неща свързани с нея, за които никога преди това не си говори пред аудитория ... Ще разберете бъдещето на Америка; ще узнаете някои особености и в какво мъдрите ще инвестират, за да си помогнат във всички нужди, затруднения и беди, които ще се стоварят върху Америка. Ще разберете какво е бъдещето на истинските вярващи в Месията. Благословенията на Бог буквално ще ги заливат ... след малко ще продължим.


С.Р.: Здравейте отново. Шейн чува гласа на Господа и това е първият път когато той споделя това със света чрез телевизията. Ти ми каза, че изучаваш историята на народите и че там си се сблъскал с нещо, което самият ти наричаш „Цикъл от 400 години.”

Ш.У.: Има няколко цикъла в Словото Божие. Има цикли състоящи се от 7 години, от по 400 г, от по 490 години. Но аз искам да говоря за този когато Бог каза на Аврам преди децата на Израел да бъдат отведени в робство, че те ще бъдат заробени там в продължение на 400 г. После каза: „защото беззаконието и неправдата не са достигнали върха си.” Т.е. ще трябва да минат 400 г. за да нарасне греха и неправдата, които ще предизвикат изливането на Божият съд.

С.Р.: Много хора не разбират това ... Бог има и носи в Себе Си много повече милост отколкото който и да е човек. И понеже Той е толкова милостив вие си мислете, че като съгрешавате ще ви се размине, така ли? Нашият свят прилича на варел, в който греховете се наливат. Нивото им се покачва, но все пак има някакъв предел, варела се напълва. За това ли говориш?

Ш.У.: Да, ние сме стигнали пределната точка. Възможно е дори варела да е прелял тук в Америка. Надявам се и се моля да не е така. Някои хора казват, че Америка е само на около 230 години, но истината е, че първото съглашение, първият договор в Америка е подписан пред 1620 г. 400 годишният цикъл за Америка ще завърши през 2020 г. Всеки, който изучава по-задълбочено църковната история и разтежа на църквата ще ви каже, че Америка се носи надолу по един хлъзгав склон, ужасен упадък и в църквата ...

С.Р.: Какво ще се случи след като този 400 годишен цикъл завърши?

Ш.У.: Ще се излее съда на Бога.

С.Р.: Каква е основната причина да се излее Божият гняв над нацията след като цикъла стигне своя край?

Ш.У.: Една от главните причини в края на този цикъл е сексуалната безнравственост. Ако изучавате историята на някой от основните народи ще забележите, че те достигат точката на упадък и дори унищожение когато безнравствеността и поквареността стигнат връхната си точка. Те се изразяват във всяка една форма на первезията, която може да си представите. Точно това се случва и сега.

С.Р.: Мисля, че класическият пример от Библията са Содом и Гомор.

Ш.У.: Да, така е. Според мен Америка по много начини е надминала Содом и Гомор.

С.Р.: А сега ни разкажи какво ти показа Бог за четерите ветрове.

Ш.У.: Книгата Откровение ни казва, че има четери ангела, които стоят на четерите краища на земята. Тези ангели контролират четери вятъра. Това не се естествени ветрове. Те са духовни ветрове, но имат материални, природни проявления. В човешката история винаги е имало 4 вятъра, които оформят дадена нация и контролират посоката на световната история. 1ят е вятърът на войната. 2ят е вятърът на икономиката. 3ят е на религията, а 4ят на политиката. Тези четери вятъра духат постоянно. Бог ми показа, че те духат из целят свят по едно и също време и стават все по-силни и по-силни. Те подготвят и създават перфектната за нас буря. Казвам „перфектната буря”, защото Бог е дал пророчество, че тя ще се случи. Писанието съвсем ясно ни казва, че тя ще се случи. За съжаление, за нея не се проповядва много. Това, което ни очаква не е едно популярно послание насочено към хората.

С.Р.: Това, за което говориш точно сега ли се случва?

Ш.У.: Абсолютно. Виж войните и военните слухове, които се носят. Те са по целият свят. Средният Изток – война ... тероризъм залива цялата земя. Няма нация, която да не е била засегната от вятъра на войната. Какво да кажем за вятъра на икономиката? Той не само че духа, той направо е разразил буря. Икономиките на много нации рухват; правителства са на прага на банкрута. Вчера четох една статия, в която се казваше, че 46 от нашите щати имат 160 билиона дефицит в бюджета си. Америка е на ръба на банкрута, а в същото време на нас ни се говорят лъжи чрез средствата за масова информация. Не е вярно – ние сме в беда!

С.Р.: ОК, Бог ти показа седем атаки от Писанието излети върху нациите. Избери две от тях.

Ш.У.: В Книгата Откровение се говори за дракон със седем глави. Тези 7 глави представляват 7 империи в човешката история. Зад всяка една от тези империи стои по един дух. Всички тези духове в момента работят заедно в съгласие като духа на Антихриста на света. Един от най-силните духове е Духът на Гърция. Той е този, чрез който се променят законите, за да се ограничи религиозната свобода. Той казва, че трябва да сме „толерантни”...

С.Р.: Значи няма нищо ново под слънцето – това са същите духове.

Ш.У.: Да, няма нищо ново. Чрез толерантността те променят законите, които буквално ограничават хората да хвалят Бога. В Гърция, всяка перверзия, всяка религия, всяка нова философия е била приемана и добре дошла. Само една религия не е била желана – Християнството.

С.Р.: Кажи ни набързо още един пример.

Ш.У.: Вавилон – Духа на хаоса, объркването и безпорядъка. Този смут, объркване се стоварва върху народите. Аз съм чувал със собствените уши как политиците казват, че те никога не са очаквали и не са можели да предвидят този икономически колапс. Те са тотално озадачени, че нито една от стъпките, които предприемат, за да оправят икономиката не функционира. Те не знаят защо се намираме в това положение. Парите, които дават, за да я стимулират не оправят нещата; парите, които наливат в нея, за да ни измъкнат от трудната ситуация не дават резултат. Причината за това е, че Духа на объркването е надвиснал над земята.

С.Р.: Моля, останете с нас, за да чуете какво ще е бъдещето на Америка и вашето бъдеще.


С.Р.: Шейн, разкажи ни за видението за бурята.

Ш.У.: Преди около година аз седях на дивана в стаята ми. Мислех си, че съм заспал, но всъщност съм имал видение. Имам телевизор с много голям екран във всекидневната си. Бях седнал и гледах телевизия, мислейки си, че сънувам. Предаваха прогнозата за времето. Водещият на програмата каза: „Най-невероятното нещо се случва точно сега. Пълна трагедия.” Той също така каза, че обикновено урагините връхлитат бреговата ивица. Но този ураган се разпространява и към сърцето на Америка (средните части на страната). Тогава на екрана показаха сателитен образ на страната и аз се разтреперих от страх, виждайки как този ураган покриваше цялата ни страна от северната до южната граница; от изток до запад ... Тази огромна буря ... а окото на урагана точно в средата на Америка ... веднага след това в ефир излезе водещият на програмата. Той каза, че имат репортер, който се намира буквално в окото на бурята. Показаха този журналист, който беше брулен от силния вятър. Той каза: „Не разбирам какво става. Това не е нормална буря, не е нормална природна стихия. Погледнете какво вали.” Той се наведе и събра от земята еднодоларови банкноти в ръката си. „Не е нормално ... от небето валят еднодоларови банкноти.” Водещият на програмата и репортера се чудеха какво ли може да е значението на този дъжд ... „Незнаем ... сякаш тези пари нямат никаква стойност повече ... не струват нищо ...” Валяха долари. Отново включиха водещият на програмата: „Дами и Господа, друга трагедия се стовари върху Америка. Точно в сърцето на Америка удари едно много силно земетресение.” Започнаха да показват картини на тотално разрушение и опустошение. Това земетресение унищожи и съсипа цели градове. Докато седях пред телевизора си и гледах всичко това аз чух един силен глас зад себе си, който каза: „Те разделиха земята Ми и сега Аз ще разделя тяхната земя.”

С.Р.: В Книгата Левит 25:23 се казва, че Израел е Божията земя. Бог казва: „Това е Моята земя.”

Ш.У.: Гласът на Бога, чрез пророка си ни казва (Йоил 3:1-2), че ние разделихме земята Му, за това Той ще раздели нашата земя. Преди това никога не се бях замислял върху тези пророчески слова. Но във видението си аз на момента осъзнах, че Той говореше за Израел и по-специфично за Йерусалим, и всичко, което се случва там точно сега. Имайки пред вид ситуацията там този сън ми показва, че всичко, което видях в него скоро ще се случи. Видях и невероетни промени в цените, стойността на валутата. Видях как среброто, не златото, започна да покачва стойността си. Не златото, а среброто. Аз някак си не го разбирам, защо среброто, а не златото ... това е нещо против естественият ми начин на мислене.

С.Р.: Преди около 20 години сънувах нещо ... всъщност съм имал само няколко съня, в които Бог ми е говорил много ясно, а не със символи. Той ми каза същото нещо и поради тази причина слушам много внимателно това, което Шейн споделя с нас днес.

Ш.У.: Видях как избухваха размирици и метежи. В големите и основни градове в Америка избухваха бунтове. Хората излизаха на улиците и викаха: „Искаме си правата. Отдайте ни правото ни.” Буквално беше война на улицата ... сякаш имаше гражданска война. Причината за това беше обезценяването и девалвацията на парите. Тогава изведнъж аз се озовах в едно помощение заедно със световните лидери. Китай, Иран, Русия бяха там. Невероятното е, че и самият Путин беше в залата. Всички знаем, че той съвсем наскоро беше преизбран. Според мен това ще се случи съвсем скоро. Възможно е дори да се случва и точно сега. Аз знам, че световните правителства и нашето правителство знаят, че това ще се случи.

С.Р.: Какво се случи на тази среща?

Ш.У.: На тази среща тези лидери говореха как могат да девалвират и обезценят долара, парите на Америка, купувайки нефт с друга валута и това ще доведе до спадане стойността на Американският долар. Осъзнах, че това беше видение за бурята, която ще връхлети Америка. На всички, които ни гледат и слушат аз казвам – бъдете готови и се обърнете към Бога. Нас ни очакват дни на страдания и беди.

С.Р.: А каква е надеждата, която Бог ти показа?
Ш.У.: Църквите ще се станат места за убежище и подслон.

С.Р.: Правителството няма да помогне на хората в нужда и църквата е тази, която ще го направи.

Ш.У.: Тялото Христово ще се изправи като мощен великан ... чувствам помазанието точно сега ... и ще започне да служи. Хората ще идват при него и видях чудеса и знамения, които се изливаха из цяла Америка. тя беше разтърсена из основи – хората вече не можеха да разчитат и да се надяват на правителството и за това се завръщаха и обръщаха към църквата за помощ.

С.Р.: Каква Слава видя в църквата?

Ш.У.: Буквално видях как цели градове се превръщаха в подслон и убежище. Библията казва, че в един град е имало дъжд, а в друг не (Амос 4:7). Хората се стичаха в тези градове, защото в тях имаше живот, присъствието на Бога и Неговата слава също бяха там, имаше мир. За това всички отиваха в тези градове. Имаше и голямо съживление.

С.Р.: Дали нас ни очакват най-добрите ни дни или съда се излива върху нас сега?

Ш.У.: Бих сравнил това, което ни очаква с двете страни на една монета. Съда започва. Бог е огорчен от неморалността ... а другата страна на монетата е славата ... винаги когато има осъждение има и милост, но трябва да уточня нещо – вярвам, че времето ни изтича.

С.Р.: Времето ни изтича ... ти не знаеш кога ще настъпи твоят край. Много от вас казват: „Имам много време. Живота е пред мен.” Когато всичко това се случи вие ще си кажете: „О, мислех, че имам повече време.” И понеже незнаете кога ще настъпи краят ви оправете взаимоотношенията си с Господа, покайте се за греховете си, кръвта на Исуса ще ви очисти от тях. Исус наистина е вашият Спасител!

Превод: Роза Саронова, специално за g12tfm.eu


{xtypo_sticky}Ако това свидетелство ви е благословило по някакъв начин, моля ви, отделете няколко минути, за да го споделите. Вашият фийдбек е много важен за нас и може да бъде насърчение за стотици други! Коментирайте тук, или ни изпращайте коментарите и свидетелствата си на посоченият email-адрес! Бог да ви благослови! Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. {/xtypo_sticky}

 

 

hristiqni.com се издържа единствено от дарения и всяко едно помага за съществуването и развитието на сайта. Всеки желаещ може да направи дарение от ->ТуК<-

{xtypo_info}Скъпи читателю – ти в мир с Бога ли си? Ако не, можеш да поправиш случилото се. Знаеш ли какво те очаква след смъртта? Ти можеш да получиш уверението на Бог, че Раят ще бъде твоят дом през вечността, само ако пожелаеш. Исус умря за ТВОИТЕ грехове, ДА, ТОЙ ГО НАПРАВИ!!! Готов ли си да застанеш пред Бога в Деня на Съда и да Му заявиш, че не си се нуждаел от пролятата кръв на Исус Христос на Голгота, за да бъдат простени греховете ти и за да бъдат отношенията ти с Бога в изправност? Умоляваме те ... не прави тази фатална грешка!За да познаеш Бога; за да бъдеш в мир с него; за да бъдат простени греховете ти; за да бъдеш сигурен, че Небето ще е твоят вечен дом; за да си уверен, че си в изправност с Него точно в този момент ... моля, кликни тук ( кликни тук ), за да осъзнаеш колко е важно, че трябва да се помириш с Бога. Безценний, помирението с Бога ще опредили къде ще прекараш вечността. Твоето решение да сключиш мир с Бога е най-важното решение, което трябва да вземеш в този живот!{/xtypo_info}

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Коментари   

 
0 #1 Дима 43 30-09-2012 09:32
Това само в Америка ли ще бъде или от там ще започне всичко?
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови