Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Чудесата в моя живот - свидетелство на Емилия Петрова

Изпратено ни в социалната мрежа Facebook

Facebook

Чудесата в моя живот

От Емилия Петрова

Емилия Петрова

Братя и сестри искам да разкажа сънят на дъщеря ми. Сънува че си играе с нейни приятелки на карти, и играта била да отделят добрите от лошите играчи. В един миг от небето се явил ИСУС, облечен в бяло, и ги накарал да събират нещо с шепи.

И казва тя толкова близо беше мамо, и видях и лицето му /Толкова се зарадвах, толкова много, и искам да го разкажа това свидетелство да разберат всички хора, че Господ е много близо до нас. И аз започнах да и говоря, че Исус е велик и мощен, и тя каза - знаеш ли колко е голяма ръката му?

Това е и аз много благодаря на БОГА ЗА ТОЗИ ЧУДЕН СЪН. БЛАГОДАРЯ ТИ ТАТКО НАШ, ПРОСТИ МИ КАКВОТО ПРЕГРЕША. Господ да ви благослови и благодат да преумножи на Вас в тези трудни времена.

Господ Исус прави чудеса в моя живот. Онази вечер на 30.07 излязох навън, беше 10 часа вечерта. Както си седях на стълбите изведнъж започнах да си пея една моя любима песен от песнарката - номер 640; Татко мой, изведнъж усетих вятър около мен и Един Глас каза; ТУК СЪМ ДО ТЕБ. Аз усетих присъствието на Исус и в един миг, като че ли бях някъде, нещо ме накара да си вдигна главата нагоре усетих като сянка над мен, видях ясно с очите си леко в далечината птица.

Това се случи за миг и разбрах, това беше Святият Дух! ГОСПОДИ, АЗ ЩЕ КАЗВАМ ЗА ТВОИТЕ ВЕЛИКИ ЧУДЕСА, КОИТО ВЪРШИШ В МОЯ ЖИВОТ!

Искам да насър4а всеки един от нас, да Ви кажа, че когато се отпуснем напълно в ръцете на Великият и Славният ГОСПОД БОГ, с лекота ще ходим в пътя труден но славен. Благодаря на Бога за Вас, че ви има, бъдете благословени от нашият МИЛ БАЩА.

БЛАГОДАРЯ ТИ МОЙ ГОСПОД И СПАСИТЕЛ ЗА ВСИ4КО В МОЯТ ЖИВОТ.

АМИН!

{xtypo_sticky}Ако това свидетелство ви е благословило по някакъв начин, моля ви, отделете няколко минути, за да го споделите. Вашият фийдбек е много важен за нас и може да бъде насърчение за стотици други! Коментирайте тук, или ни изпращайте коментарите и свидетелствата си на посоченият email-адрес! Бог да ви благослови!Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. {/xtypo_sticky}

подкрепа за сайта от ->ТуК<-

{xtypo_info}Скъпи читателю – ти в мир с Бога ли си? Ако не, можеш да поправиш случилото се. Знаеш ли какво те очаква след смъртта? Ти можеш да получиш уверението на Бог, че Раят ще бъде твоят дом през вечността, само ако пожелаеш. Исус умря за ТВОИТЕ грехове, ДА, ТОЙ ГО НАПРАВИ!!! Готов ли си да застанеш пред Бога в Деня на Съда и да Му заявиш, че не си се нуждаел от пролятата кръв на Исус Христос на Голгота, за да бъдат простени греховете ти и за да бъдат отношенията ти с Бога в изправност? Умоляваме те ... не прави тази фатална грешка!За да познаеш Бога; за да бъдеш в мир с него; за да бъдат простени греховете ти; за да бъдеш сигурен, че Небето ще е твоят вечен дом; за да си уверен, че си в изправност с Него точно в този момент ... моля, кликни тук ( кликни тук ), за да осъзнаеш колко е важно, че трябва да се помириш с Бога. Безценний, помирението с Бога ще опредили къде ще прекараш вечността. Твоето решение да сключиш мир с Бога е най-важното решение, което трябва да вземеш в този живот!{/xtypo_info}

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови