Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

ИЗБРАНИЯТ - Историята на Кенет Грийн

ИЗБРАНИЯТ

(Историята на Кенет Грийн)

Достига до Вас с любезното съдействие на Precios Testimonies. Превод - Роза Саронова


От: Кенет Грийн


Моля позволете ми да се представя. Казвам се Кенет Грийн и съм роден в Шевърпорт, щата Луизияна, но прекарах по-голямата част от живота си в Детройт. Израснах без баща. Когато навърших 21 аз се завърнах в родният си град, за да го потърся. Пристигайки там научих, че баща ми беше починал преди 2 месеца. Трябва да ви кажа, че тази вест разби сърцето ми.

Почувствах се така сякаш някой ми беше дал да изпия чаша с отрова и когато я глътнах като че ли нещо преряза с нож гърлото ми.
Живота обаче продължаваше ... Аз преживях много огорчения и болка подобна на тази. Започнах да осъзнавам, че нещо липсваше – „Но какво?” - не знаех. Започнах да пласирам наркотици в града, но постепенно се отказах от тази „работа.” Реших да се позабавлявам с жени и коли, но разбрах, че и това не ми носеше удовлетворение и задоволство. Парите не можеха да заситят и изместят „нещото”, което търсех. Един ден, слава на Бога, Той ми изпрати „ангел” и тя ме покани да ида с нея на църква - Solomon's Temple. Тази жена също имаше проблеми, но Бог я използва. Тя ме заведе в църква където приех Исуса за мой Спасител и от тогава насам Той стана моят Господ.
В църквата имаше басейн и аз приех водно кръщение. Потопих се във водата в името на Исус. После се качих в горната стая и зачаках Святият Дух. Излизайки от водата аз се чувствах като нов човек, но не получих веднага кръщението със Святият Дух. Веднъж когато бях на гости на един приятел аз започнах да хваля Господа и изведнъж нещо в мен се пречупи. Беше като мощна река, която се лееше от мен! Бях надарен със сила и започнах да се моля на някакъв чужд език. На момента осъзнах, че Бог е реален! Той ми позволи да кажа това на света. Изтичах на улицата и казвах на всеки срещнат: „Получих Го, получих Го!” Хората ме гледаха така сякаш бях полудял и питаха с недоумение: „Получил си какво?” Аз отговарях: „Святият Дух!”
Тук ще спомена, че научих един много ценен урок, а именно, че се нуждаех от Исуса постоянно.  Отне време преди да бъда променен, защото не знаех, че Божието Слово беше храната, от която новата ми природа, новият човек се нуждаеше. Аз изобщо не четях Библията. Ето как станах беззащитен и слаб. Врагът дойде и открадна знанието, което трябваше да получа от четене на Словото. Всъщност аз му позволих да направи това ... вината беше моя, защото не ходех на църква и се върнах обратно към светския начин на живот.
В крайна сметка се озовах в съда където ме очакваше от 25 до 30 години присъда в затвора понеже участвах във въоръжен грабеж, всъщност 3 грабежа. Но поради  Своята благодат и милост, Бог вложи в сърцата на съдиите, обвиненията по двата грабежа да отпаднат, и аз пледирах за 5 до 7 годишна присъда. Това се случи не с помощта на някой човек, а с помоща на Господа – Той беше прострял ръката Си над живота ми.
Вече 5 години и половина аз живея в Словото Му. Преживях много опитности откакто съм в затвора - Carson City Prison. Един ден докато се разхождах и славех Господа, изведнъж вътрешният човек (Святият Дух) се приближи из отвътре до моето лице, огледа се наоколо и започна да плаче и ридае за Своето творение. Така разбрах, че Неговата любов е в мен и че аз самият бях в Него.
Друг път докато пишех писма аз помолих Исус да ми покаже как чрез Духа човек можеше да запише Неговите Думи. Духът на Господа застана на около 3 фута разстояние зад мен – аз бях в Него и Той ми позволи да видя себе си, собственото си тяло, седящо на масата, пишещо чрез Неговата сила. Сграбчих ръката си понеже не я чувствах и Той каза: „Стой мирен, защото Аз Съм Бог.” Успях да отвърна само с: „Ехаа!” После Той отговори: „Добре, достатъчно.”
Благодаря ви, че прочетохте моето свидетелство. Моля се по някакъв начин то да ви е благословило и помогнало. Благодаря на Господа, че ми позволи да го споделя с вас.


{xtypo_sticky}Ако това свидетелство ви е благословило по някакъв начин, моля ви, отделете няколко минути, за да го споделите. Вашият фийдбек е много важен за нас и може да бъде насърчение за стотици други! Коментирайте тук, или ни изпращайте коментарите и свидетелствата си на посоченият email-адрес! Бог да ви благослови!Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. {/xtypo_sticky}
hristiqni.com се издържа единствено от дарения и всяко едно помага за съществуването на сайта. Всеки желаещ може да направи дарение от ->ТуК<-
{xtypo_info}Скъпи читателю – ти в мир с Бога ли си? Ако не, можеш да поправиш случилото се. Знаеш ли какво те очаква след смъртта? Ти можеш да получиш уверението на Бог, че Раят ще бъде твоят дом през вечността, само ако пожелаеш. Исус умря за ТВОИТЕ грехове, ДА, ТОЙ ГО НАПРАВИ!!! Готов ли си да застанеш пред Бога в Деня на Съда и да Му заявиш, че не си се нуждаел от пролятата кръв на Исус Христос на Голгота, за да бъдат простени греховете ти и за да бъдат отношенията ти с Бога в изправност? Умоляваме те ... не прави тази фатална грешка!За да познаеш Бога; за да бъдеш в мир с него; за да бъдат простени греховете ти; за да бъдеш сигурен, че Небето ще е твоят вечен дом; за да си уверен, че си в изправност с Него точно в този момент ... моля, кликни тук ( кликни тук ), за да осъзнаеш колко е важно, че трябва да се помириш с Бога. Безценний, помирението с Бога ще опредили къде ще прекараш вечността. Твоето решение да сключиш мир с Бога е най-важното решение, което трябва да вземеш в този живот!{/xtypo_info}

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови