Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Възкресен! - Свидетелство на Емануил Боуз

Откъс от книгата "ИСТИНСКИ ИСТОРИИ ОТ ЖИВОТА"

Предоставена ни от Precious Testimonies /Безценни Свидетелства/. Превод Роза Саронова, специално за Hristiqni.com.

Истински Истории от Живота

РЕАЛНИ ХОРА, С РЕАЛНИ ПРОБЛЕМИ, ЖИВЕЕЩИ В НАШИЯ РЕАЛЕН СВЯТ, ТЪРСЕЩИ РЕАЛНИ ОТГОВОРИ.

ТЕЗИ ХОРА СА ТОЛКОВА РЕАЛНИ И ИСТИНСКИ, ЧЕ МОЖЕ ДОРИ ДА ГИ ПОЗНАВАТЕ!!!

ГЛАВА 6

ВЪЗКРЕСЕН!

Роден съм на 9.04.1973 в Гери, щата Индияна. Семейството ми беше строго Петдесятно. Аз знаех, че трябва да се спася или да се новородя. Спомням си леля ми Джоузефина – войн на молитвата – която четеше на мен, брат ми и сестра ми Библейските истории и те сякаш оживяваха пред нас.

 

Когато бях на 6, сестрата на леля Джоузефина умря. Тя застана до леглото на покойницата, помоли се и сестра ѝ възкръсна от мъртвите! Израстнах в църква, в която постоянно се случваха чудеса. Когато бях първокурсник в гимназията, пасторът на нашата църква почина. Това се случи след като аз вече бях започнал да се забърквам в много неприятности. Квартала, в който живеех гъмжеше от банди и насилие.

Тъй като аз бях най-голямото дете в семейството, моята задача беше да пазя брат си и сестра си от куршумите, които често прелитаха из нашите улици. В училище станах свидетел как убиха мой съученик, а един от учителите беше пребит от учениците си.

Понякога ми се струваше, че всички тези неща са в границите на Гетонормалното понеже се случваха толкова често. Някои от момчетата, с които ходех на училище се отказваха от образованието, за да станат нарко пласьори. Винаги съм се чудел дали нямаше да ме убият преди да завърша гимназията. Постоянно живеех с този страх и за това помолих леля Джоузефина да се моли за мен винаги когато имах неприятности.
Когато се дипломирах аз заминах за Саутфийлд, щата Мичигън, за да прекарам ваканцията с другата си леля. Там и осъзнах, че насилието, което бандите упражняваха в моя квартал и среднощните изстрели всъщност не са нещо нормално за ежедневието. През онова лято, там у дома, много от приятелите от детстските ми години бяха убити. По-късно, аз се завърнах в Гери и се записах да уча в Purdue Calumet в Хемънд, щата Индиана.


Строгото ми възпитание не ми позволяваше да ходя по светски партита и да посещавам нощни клубове. Но в колежа се носеха слухове за страхотните купони, които се вихреха и така една нощ аз реших да отида и да се позабавлявам с моите приятели. Но ... каква ирония само! Всеки клуб, който бяхме решили да посетим през онази нощ беше затворен. Стояхме пред затворените врати на тези клубове и след като това се повтори няколко пъти, един от нашата тайфа каза, че Бог май преследва и търси някой от нас. Не отговорих, но знаех, че този „някой” бях аз; знаех, че леля Джоузефина се молеше за мен. Спомням си, че даже казах на Бог: „Ама това не е честно! Ако искам ... защо да не съгрешавам?”


Понякога сънувах пророчески сънища, но не разбирах значението им. Един от тях беше за Джейсън от филма на ужасите „Петък 13ти”, но вместо той да ме нападаше, аз го налагах здравата. Винаги съм се чудел какво ли можеше да означава този сън. По-късно разбрах, че по този начин Бог ми казваше, че в Него аз имам сила над врага. Също така сънувах, че съм войник във флота и че съм изпращан на най-различни мисии. Разбрах, че трябва да се присъединя към военноморските сили. Ноща, преди да дам клетва, аз реших да се позабавлявам. Не се учудих когато се оказа, че клуба отново е ... затворен. Бог винаги е простирал ръката Си над живота ми и ме е опазвал.


Тогава аз се покаях и предадох живота си на Господа, решавайки да Му служа. Точно както сестрата на леля Джоузефина беше възкресена от мъртвите, така и аз бях възкресен от смъртта, която живота в света донася. Бог ме постави в съдбата, която Той Самият беше отредил и приготвил за мен. Това се случи през февруари 1992. От тогава насам аз не съм се обръщал и поглеждал назад. Година по-късно аз станах проповедник. Пет години след това се ожених и имам 3 деца. Бог ме благослови с много служения. Аз съм домакин на едно радио предаване, наречено Faith Overnight and Changing Your Community Broadcast. Станах капелан (свещеник) в полицията и основател на Counter Crime Unit Security.

Емануил Боуз
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.


Благодарим на всички, които ни помагат финансово в развитието, за да продължаваме да Ви насърчаваме и благославяме чрез Истината на Словото Божие. БОГ не остава длъжен! За повече информация кликнете ->ТуК<-
{xtypo_info}Скъпи читателю – ти в мир с Бога ли си? Ако не, можеш да поправиш случилото се. Знаеш ли какво те очаква след смъртта? Ти можеш да получиш уверението на Бог, че Раят ще бъде твоят дом през вечността, само ако пожелаеш. Исус умря за ТВОИТЕ грехове, ДА, ТОЙ ГО НАПРАВИ!!! Готов ли си да застанеш пред Бога в Деня на Съда и да Му заявиш, че не си се нуждаел от пролятата кръв на Исус Христос на Голгота, за да бъдат простени греховете ти и за да бъдат отношенията ти с Бога в изправност? Умоляваме те ... не прави тази фатална грешка!За да познаеш Бога; за да бъдеш в мир с него; за да бъдат простени греховете ти; за да бъдеш сигурен, че Небето ще е твоят вечен дом; за да си уверен, че си в изправност с Него точно в този момент ... моля, кликни тук ( кликни тук ), за да осъзнаеш колко е важно, че трябва да се помириш с Бога. Безценний, помирението с Бога ще опредили къде ще прекараш вечността. Твоето решение да сключиш мир с Бога е най-важното решение, което трябва да вземеш в този живот!{/xtypo_info}

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови