Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Пеещи с ангелите

От: Анджела Броугън

Превод: Роза Саронова

Ангели в небето

 

Пеещи с ангелите

От: Анджела Броугън


Бог го направи. И за това ще ви разкажа тази кратка история, която ще ви окуражи. Мен лично ме насърчи много, защото аз никога не успявам да забележа когато Бог работи и ме води, особено когато си мисля, че Той всъщност не го прави.

Когато се посветим на Бога е много вероятно блъскайки и бъхтейки се в нашите ежедневни занимания да не забелязваме Неговата ръка; да не осъзнаваме, че има за какво да Му благодарим във всеки час от живота си; да не разбираме, че нашата любов към Исус може ... Ох, май започнах да ви проповядвам ...

Продължавам с историята. Открих я в една книга наречена „Малкото момиченце на Бога”, написана от Роксан Райън. Дали в нея са описани едно или две чудеса ще решите вие – зависи от това каква е гледната ви точка по въпроса за съвпаденията. Лично аз не подкрепям теорията за съвпаденията.

Предпочитам вместо „съвпадение” да използвам друга дума – „провидение”. – Джак Е. Олсън От доста дълго време се молех за спасението на брат си и най-сетне почувствах, че отговора на молитвата ми е близо, въпреки че той не споделяше нищо с мен.

Повечето от Християните биха предприели пътуването до Тексас, за да бъдат с брат си в такъв усилен момент от неговия живот. Но поради някаква причина аз дори и не го обмислях: вместо това, заминах за Индияна да посетя сестра си. И ако вие знаете как само Бог може да нагласява и подрежда събитията и нещата в живота, значи няма да се учудите като мен, когато видях брат си Джак в Индияна.

Явно, че той е почувствал подтик да посети сестра ни по същото време когато и аз исках да я посетя. Не бяхме планирали да се съберем заедно, но ... това просто се случи. Изобщо не вярвам в съвпаденията, но мога да ви разказвам много за провиденията. Бях много изморена от дългото пътуване, но въпреки това останах заедно с брат ми и сестра ми до късно. После се мушнах в леглото си и се настаних удобно в меките завивки.

Да, обаче Бог не ми позволи да заспя. Той ми каза да ида и да поговоря с брат си за неговото състояние – пропиляният му и изгубен живот. Аз се покорих. Седнах в единият край на леглото му; не му казах кой знае колко много неща, но явно те са били вдъхновени от Знаете Кого, защото той изля сърцето си и изповяда какъв лош и недостоен човек беше. Предложих му да му помогна молейки се заедно с него за прошка и да приеме Спасението на Исуса. Той не се поколеба.

Докато изповядваше пред Исуса тежкият и непосилен товар, който носеше, той плака горчиво. Всичките му грехове бяха изчистени и опростени, и Божията слава се изписа на лицето му. Тогава разбрах, че той стана ново създание в Христа. Излязох за миг от стаята на брат ми, за да споделя със сестра ми добрата новина. Когато заедно с нея се върнахме в спалнята му, той се беше отпуснал в дълбок, блажен сън, а Божията слава все още сияеше на лицето му. Какво благо присъствие! Сестра ми каза: „Да пием по едно кафе.”

Бяхме толкова развълнувани, че изобщо не ни се спеше. Колко невероятно – Бог да ни събере по този начин! После Той ми каза, че Джак е готов и ме измъкна от леглото ми! Изведнъж, точно тук в кухнята на сестра ми и двете чухме най-красивите звуци на една мелодия от камбани, след което далечен ангелски хор запя: „Алелуя! Слава на Господа!” Ние се присъединихме към ангелите, които пееха отдавайки слава на Бога.

Това продължи около 5 минути. Каква невероятна, чудна радост! Исус каза: „Също така, казвам ви, има радост пред Божиите ангели за един грешник, който се кае.” (Лука 15:10) Брат ми Джак почина преди няколко години. Но ние се утешаваме, знаейки че той е на Небето и най-вероятно пее с ангелите. Ето защо, е много важно да споделяме такива истории, защото така свидетелстваме на нашите семейства и ближни.


{xtypo_sticky}Ако това свидетелство ви е благословило по някакъв начин, моля ви, отделете няколко минути, за да го споделите. Вашият фийдбек е много важен за нас и може да бъде насърчение за стотици други! Коментирайте тук, или ни изпращайте коментарите и свидетелствата си на посоченият email-адрес! Бог да ви благослови!Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. {/xtypo_sticky}
Помогнете ни финансово в развитието от ->ТуК<-
{xtypo_info}Скъпи читателю – ти в мир с Бога ли си? Ако не, можеш да поправиш случилото се. Знаеш ли какво те очаква след смъртта? Ти можеш да получиш уверението на Бог, че Раят ще бъде твоят дом през вечността, само ако пожелаеш. Исус умря за ТВОИТЕ грехове, ДА, ТОЙ ГО НАПРАВИ!!! Готов ли си да застанеш пред Бога в Деня на Съда и да Му заявиш, че не си се нуждаел от пролятата кръв на Исус Христос на Голгота, за да бъдат простени греховете ти и за да бъдат отношенията ти с Бога в изправност? Умоляваме те ... не прави тази фатална грешка!За да познаеш Бога; за да бъдеш в мир с него; за да бъдат простени греховете ти; за да бъдеш сигурен, че Небето ще е твоят вечен дом; за да си уверен, че си в изправност с Него точно в този момент ... моля, кликни тук ( кликни тук ), за да осъзнаеш колко е важно, че трябва да се помириш с Бога. Безценний, помирението с Бога ще опредили къде ще прекараш вечността. Твоето решение да сключиш мир с Бога е най-важното решение, което трябва да вземеш в този живот!{/xtypo_info}

 

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови