Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

ЧУДНО ИЗЦЕЛЕН ОТ 17 РАКОВИ РАЗСЕЙКИ!

Свидетелството достига до вас с любезното съдействие на Precious Testimonies

Превод и редакция: Роза Саронова

Оригинален източник:
MIRACULOUSLY HEALED OF 17 CANCER SPOTS!


ЧУДНО ИЗЦЕЛЕН ОТ 17 РАКОВИ РАЗСЕЙКИ!

Свидетелството на К.С.ЪпдъгроувК.С.Ъпдъгроув бил посетен от ангел докато предприел 21 дневен интензивен пост. Последните думи, които ангела му казал били свързани с бъдещото му служение: „Ще има изцеление в ръцете ти.” ________________________________________


Скоро след като ме посети ангела започнаха да се случват чудеса, където и да ме пратеше Господ да проповядвам. Едно от тях стана в Холивуд, щата Флорида, в църквата на Пастор Хил.

Проповядвах в една палатка по време на един евангелски поход. Един мъж се качи при мен на сцената докато се молех за изцеление на болните. В онези дни имаше рампи, по които нуждаещите се от изцеление се качваха, за да дойдат на сцената. Този човек се изкачваше с мъка, понеже единият му крак беше вдървен. Докато той стоеше пред мен аз разбрах, че няма капачка на коляното. Бил е роден така. Горкият човек беше сляп с дясното око. Всеки можеше да забележи, че част от ухото му беше разядена от рака. Част от носа му също липсваше. И сякаш това не му беше достатъчно... На всичкото отгоре по лицето му имаше 17 места с разсейки на рака както и вътрешното му ухо беше доста засегнато.

Докато ми обясняваше всичко това, той държеше официален документ издаден от доктор, в който беше описано всичко, от което страдаше. Заедно с този документ в ръката му имаше и торбичка с лекарствата, които той трябваше да пие всеки ден. Този мъж буквално беше ходеща бомба, която можеше да избухне всеки момент. Според документа, който доктора беше издал, всеки момент рака на вътрешното ухо можел да се разпространи и достигне някой жизнено важен орган на тялото му и човека можел да умре в съня си.

Седях и гледах този човек с естествените си очи. Той изглеждаше толкова безпомощен. Но чрез Святия Дух аз знаех, че имаше Някой, Който можеше да му помогне. Този Някой се казваше Исус Христос. Изглежда, че дявола никога не пропуска възможността да подхрани нашите мисли със съмнения, обезсърчаване и падане духом докато се молим за някой и той/ тя не получи изцелението си. Това е момент, в който нашата вяра е подложена на изпитание.

Докато дявола стоеше зад мен и ми нашепваше негативни мисли, аз смело извиках срещу него: „Дяволе, какво ще правиш когато моята молитва е чута и отговорена, и когато Господ го изцели?” Господ ме беше научил да онагледявам, да виждам във въображението си хората отново цели и здрави в духа, преди да бъдат изцелени в натуралния, естествения свят. Това се нарича вяра! Точно това направих и аз за този човек. Казах на дявола, че е лъжец. Молих се и гласа ми беше изпълнен с власт:

{xtypo_quote} „Господи Исусе, изцели този мъж! Рак, ти не си нищо друго освен едно наименование, едно име. Ти обаче трябва да се поклониш пред името на Исус! За това, аз те проклинам, рак, в името на Исуса!”{/xtypo_quote}

Докато се молех за мъжа около всяка една разсейка на рака по лицето му се появи нещо като бяла кремообразна субстанция. За всички нас това беше единствената видима промяна, която настъпи. Мъжът се обърна и се отправи към мястото си. Можех да прочета мислите на хората в събранието, изписани по лицата им. Всички изглеждаха така сякаш бяха потънали в едно тотално неверие. Те не вярваха в това, което Господ беше извършил в тялото на този мъж. Хората все още гледаха в естественото. Те все още виждаха човека със 17те разсейки на рак; те все още виждаха разяденото му ухо и липсващият му нос. С очите на естественото изглеждаше така сякаш тялото му не беше изцелено. Чуй какво ще ти кажа, приятелю: Не можеш да поставиш чудесата в кутия ... не можеш да ги ограничиш и да им поставиш лимит, и да кажеш, че те се случват само по този начин. Исус доказа това като прокле смокиновото дърво.(Виж: Матей 21:19). Така както Исус прокле смокинята, аз проклех рака на лицето на този мъж. Той прие молитвата и повярва в изцелението си. Той си седна на мястото без да го е грижа какво останалите виждаха или си мислеха за него. Беше очевидно, че е убеден в изцелението си!

На следващата вечер по време на службата изведнъж настъпи суматоха на сцената. Брат Рикс – барабаниста, падна от сцената. Запитах го: „Брат Рикс, какво стана?” Докато се изправяше, пелтечейки, той повтори няколко пъти с голямо недоумение и изумление: „Онзи мъж, онзи мъж ... онзи мъж ей-там отзад. Виждате ли го ей-там отзад? Това е човека с онези разсейки на рака.” Погледнах натам, но не разпознах мъжа, така че го помолих да дойде и да се качи на сцената. Той се изправи пред всички и започна да разказва за чудното изцеление, което получил през нощта. Той определено изглеждаше по-добре. 17те разсейки бяха напълно изчезнали. Кожата на лицето му беше гладка като кожата на дете. Той каза на всички как рака на вътрешното му ухо беше паднал от него и че той го намерил на сутринта на възглавницата си. Обясни как Бог излекувал крака му като му подарил чисто нова капачка на коляното му. Той можеше да върви нормално. Носа и ухото му бяха напълно възстановени! Сякаш беше станал тотално нов човек. Цялата слава принадлежи на Бог! Амин.

________________________________________


СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Коментари   

 
+1 #3 toshkata 18-11-2012 11:48
bog e golqm za nego nqma nevazmojni neshta stiga da go potarsim
Цитиране
 
 
+1 #2 ELENA PROFIROVA 25-05-2012 19:46
SLAVA NA BOGA!SAMO TOI MOJE DA IZVAR6I TAKOVA 4UDO!
Цитиране
 
 
+1 #1 katq 25-05-2012 12:28
Слава, Боже , на тебе, и голям поклон!!!!
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови