Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

БОГ ИЗЦЕЛИ МОЕТО БЕБЕ - Свидетелството на Ким Ейвъри

Безценни Свидетелства

Свидетелството достига до вас с любезното съдействие на Precious Testimonies,

Оригинален източник: SHARING MORE THAN A RIDE

Превод и редакция: anah_su_namun

 

БОГ ИЗЦЕЛИ МОЕТО БЕБЕ

От: Ким Ейвъри

9 Януари 2000

– Искам да споделя с вас последното чудо в живота ми. Когато бях бременна в петият месец, на сина му ми поставиха диагноза, която казваше, че има две кисти – по една от всяка страна на мозъка.

 

Направиха му тест за Синдром на Даун, но слава на Бога! – всичко се оказа Ким и нейният синнормално! Слeд като се роди, когато беше само на 5 месеца, аз го заведох на контролен преглед. Лекарката искаше да направи ултрасаунд на главата му, за да види дали кистите са изчезнали. Те си бяха още там и това доста я разтревожи. Тя каза, че забелязала няколко кисти - Colloid plexus cyst. Лекарката извика неврохирург, който видя ултрасаунда и препоръча MRI (бел.пр. – ядрено магнитен резонанс). Планираха го за 18 Юни 1999.

Молих се за сина ми и постих седмица преди MRI-то. В деня на процедурата, на сина ми трябваше да му бъде поставена упойка, за да заспи. Той обаче вече се беше отпуснал в скута ми и спеше. Запитах сестрата дали му бяха дали нещо, с което да го приспят, понеже в ръчичката му имаше включена система. Отговорът ѝ беше отрицателен, но спомена, че е добре, че вече спи, защото по този начин няма да се наложи да му дадат голямо количество приспивателно.

20 минути преди MRI-то докторите направиха скенер на главата на Девин. Докторът, който му беше сложил упойката дойде да го види, защото сина ми беше започнал да се събужда, а резонанса още не беше започнал. Докторът каза, че не вижда никакви кисти на скенера. Той и радиологът отново разгледаха снимките от скенера, но те бяха чисти. Неописуема радост връхлетя сърцето ми! Бог беше отговорил на молитвата ми! Веднага се срещнах със специалиста, който трябваше да извърши MRI-то, но той ми каза, че на скенера не се виждат кистите, забелязани при ултрасаунда. Каза, че бебето ми е напълно нормално. Отговорих му, че се бях молила точно за това, а той отговори: „Е, получила си отговор на молитвата си.” Благодаря на Бога, че изцели сина ми Девин, който на 12 Януари 2000 г. ще стане на 1 годинка. Прославям Господа за Неговата вярност и за това, че спази обещанието Си, което ни е дал в Матей 18:19:

„Пак ви казвам, че ако двама от вас се съгласят на земята за каквото и да било нещо, което да поискат, ще им бъде дадено от Отца Ми, Който е на небесата. ”Матей 18:20:„Защото, гдето двама или трима са събрани в Мое име, там съм и Аз посред тях.”

Искам да насърча всеки, който се нуждае от изцеление да се довери на Бога! Той е бил верен във всичко към мен през целият ми живот! Всеки път когато някой от семейството ми се е нуждаел от изцеление, Той е спазвал обещанието си!

Sincerely,

Kim Avery

за връзка с мен кликнете ТуК

{xtypo_sticky}Ако това свидетелство ви е благословило по някакъв начин, моля ви, отделете няколко минути, за да го споделите. Вашият фийдбек е много важен за нас и може да бъде насърчение за стотици други! Коментирайте тук, или ни изпращайте коментарите и свидетелствата си на посоченият email-адрес! Бог да ви благослови!

Е-мейл:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. {/xtypo_sticky}

{xtypo_rounded3}hristiqni.com се издържа единствено от дарения и всяко едно помага за съществуването на сайта. Всеки желаещ може да направи дарение от ТуК{/xtypo_rounded3}

{xtypo_info}Скъпи читателю – ти в мир с Бога ли си? Ако не, можеш да поправиш случилото се. Знаеш ли какво те очаква след смъртта? Ти можеш да получиш уверението на Бог, че Раят ще бъде твоят дом през вечността, само ако пожелаеш. Исус умря за ТВОИТЕ грехове, ДА, ТОЙ ГО НАПРАВИ!!! Готов ли си да застанеш пред Бога в Деня на Съда и да Му заявиш, че не си се нуждаел от пролятата кръв на Исус Христос на Голгота, за да бъдат простени греховете ти и за да бъдат отношенията ти с Бога в изправност? Умоляваме те ... не прави тази фатална грешка!

За да познаеш Бога; за да бъдеш в мир с него; за да бъдат простени греховете ти; за да бъдеш сигурен, че Небето ще е твоят вечен дом; за да си уверен, че си в изправност с Него точно в този момент ... моля, кликни тук ( кликни тук ), за да осъзнаеш колко е важно, че трябва да се помириш с Бога. Безценний, помирението с Бога ще опредили къде ще прекараш вечността. Твоето решение да сключиш мир с Бога е най-важното решение, което трябва да вземеш в този живот!{/xtypo_info}

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови