Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

ЧИЕ Е ТОВА ДЕТЕ? - Бил Уилсън

Бил УилсънВечно ще съм благодарен за приятелството и подкрепата на толкова много хора. Длъжник съм на всички. И все пак това посвещение е израз на признателност Към Дейвид Руденис - човекът, който пръв инвестира в мен и който ми отвори вратата, която иначе би останала затворена. Докато четете книгата, ще разберете как чувствителността и любовта на Дейвид към едно момче, което не представляваше нищо в очите на хората, подготви пътя за моето лично спасение. За мен той беше пример за любов и загриженост - пример, който да следвам до края на живота си. Посвещавам книгата „Чие е това дете?" безспорно на човека, чието дете, по много начини, станах аз.
Благодаря ти, приятелю! Твоята инвестиция роди и ще продължава да ражда плодове за идните поколения. Обичам те!
Бил Уилсън

Изтегляне


Ако работата ни Ви харесва,
помогнете в развитието на hristiqni.com от Дарение


Скъпи читателю – ти в мир с Бога ли си? Ако не, можеш да поправиш случилото се. Знаеш ли какво те очаква след смъртта? Ти можеш да получиш уверението на Бог, че Раят ще бъде твоят дом през вечността, само ако пожелаеш. Исус умря за ТВОИТЕ грехове, ДА, ТОЙ ГО НАПРАВИ!!! Готов ли си да застанеш пред Бога в Деня на Съда и да Му заявиш, че не си се нуждаел от пролятата кръв на Исус Христос на Голгота, за да бъдат простени греховете ти и за да бъдат отношенията ти с Бога в изправност? Умоляваме те ... не прави тази фатална грешка!

За да познаеш Бога; за да бъдеш в мир с него; за да бъдат простени греховете ти; за да бъдеш сигурен, че Небето ще е твоят вечен дом; за да си уверен, че си в изправност с Него точно в този момент ... моля, кликни тук ( кликни тук ), за да осъзнаеш колко е важно, че трябва да се помириш с Бога. Безценний, помирението с Бога ще опредили къде ще прекараш вечността. Твоето решение да сключиш мир с Бога е най-важното решение, което трябва да вземеш в този живот!

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови