Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Целунах Момичетата и ги Разплаках - Лиза Бивиър

"Лиза Бивиър е една от най-откритите, директни и уцелващи десятката жени на Бога, които познавам. Ето защо можете да бъдете сигурни, че онова, което тя споделя в тази книга, е плод на много молитва, подреден живот, дълбоки взаимоотношения с Бога и сърце, посветено да помага на хората. В едно време, когато жените желаят да се движат във всичко, което Бог има за тях, те са лъгани и ограбвани от врага на техните души. Лиза адресира проблема с искреност и яснота, като стилът й грабва вниманието на читателя от началото до края. Знам го, понеже когато започнах да чета книгата, просто не можех да я оставя. Тази книга отговаря на една отчаяна нужда днес и е задължително четиво за всяка жена, независимо от нейната възраст. Как ми се ще да бях имала достъп до подобна информация като тийнейджър."

—  Сторми  Омартиан
Автор на бестселъра „Силата и молещата се съпруга"


Лиза е използвала Божието Слово, за да хвърли „истинска светлина" върху нещата такива, каквито Бог ги е замислил, а не такива, каквито са станали. Това е чудесна книга за моята и за вашите дъщери, а и за всеки, който иска да намери свобода в Божиите планове за мъжете и жените.

—   Стийв  Артърбърн
Автор на бестселъра „Битката на всеки мъж",
„Да загърбим г-н Грешен и да намерим г-н Праведен'',
основател на служението „Жени на вярата"

Жените признават, че безразборният секс в крайна сметка не им донася онова, което са искали понеже, като жени, ние винаги губим повече от мъжете, когато отстъпваме.

Мъжете обичат приключенията и авантюрата, докато жените копнеят за интимност, романтика и страст. Нашата съдба не е просто да служим за сексуален отдушник на мъжете. Като жени ние желаем и заслужаваме нещо повече от чисто сексуално удоволствие.

Време е да бъдат възстановени достойнството, честта, силата и да, дори мощта на поколения жени, млади и стари, които повече не желаят да губят.

Изтегляне

 


Ако работата ни Ви харесва,
помогнете в развитието на hristiqni.com от Дарение


Скъпи читателю – ти в мир с Бога ли си? Ако не, можеш да поправиш случилото се. Знаеш ли какво те очаква след смъртта? Ти можеш да получиш уверението на Бог, че Раят ще бъде твоят дом през вечността, само ако пожелаеш. Исус умря за ТВОИТЕ грехове, ДА, ТОЙ ГО НАПРАВИ!!! Готов ли си да застанеш пред Бога в Деня на Съда и да Му заявиш, че не си се нуждаел от пролятата кръв на Исус Христос на Голгота, за да бъдат простени греховете ти и за да бъдат отношенията ти с Бога в изправност? Умоляваме те ... не прави тази фатална грешка!

За да познаеш Бога; за да бъдеш в мир с него; за да бъдат простени греховете ти; за да бъдеш сигурен, че Небето ще е твоят вечен дом; за да си уверен, че си в изправност с Него точно в този момент ... моля, кликни тук ( кликни тук ), за да осъзнаеш колко е важно, че трябва да се помириш с Бога. Безценний, помирението с Бога ще опредили къде ще прекараш вечността. Твоето решение да сключиш мир с Бога е най-важното решение, което трябва да вземеш в този живот!

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови