Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Истинското лице на Ванга - Борислав Крачунов


"Истинското лице на Ванга" автор Борислав Крачунов

Не се съмнявам, че Ванга е била добронамерена и искрено е вярвала в това, което прави, и субективно се е изживявала като християнка, но в светлината на Библията, всички факти и доказателства сочат към едно и доказват, че тя е поредната жертва на духовни нечисти демонични сили. Ванга е един вътрешно духовно беден и нещастен човек, което далеч не е християнското отражение на благодатния духовен живот на християнина, изпълнен с любов, мир, сигурност, вяра и упование в нашия жив Господ Бог и Спасител – Иисус Христос.

От автора

Явлението Ванга продължава да предизвиква разнопосочни реакции. Съществуват и някои статии, писани от атеисти или скептици, които изцяло отхвърлят Ванга и се опитват да я обяснят от материалистически позиции. Ванга не е съзнателна измамница, която заблуждава над един милион българи и чужденци. Тя наистина проявява изключителен дар на поразителна точност и прозорливост, но признава, че той не е неин, а се проявява единствено чрез съработничеството й с невидими духовни сили.
Настоящата книга е първата по рода си в потока от литература за Ванга, която е написана от традиционни християнски позиции. Тя ще накара мнозина да се замислят над същността на ясновидството на Ванга и да го преценят от гледище на вечните библейски истини.
Авторът Борислав Крачунов е магистър по теология от Шуменския университет „Епископ Констатнтин Преславски”. Автор е на книгата „От смърт към живот. Бивш наркоман разказва...” (2008), в която описва как с помоща на вярата и упованието си в Христос успява да победи зависимостта си от хероина и да се откъсне от смъртоностното духовно влияние на окултизма.

—Архимандрит доц. д-р Павел Стефанов

ИЗТЕГЛИ!

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови