Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

КНИГА: Delivered from the Powers of Darkness / Магьосик – Emmanuel Eni

Книгата е много интересна и е по действителен случай, свидетелство на бивш магьосник – служител на дявола. Не е голяма и се чете за няколко часа.


Коментари за книгата:

от messianic » 09 Сеп 2010 20:44
преди време четох тази книга в интернет, но сега отново я прочетох!
според мен в тази книга са написани много ценни истини, които ако се имат предвид и се спазват, биха могли в значителна степен да намалят способността на дявола и на неговите слуги да вредят на истинските новородени християни.

пропускът в тази книга, за който не е виновен нейният автор, е че агентите на дявола действат не само против реални църкви, но и против добри начинания в интернет, като твоя форум например. затова, аз те съветвам, ако случайно не го правиш вече, да се молиш на бога редовно против действията на агентите на дявола, така че да не могат да попречат на онези неща във форума, които са угодни на бога. и е добре според мен да го правиш редовно.

в тази книга има полезни съвети и за реални църкви. ще ти дам само един малък пример с цитат от това произведение:“Трябва да отбележа, че хората трябва да бъдат призовавани към покаяние от греховете преди началото на служението и чак след това да започват истинското хваление. Това предизвиква дискомфорт в агентите.”

има и други ценни съвети.

от моисей » 10 Сеп 2010 08:51
Отдавна се канех да кача тази история believer , купих си я на CD в сбит вариант, чух я преди 5-6 години , и тази история значително промени погледа ми върху духовните истини. Тогава разбрах , че духовният свят си е много по реален отколкото материалният и че нещата са доста по сериозни отколкото изглеждат.

Много от случките които се разказват съм ги гледал и в различни филми, което пък ме кара да разбера колко е мощна пропагандата на Сатана. Сигурно много хора не биха го приели за истина , това свидетелство би им се видяло твърде краино и нереално , но това е живата истина за мен.

от iskrena » 10 Сеп 2010 10:47
И аз попаднах преди време на книгата, снощи четох също, но не е ли малко пресилено всичко?

от Nikolay » 10 Сеп 2010 10:59

iskrena написа:И аз попаднах преди време на книгата, снощи четох също, но не е ли малко пресилено всичко?

И аз си мислех за това, когато четох, но колкото и фантастично да ти звучи аз мисля, че това е вярно. Всеки сам избира дали да повярва на написаното или не. Аз вярвам на написаното, защото съм се сблъсквал с някой неща описани в книгата.

от messianic » 10 Сеп 2010 16:21
аз също съм се сблъсквал и имам личен опит с някои неща от написаното, защото и аз съм бил обект на атаки като описаните в книгата.


Варианти за теглене:

PDF - изтегли

DOC - изтегли

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Коментари   

 
0 #4 Ттттт 12-03-2016 15:23
Ето сайта от който може да си я свалите
http://www.vasilpetrov.org/pdf/magiosnichestvoto.pdf
Цитиране
 
 
+1 #3 Annie 27-12-2011 09:05
Сърдечно ви благодаря!
Цитиране
 
 
0 #2 Administrator 27-12-2011 01:19
Цитит от annie:
Много бих искала да прочета тази книга, но не мога да я изтегля.


[color=#050b5c]Здравейте Ани,

Препоръчваме Ви аудио варианта на книгата, който можете да чуете от ТуК докато решим проблема с текстовия вариант :-) Свидетелството наистина е много мощно и препоръчително да се чуе от повече хора. Бъдете благословена

п.п. Проблема е решен.
[/color]
Цитиране
 
 
0 #1 Annie 26-12-2011 23:36
Много бих искала да прочета тази книга, но не мога да я изтегля.
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови