Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.

Българска християнска телевизия е дългоочаквана медия от милиони християни в България и по света. На фона на разграждащата се ценностна система сред обществото ни нуждата от платформа за излагане и споделяне на християнските ценности и принципи е болезнено необходима.

За желаещите да участват в развитието на християни.ком: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Здравейте мили приятели, искам да споделя едно свидетелство с вас..

10152469 1096960867012996 2740488805276176714 n

Здравейте,мили приятели искам да споделя едно свидетелство с вас и така да прославя името на нашият БОГ.

Имам внучка на 2 г, преди няколко седмици и се зачерви клепачето на едното око разбрахме че е ечемик чакахме да отшуми но уви не се получи.

Решихме да я заведем на офталмолог при прегледа доктора каза че имала лек диоптер на оченцето.

НАПРЕД...

Айше от Крумовград: МОХАМЕД НЕ МИ ПОМОГНА!!!

al horezmi1

Казвам се Айше и съм родена в Крумовград. Бях мюсюлманка. Сега живея в град Кърджали, където съм женена. Имам три деца. Малката ми дъщеря беше на седем години и не можеше да приказва. Приготвихме документите за училището за неми.

НАПРЕД...

Британски медии: Бог върна дете от оня свят и то разказа страшно послание на света! Чака ни...

13-годишният Джеръми от Великобритания претърпява ужасяващ инцидент в река. Успяват да извадят момчето едва, когато се е нагълтало с много вода. Транспортирано е в спешното отделение в Ипсуич, но според лекарите вече е късно. Кислородът до мозъка му на практика е спрян, което значи само едно – несъвместими с живота поражения.

big FFDSFASDFAEWFWEFEAWFEFAEWFWEFAWEFVZ 01

Детето прекарва в кома близо 40 минути, след което се случва чудо – жизнените му показатели се променят и то започва да се възстановява и връща към живота. Лекарите нямали обяснение. След няколкодневен престой в болницата детето било контактно и поискало да говори с майка си Джорджина. Кратко след това жизнените показатели на Джеръми пак се влошили и той издъхнал, предава freaklore.com.

НАПРЕД...

Свидетелство за божия слава.

Свидетелство за Божия слава.

      Здравейте! Казвам се Емил Василев, и съм на 15 години. Искам да разкажа своето свидетелство, за Исус.

От ранна възръст дядо ми, ме е учил, че Бог същестува и че това не е шега. Мислех си, "какъв ли е този Бог." И веднъж започнаха чудесата. Когато бях на 7 години, дядо ми ме заведе на Богослужение, беше ми много интересно, защото имаше бенд, които изпълняваше песни за Исус. Казвах си, "Ха, кого ли е този Исус."

НАПРЕД...

Пратеник на Бог

58b19036b3fd51

Едно момче, пътувайки в автобус, било подканено от Господ да стане и да каже на пътниците, че Исус идва скоро.

Но когато започнало да говори, един много ядосан мъж му се разкрещял да млъкне. Момчето се изплашило, засрамило се и се върнало на мястото си. Но Господ отново го накарал да говори за завръщането Му и същият мъж се развикал и понечил да го удари.

Момчето отново се изплашило и се върнало да седне, но още веднъж чуло в сърцето си да стане и тогава то извикало силно:" ИСУС СЕ ЗАВРЪЩА!"

НАПРЕД...

Бях болен от рак! Свидетелство на Пламен.

Здравейте скъпи братя и сестри! От много дълго време се каня да пиша тук, защото Господ е велик и Той направи много за мен и семейството ми!

В Англия съм от Октомври 2012. Януари 2015 ми поставиха диагноза рак на тестиса, но не бяха сигурни на 100 %. Трябваше час по-скоро да ме оперират и да премахнат засегнатия тестис, за да установят какво е. Не съм мислил и не съм искал и да мисля, че това е рак.

НАПРЕД...

Mоето свидетелство. От Д.Димитров

Mоето свидетелство.

Здравейте братя и сестри.Искам да отдам Божията слава и хвала на нашия Господ Исус Христос.

Това се случи ноември 2015 г. Часът беше около 20,45.Телефонът ми звънна и чух баща ми, който каза тръгвай към вилата че майка ти е много зле.

НАПРЕД...

Пacтop Мapтин paзкaзвa зa cpeщaтa cи c Иcyc!

Пacтop Мapтин paзкaзвa вeчe 25 г. y нac и пo cвeтa зa cpeщaтa cи c Иcyc и cвpъхecтecтвeнoтo cи изцeлeниe.

Чe чyдeca ce cлyчвaт и в нaши дни, a Гocпoд пpoдължaвa дa ce явявa нa избpaни хopa, твъpди пacтop Мapтин. Бългapинът e живoтo дoкaзaтeлcтвo зa тoвa, a c иcтopиятa зa cвoeтo cвpъхecтecтвeнo изцeлeниe вeчe 25 гoдини тoй oбикaля cвeтa. Зa чyдoтo, cътвopeнo oт Иcyc, пo нeгoвитe мoлитви, пacтopът e paзкaзвaл къдe ли нe – пpeд лишeнитe oт cвoбoдa в Пaзapджишкия зaтвop, нa Чepвeния плoщaд в Мocквa, в Итaлия, Мoлдoвa, Киpгиcтaн. От някoлкo дни 67-гoдишният мъж пpoпoвядвa cлoвoтo Бoжиe и във Вeликo Tъpнoвo.

НАПРЕД...

Наркоман спира наркотиците, след като вижда лика на демон в своя снимка!

Джо Мартинес е наркоман, когато той и съпругата му си правят снимка за 50-ата годишнина от сватбата им. Изглежда нормално нали? Е, изчакайте, докато се вгледате по-отблизо.

a400100000000000 1

Какво е това?
Те разглеждат фотоалбума си и това, което виждат зад гърба на Джо е направо шокиращо. Той и съпругата му вярват, че е демон, олицетворяващ злото в живота му, донесено от наркотиците.

b400100000000000

НАПРЕД...