Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.

Българска християнска телевизия е дългоочаквана медия от милиони християни в България и по света. На фона на разграждащата се ценностна система сред обществото ни нуждата от платформа за излагане и споделяне на християнските ценности и принципи е болезнено необходима.

За желаещите да участват в развитието на християни.ком: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Място, където потребителите имат думата.

Здравейте, екип на hristiqni.com!

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

Казвам се Елена Ботева и съм от Бургас. Омъжена съм и имам две големи деца - дъщеря на 26 и син на 17 год.

Цялото ни семейство сме евангелски вярващи и сме посветили живота си на Христос. Искам да изкажа от мое име и от името на моето семейство благодарността ни, че Ви има. Благодарим на Бог за вас и за сайта, който поддържате. Били сме винаги благословени от различните материали поместени в него. Винаги го препоръчваме на близки, познати и приятели. Всички ви харесват и се радваме, че на едно място можем да прочетем и да гледаме толкова неща, материали и филми на християнска тематика. Бъдете благословени във Вашата работа и искаме да ви насърчим, че има голям плод от труда Ви! Вие наистина служите на своите братя и сестри и разпространявате евангелието.

Трудът Ви в Господа не е напразен и Той ще ви възнагради от своето богатство в слава! Искам да споделя с Вас един блог на наш брат християнин, който замина със семейството си за Канада. Ако прецените може да го публикувате във Вашия сайт, за да бъде за насърчение и изграждане и на други братя и сестри.

Това са молитви за всяка седмица от годината. Цялото ми семейство Ви благославяме в Христовото Име! Божият мир да бъде в сърцата Ви! Ето го и въпросният блог: 52molitvi.com


Още отзиви

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

Добавете коментар

Защитен код
Обнови