Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Място, където потребителите имат думата.

Здравейте, екип на hristiqni.com!

Казвам се Елена Ботева и съм от Бургас. Омъжена съм и имам две големи деца - дъщеря на 26 и син на 17 год.

Цялото ни семейство сме евангелски вярващи и сме посветили живота си на Христос. Искам да изкажа от мое име и от името на моето семейство благодарността ни, че Ви има. Благодарим на Бог за вас и за сайта, който поддържате. Били сме винаги благословени от различните материали поместени в него. Винаги го препоръчваме на близки, познати и приятели. Всички ви харесват и се радваме, че на едно място можем да прочетем и да гледаме толкова неща, материали и филми на християнска тематика. Бъдете благословени във Вашата работа и искаме да ви насърчим, че има голям плод от труда Ви! Вие наистина служите на своите братя и сестри и разпространявате евангелието.

Трудът Ви в Господа не е напразен и Той ще ви възнагради от своето богатство в слава! Искам да споделя с Вас един блог на наш брат християнин, който замина със семейството си за Канада. Ако прецените може да го публикувате във Вашия сайт, за да бъде за насърчение и изграждане и на други братя и сестри.

Това са молитви за всяка седмица от годината. Цялото ми семейство Ви благославяме в Христовото Име! Божият мир да бъде в сърцата Ви! Ето го и въпросният блог: 52molitvi.com


Още отзиви

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови