Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Желаещите да помогнат нека последват тази връзка: КЛИК
За информация по фактурирането или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

ХРИСТИЯНСКИ ПОРТАЛ

Политик, поп, мюфтия и масон откриха евангелска църква в Разград

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

Политик, поп, мюфтия и масон откриха евангелска църква в РазградОткриване на евангелска църква в Разград

Откриване на евангелска църква в Разград

Представители на три религии се събраха под един покрив на откриването на храмовия комплекс на Българската църква на Назарянина в Разград, пише дарик


Освен местните евангелисти и техни братя и сестри от други български градове и от САЩ и Румъния, в новата църква влязоха и районният мюфтия на Разград Мехмед Аля, както и православните свещеници отец Дмитрий Терзи и иподякон Илиян Чолев.

В евангелисткия храм бе и кметът на Разград Денчо Бояджиев, който е масон, а наскоро бе ръкоположен за тамплиер. В поздравителното си слово той нарече евангелската религия авангард в хуманитарната, социалната и културно-образователната дейности.

Сред гостите на освещаването на храма бяха и лидерът на СДС Мартин Димитров и неговата съпруга, те също принадлежат към тези деноминация. "Промяната на България към добро може да стане само със стабилна основа, всичко друго е хаос и лутане наляво надясно, стабилната основа е християнството и ние просто трябва да се обърнем към християнските ценности." - каза пред присъстващите Мартин Димитров.

Сградата на евангелистите в Разград се строи от 12 години с дарения на вярвщите и на сродни църкви. И по време на освещаването бяха събрани дарения за поддръжката на храмовия комплекс, в който освен зала за молитви има и кухня и класни стаи.СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

Коментари   

 
+1 #1 ДИМО 23-03-2014 12:52
6tom e za Boga vsicko e dobro
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Събрание на Сатана

Събрание на Сатана

Сатана свиква световна конференция на демоните. В откриващото слово той казва:.

ГЛЕДАЙТЕ