Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Желаещите да помогнат нека последват тази връзка: КЛИК
За информация по фактурирането или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

ХРИСТИЯНСКИ ПОРТАЛ

Обама 'нахока' християните за реакциите им срещу исляма

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

Снимка: REUTERS

Президентът Барак Обама разгневи американските християни като ги призова да не действат все едно са по-добри от другите относно извършените в името на исляма зверства, съобщава вестник The Independent. Разговаряйки на Националната молитвена закуска, в присъствието на Далай Лама, Обама каза, че хората трябва да имат предвид и историята от „ужасни дела“ извършени в името на Христос, преди да описват екстремизма като проблем изключително на исляма.

„Човечеството се занимава с тези въпроси през цялата човешка история. И нека се качим на нашите високи коне и да смятаме, че това е уникално за някои други места. Помнете, че по време на кръстоносните походи и Инквизицията хората са вършели ужасни неща в името на Христа. В нашата родина робството и Джим Кроу (сегрегацията) твърде често са били оправдавани в името на Христа“, каза той за способността на религията да вдъхновява както съчувствие, така и убийство.

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

Коментари   

 
+6 #2 Georg 26-03-2015 11:09
Ама, че неграмотник, той явно не знае, че американските християнски заселници бягаха от Европа при произвола и гоненията на католоческата църква 12-16 век. И търсеха ново бъдеще отвът океана. А за това, за което говори явно не знае, че го е имало само на Запад. Източната църква не познава кръстоносни походи.Такава е била политиката тогава и за тях е било правилно. Европа е надживала и изстрадала този род изтъпления през средновековието , а това, че някои се връща към онези времена отново е жалко, това показва, че човекът не си е взел поука от мрачното минало, а търси да оправдае други от минали грешки преди стотици години.
Цитиране
 
 
-4 #1 ketata 25-03-2015 13:05
Респект и към християнската, и към ислямската общност...
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Събрание на Сатана

Събрание на Сатана

Сатана свиква световна конференция на демоните. В откриващото слово той казва:.

ГЛЕДАЙТЕ