Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Швеция забрани рождествените празници от толерантност към бежанците!

В Швеция се разраства грандиозен скандал!

shizerlanda

Причината за него стана забраната, издадена от Министерството на транспорта да бъдат окачвани коледни украшения и гирлянди по улиците. Официалната причина, сочена от шведските видиотени евроинтегрирани чиновници за забраната била, че уж електрическите стълбове можели да не издържат „тежестта на украсите и дори да рухнат от навоварването“.

Мнозина кметове на общини от всички краища на Кралството протестираха, привеждайки един-единствен, но непоклатим аргумент: от времето, когато преди няколко столетия се появява уличното осветление в Швеция, на електрическите стълбове винаги са били окачвани коледни украси и досега не е имало и един случай в Швеция, електрическите стълбове да не са успявали да издържат смехотворната тежест на коледните гирлянди и лампички.

Чиновниците от Министерството на транспорта обаче категорично продължават да отказват да отменят абсурдната забрана. Няколко шведски политици обясниха обаче, че действителният повод за налагането на забраната е било „ВЪЗМУЩЕНИЕТО, ИЗРАЗЕНО ОТ НЯКОЛКО ИСЛЯМСКИ ОРГАНИЗАЦИИ В ШВЕЦИЯ ОТ ИЗВЪРШВАНАТА ПО ТОЗИ НАЧИН ПРОПАГАНДА НА ХРИСТИЯНСКИЯ ПРАЗНИК.

Шведската толерантност вече е довела до това, че джамии в Швеция вече се строят за сметка на местните християни. По силата на приетия наскоро Закон за строителството на култови здания, ВСЯКА РЕЛИГИОЗНА ОБЩНОСТ, НАБРОЯВАЩА НАД 1000 д. ИМА ПРАВО ДА СИ СТРОИ ХРАМ, КАТО ПРИ ТОВА ЩЕ ПЛАЩА САМО 30% ОТ НЕГОВАТА СТОЙНОСТ, А ОСТАНАЛИТЕ 70% ЩЕ ПЛАЩА ДЪРЖАВАТА.

Според оценките на специалисти по демография, само след 26 години, дори и при запазване на сегашното положение, тази борба ще завърши с пълна победа на исляма, който ще се превърне в главна религия на Швеция… / Българска Легия за информационна защита – Bulgarian Infodefence Legion

П.П. Припомням, че според официален доклад Великобритания вече не е християнска държава!

http://bultimes.com/

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови