Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Над 200,000 души приеха Христос в Тибет!

13533082 1002343459801649 3105563368937618957 n

Повече от 200,000 души са приели Христос в Тибет: сред тях, 62 будистки монаси .
Над 200 хиляди души, включително 62 будистки монаси са приели Христос като Спасител за миналата година.
Показаната Христова любов от християнските мисионери; които са предоставили хуманитарна помощ след мощно земетресение миналата година предизвика будистки монах да прегърне вярата в Исус, като става пастор.
Според Джо Хендли още 62 будистки монаси решили да последват техния бивш духовен водач и сега са решени да приемат Исус Христос в сърцата им.
Хендли казва, че това се дължи на християнската мисионерска дейност, която се предлага "надежда и изцеление" на тибетския народ, след разрушителното земетресение миналата година.
" Работихме заедно с будисти, индуисти и други религиозни групи да тегли хора от развалините и да им се даде материална и духовна помощ. Седмица след седмица, последователи на Исус са показали своята любов към другите и рискуваха живота си, за да помогне. Това е с повишена чувствителност от будистки монаси, които са искали да знаят кой е философията на живота ни "каза Хендли.
Азиатската организация Access поставя особен акцент върху обучението на бъдещи духовни работници и дългосрочна цел е да се постигне духовен растеж в региона.
Организация лидери съобщиха, че повече от 200,000 души са решили да следват Исус!

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови