Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Деца от детската градина бяха изкарани на гей-парад!

Детски гей парад

Около 120 деца от шведски детски градини бяха принудени да станат участници в парада на хомосексуалистите в Гьотеборг, организиран от шведското хомо-лоби.

Този „детски” парад се провежда за втори път през последните две години като част от секс мероприятието „Западен Прайд” (West Pride). Мероприятие, в което възрастни от различни сексуални малцинства манифестират разголени по улиците на Гьотеборг.

На децата било казано да скандират „Разрешено ти е да обичаш, когото си искаш”. На въпроса защо деца в предучилищна възраст участват в такова мероприятие, учителката Сара Гази отговаря: “Ние всеки ден си говорим за равенството между хората и затова че няма значение с каква сексуалност си или какъв цвят ти е кожата…”.

Този „детски” парад не е нищо друго, освен програма за промиване на мозъците на невинни деца. Такава манипулация на децата в Швеция от страна на подобни дегенерати е на една ръка разстояние от легализацията и на насилието над деца. Деца, които не са достатъчно големи дори да четат и пишат, биват възпитавани, че отклоненията от нормата са напълно приемливи. По този начин шведското общество обрича на погибел цяло поколение.

Снимки: Fria Tider

За нещастие въпросът днес вече не е „дали”, а „кога” тази гнусна практика ще се разпространи и в останалите европейски страни. От нас зависи тези деца да бъдат защитени и да бъде гарантирано правото им на детство, свободно от извратеняци и дегенерати. Очевидно няма други загрижени за тяхната невинност. Ние просто не можем да стоим със скръстени ръце и да позволяваме да се случват такива неща. Трябва да сторим всичко по силите си да ги спрем, като излезем на улицата и подкрепим местните организации, които се борят против всичко това.

Свърши времето, когато можеше да се мълчи от страх да не си загубим работата или приятелите. Дойде време всеки един от нас да заяви своята позиция и да направи нещо по въпроса. Днес, когато атаката е срещу децата и тяхната невинност, на практика се атакува самото бъдеще на нашите страни. Тези деца един ден ще пораснат и някои от тях ще се сдобият с политическа власт. Само си представете какво би направил в бъдеще един лидер, чийто мозък е промит още от дете и ще ви стане безпределно ясно защо всичко това трябва да бъде спряно.

The European Guardian

Превод: Десислава Главева

http://budiveren.com/

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови