Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Снимка показва как огромни човеци се разхождат в Гиза

Гиганти

Гигантски мъже, високи около 3 метра се разхождат пред пекарна близо до пирамидите в Гиза.

Снимки, на които се виждат две огромни човешки фигури, които се разхождат насред улицата, предизвикаха вълни от шок и скептицизъм в мрежата, след като бяха разпространени. Във видео в Youtube с името ‘Unreal! Two GIANT Men spotted nearby Giza Pyramids!’ (Невероятно! Двама огромни мъже са забелязани близо до пирамидите в Гиза!) , качено от потребителя MrMBB333, се вижда как две огромни същества се разхождат до пекарната Долчи близо до египетските забележителности.

Хора гиганти

Глас във видеото казва: „Ок, момчета. Това е много странно. Изглежда, че там живеят хора и като казвам хора, наистина го имам предвид”.

Човекът зад кадъра след това увеличава снимката и казва: „Показват ви снимка на двама огромни мъже. Кръста на единия мъж е на височината на кола. Той е висок близо 3 метра. При това на снимката те са двама.

Двамата души са облечени в дънки и блузи с дълги ръкави, като единият от тях носи нещо като кошница.

"По онова време бродеха из Земята исполини", четем в четвърти стих от шеста глава на "Битие". В "Числа" (13:33) Мойсей описва расата на титаните в Ханаан: "И там видяхме исполините, Енохови синове от исполински род: изглеждахме пред тях като скакалци, такива бяхме и в техните очи." В книга З, стих 11 от "Второзаконие" васанският цар Ог спи на железен одър, замислен за четириметровия му ръст. Одърът бил дълъг 4,30 метра и широк 200 см. "Някога на Земята имало гиганти", написал също и древногръцкият поет Омир -700 години преди Христовото летоброене.

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови