Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Обама към американците: Пригответе се за катастрофа!

Всеки трябва да има „авариен куфар“ и план за евакуация.

Обама
На 31 май Обама прекъсна натоварения си график, за да изпрати послание на Националния координационен центъра за реагиране FEMA (Федералната агенция по извънредните ситуации) във Вашингтон. По време на речта си той подчерта, че всеки американец е отговорен за подготовката си за природни бедствия, както и че това предполага „план за евакуация“ и „пълен комплект със средства в случай на бедствие.“
Поводът бе обявяването на началото на сезона на ураганите в САЩ.
Според Обама изменението на климата предизвиква в страната все по-силни бури, затова хората трябва да бъдат подготвени за последствията от тях и трябва да притежават всичко необходимо в случай на разрушения или евакуация.
Обама обясни: „Ако имате нужда от информация за това как да направите план за евакуация, как да си направите комплект за оцеляване, можете да използвате приложението на FEMA на английски и испански език. Да бъде готов за катастрофа- това е грижа на всеки гражданин. Ако местните власти изискват от вас да се евакуирате, трябва да го направите. Не чакайте. “
Коментирайки речта на Обама, авторът на популярния блог theeconomiccollapseblog.com Майкъл Шнайдер пише: „Няма съмнение, че всички ние трябва да се подготвяме за катастрофа, ураганите могат да създадат краткосрочна извънредна ситуация, която може да продължи няколко дни, но има и други заплахи, които могат да предизвикат голяма критична ситуация, която потенциално да продължи дълъг период от време.
Списъкът на потенциалните заплахи включват мощно изригване на вулкан, естествена или изкуствено предизвикана пандемия, земетресение на западния бряг, земетресението в района на Ню Мадрид и цунами, същото на източния или западния бряг, удар на космическо тяло, ислямски терор, война, електромагнитна експлозия, която ще унищожи всички енергосистеми, кибервойна, икономически колапс и граждански безредици, в резултат на въвеждането на военно положение.
Разбира се, тези стихии, не са взаимно изключващи се. В действителност, в различни сценарии, ние в действителност бихме могли да видим множество събития, настъпващи в бърза последователност.
Майкъл Шнайдер също така обръща внимание на факта, че „в действителност е силен ураган в Съединените щати не е имало 127 последователни месеца.“
И в това отношение внезапното обръщане на Обама изглежда необичайно и тревожно.

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови