Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

CNN: Чудо, Папа Франциск втечни кръв от светец (ВИДЕО)

Папа Франциск извърши чудо по време на посещението си в Неапол, като втечни наполовина засъхналата кръв на светец, „гръмна” световната новинарска медия CNN.

В събота на церемония в катедралата в града Франциск целуна стъклената реликва, в която се съхранява засъхнала кръв от сан Дженаро, светеца покровител на Неапол. Малко след това архиепископа на града Крешенцио Сепе показа малката стъкленица и обяви: „Кръвта е наполовина втечнена, което показва, че сан Дженаро обича нашия папа.”

Свидетели твърдяха даже, че кръвта увеличила обема си.„Щом е само наполовина, значи светецът ни обича наполовина”, пошегува се Франциск.

Церемонията бе очаквана с нетърпение, защото легендата гласи, че когато стъкленицата се извади, а кръвта не се втечни, следват бедствия. Например през 1527-а и 1528-а имало чума, през 1559 г. - глад, през 1833-та холера, а през 1944-та той бил бомбардиран тежко.

Франциск посети и бедния квартал Скампиа, крепост на Камората. Освен това обядва с болни от СПИН затворници, гейове и транссексуални.

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови