Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Разкриха защо заложниците на „Ислямска държава“ са спокойни преди смъртта

Преводач, успял да избяга от лапите на „Ислямска държава“ в Ирак, разказа защо заложниците на клиповете с екзекуциите им изглеждат твърде спокойни пред лицето на смъртта. По думите на Салех, името му е дадено от британския телевизионен канал SkyNews, преди пленникът да бъде убит, той е бил побъркван и морално пречупван и подлаган на „лъжливи“ екзекуции.

По този начин, на оригиналното видео с екзекуцията на заложника той дори не е подозирал, че му остават няколко минути живот.

Беглецът потвърди личността на Джон Джихада – той е Мохамед Емвази, 26-годишен англичанин с кувейтски произход. Той твърди, че в лагера на „Ислямска държава“ се е занимавал с успокояването на пленниците, както и че е присъствал на екзекуцията на японския репортер Кенджи Гото. „След убийството трима или четирима души отнесоха тялото му, след това Джон тръгна в обратна посока“, казва Салех.

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови