Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.

Българска християнска телевизия е дългоочаквана медия от милиони християни в България и по света. На фона на разграждащата се ценностна система сред обществото ни нуждата от платформа за излагане и споделяне на християнските ценности и принципи е болезнено необходима.

За желаещите да участват в развитието на християни.ком: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Масов протест на мюсюлмани в Пакистан: Обесете оцелелите служители на „Шарли Ебдо“ (ВИДЕО)

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

Те са извършили „най-лошия акт на тероризъм“ с карикатурата си на Мохамед

Пакистански мюсюлмани призоваха оцелелите карикатуристи от френското сатирично издание „Шарли Ебдо“ да бъдат обесени за това, че са си позволили да изобразят пророка Мохамед на корицата на последния брой на вестника. На фона на продължаващите протести срещу решението на карикатуристите по целия свят, близо 300 мюсюлмани се събраха на демонстрация в пакистанския източен град Лахор, носейки плакати с надписа „Долу „Шарли Ебдо“.“

На един от плакатите бе написано „Богохулната карикатура на пророка е най-лошия акт на тероризъм. Авторите на скиците трябва да бъдат обесени незабавно“.

Карикатуристът Реналд Лузиер, автор на рисунката, се е съгласил по-рано тази седмица, че не трябва да се правят изключения когато става дума за свободата на словото. Междувременно бяха погребани четири от неговите колеги, убити при клането в издателството на вестника в Париж.

Демонстрацията в Лахор се проведе на фона на протестите на пакистански законодатели пред парламента на страната, които преди това приеха резолюция, осъждаща изобразяването на Пророка на Исляма във френското сатирично издание.

blitz

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

Добавете коментар

Защитен код
Обнови