Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
За желаещите да участват в развитието на християни.ком: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Франция ще отговори на терористичните атаки със сила

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

"Тези луди хора, тези терористи, тези фанатици нямат нищо общо с исляма. Трябва да се мобилизираме. Трябва да отговорим на атаките със сила, която сме принудени да използваме, но и със солидарност”, заяви френският президент Франсоа Оланд, предаде euronews.com.

„ Ние сме свободни хора, които не се поддаваме на натиск, които не се страхуват, защото ние носим идеал, който е по-голям от нас. И това, че сме способни да се защитим навсякъде, където мирът е заплашен. Франция все още не е видяла края на заплахите, срещу които е изправена”, убеден е Оланд.

„Искам френският народ да знае, че САЩ е с тях днес и ще бъдат с тях утре”, заяви вчера американският президент Барак Обама. „Нашите мисли и молитви са с пострадалите семейства. Ние скърбим с вас. Ние се борим заедно с вас да запазите ценностите си, ценности, които споделяме, универсални ценности, които ни свързват като приятели и съюзници”, каза още той.

„На улиците на Париж, светът още веднъж видя какво представляват терористите. Те няма какво да предложат освен омраза и човешко страдание. Ние отстояваме свободата и надеждата, гордостта на хората. Това Париж ще даде на света, а духът му ще остане завинаги, дълго след като бичът на тероризма бъде прогонен от този свят”, заяви Обама.

24часа

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

Добавете коментар

Защитен код
Обнови