Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

"Ислямска държава" изобрети бомби със скорпиони!

Разпръскват ги в градове и села и всяват масова паника.

Бойците от "Ислямска държава" са започнали да използват бомби, съдържащи живи скорпиони, за да всяват ужас в Ирак, пише "Мирър". Туби с отровните гадини биват взривявани в градове и села, разказва британски военен експерт, който тъкмо се е завърнал оттам. Хемиш де Бретон-Гордън, бивш началник на отдел за химически и биологически оръжия към английската армия и НАТО, казва: "Това е лудост. "Ислямска държава" е изобретила устройства, с които да разпръсква скорпионите. Те обявяват преди това какво ще направят и така всяват паника. Скорпионите са много издържливи - дори да летят няколко мили след като тубата се взриви, те след това веднага се окопитват и започват да пълзят. Някои от тях са силно отровни, но основната цел е да се създаде страх." Експертът каза, че досега бомбите не са причинили много жертви, но имали огромен "психологически ефект".

Хемиш де Бретон-Гордън, бивш началник на отдел за химически и биологически оръжия към английската армия и НАТО, казва: "Това е лудост. "Ислямска държава" е изобретила устройства, с които да разпръсква скорпионите. Те обявяват преди това какво ще направят и така всяват паника.

Скорпионите са много издържливи - дори да летят няколко мили след като тубата се взриви, те след това веднага се окопитват и започват да пълзят. Някои от тях са силно отровни, но основната цел е да се създаде страх." Експертът каза, че досега бомбите не са причинили много жертви, но имали огромен "психологически ефект"./БЛИЦСПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови