Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Обявиха Мечо Пух за 'неприличен'!

Обявиха Мечо Пух за 'неприличен'!

Полски политици на нож срещу Мечо ПухМечо Пух

Мечо Пух

Причината е, че най-известното мече не носи гащи Недомислиците сред политиците са много и разнообразни. И докато в България се спори за психотестове и тестове за наркотици, то в един полски град нещата приемат анимационно-комичен вид. Градската управа в Тужин отказа да кръсти детска площадка на Мечо Пух, защото приказният герой бил облечен неприлично, предаде Би Ти Ви.

Защо Мечо Пух е неприличен

Решение на местните градски съветници сексуалността на най-популярното мече в света не е ясно дефинирана и това предизвиква объркване при децата. Затова и те все още не са дали име на новострояща се детска площадка.

И когато нуждата от политическо решение на въпроса е никаква, съвсем нормално е да се намесят и местни политици. Вече има предложение да се изостави Мечко Пух за сметка на местен приказен герой - мечето Ужатек (в превод, Ушко), което да даде име игрището.

Ужатек е благоугоден на полските политици, тъй като винаги е изобразяван с панталони. Това обаче не е причина местните да намират смисъл в действията на градската управа.

Реакцията на местното население

Мнозинството от жителите на Тужин намират темата за забавна, обаче недоумяват защо градската управа се занимава с подобни глупости.

Въпросът най-вероятно ще остане отворен още дълго време, тъй като днес бяха огласени официалните резултати от изборите за местна власт в Полша и голяма част от членовете на градския съвет ще бъдат сменени.

Коментирайте темата в Български Християнски Форуми: КЛИКСПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови