Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.

Българска християнска телевизия е дългоочаквана медия от милиони християни в България и по света. На фона на разграждащата се ценностна система сред обществото ни нуждата от платформа за излагане и споделяне на християнските ценности и принципи е болезнено необходима.

За желаещите да участват в развитието на християни.ком: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Обявиха Мечо Пух за 'неприличен'!

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

Обявиха Мечо Пух за 'неприличен'!

Полски политици на нож срещу Мечо ПухМечо Пух

Мечо Пух

Причината е, че най-известното мече не носи гащи Недомислиците сред политиците са много и разнообразни. И докато в България се спори за психотестове и тестове за наркотици, то в един полски град нещата приемат анимационно-комичен вид. Градската управа в Тужин отказа да кръсти детска площадка на Мечо Пух, защото приказният герой бил облечен неприлично, предаде Би Ти Ви.

Защо Мечо Пух е неприличен

Решение на местните градски съветници сексуалността на най-популярното мече в света не е ясно дефинирана и това предизвиква объркване при децата. Затова и те все още не са дали име на новострояща се детска площадка.

И когато нуждата от политическо решение на въпроса е никаква, съвсем нормално е да се намесят и местни политици. Вече има предложение да се изостави Мечко Пух за сметка на местен приказен герой - мечето Ужатек (в превод, Ушко), което да даде име игрището.

Ужатек е благоугоден на полските политици, тъй като винаги е изобразяван с панталони. Това обаче не е причина местните да намират смисъл в действията на градската управа.

Реакцията на местното население

Мнозинството от жителите на Тужин намират темата за забавна, обаче недоумяват защо градската управа се занимава с подобни глупости.

Въпросът най-вероятно ще остане отворен още дълго време, тъй като днес бяха огласени официалните резултати от изборите за местна власт в Полша и голяма част от членовете на градския съвет ще бъдат сменени.

Коментирайте темата в Български Християнски Форуми: КЛИКСПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

Добавете коментар

Защитен код
Обнови