Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

ООН изпраща ислямисти в Сирия

ООН изпраща ислямисти в Сирия

Журналистка заяви, че подготвя видео репортаж за факта, че ООН изпраща ислямисти в Сирия, но загина при катастрофа!

ООН е създадена от фамилията Рокфелер и за какво мислите са я създали? Не е само за решаване на важни международни проблеми, а и за конспирации срещу много държави. Журналистката с двойно гражданство на Ливан и на САЩ Серена Чехим, която разполагаше с информация разкриваща, че ООН изпраща ислямисти в Сирия и за тяхната подкрепа, загина в автомобилна катастрофа. Тя работеше по видео репортаж изобличаващ ООН за подкрепата му за ИД. Новината идва от 21.10.2014 г. от различни източници.

Много малка е вероятността катастрофата да е станала случайно. След като някой се разприказва за важни политически скандали и за разобличаване на конспирации, все се случва нещастен случай да го сполети или автомобилна катастрофа и той загива. Да не забравяме убийството на президента Кенеди. За неговият погром е имало около 40 свидетели, които за кратко време загинаха при автомобилни злополуки и други нещастни случаи и не можаха да дадат показания в съда.

През месец март тази година отново в камиони на ООН пренасящи храни и помощи за Южен Судан са били открити оръжия превозвани за бунтовниците ислямисти.

От инцидентът със Селена става ясно, че конспираторите са готови да унищожат всеки, който дава информация за истината за политическите събития и за коварните им планове да се наложат навсякъде, и да ограбват народите.

Може би конспираторите от ЦРУ и други служби имат намерение да вкарват ислямисти чрез потока от бежанци от Срия. Точно от това се опасяват някои западни политици като предупреждават, че това се случва в момента и на първо място е застрашена България, тъй като след Турция, тя е на пътя на терористите към Европа. Може да се очаква те да извършат едновременно много терористични актове из различни страни на Европа или дори и да не е така заплахата си остава за всяка страна по отделно. Според думите на Ким Хуалес, бивш председател на Комисията по сигурност и разузнаване и бивш външен министър, тази информация е напълно вярна, съобщава сайтът INQUISITR. Според него главният проблем е Турция. Правителството й разрешава на ислямистите да преминават границата със Сирия и да влизат в страната, а на кюрдите не дават да се върнат и да защитят домовете си. Изключение направиха само днес на 29.10.2014 г. като пуснаха 150 кюрди идващи обаче от Ирак да преминат границата и да се бият с бойци от ИД. Положението е много сериозно и само строг контрол може да спре наплива на терористи към Европа и запазването на град Кобани в ръцете на кюрдите, който е ключова позиция за откриване на голям участък от границата под контрола на ислямистите. През миналата година по официални документи Турция е изнесла 47 тона оръжие за ислямистите в Сирия само за 6 месеца. Правителството им отрича тази информация, но тя е факт. Също и местното население по границата на Турция със Сирия знае много добре, че турските военни с подкрепата на НАТО извършват снабдяване на терористите в Сирия с оръжия и извозва техните ранени до турските болници.

Нашите служби за сигурност нямат контрол над границата и тя е пресичана без проблеми от всякакви бежанци, сред които има и терористи. Мнението на Ким Хуалес е, че се намираме пред Трета Световна война, за която има по-точно риск, а фактът, че ООН изпраща ислямисти в Сирия се прикрива от политиците и медиите.

Този проблем за човечеството се получава благодарение на ислямската връзка на ЦРУ и ООН. Тайните общества, които стоят зад тях, кроят чудовищни планове за всички нас. Точно според пророчествата на Библията, описани в Евангелието от Матей глава 24-та, Близкият Изток ще бъде място на последните военни конфликти и за нашето време е писано, че ще има войни между държавите и такива на етническа основа между народите. Освен това другите събития например за създаването на новия световен ред също показват, че живеем в последното време от човешката история, за които е писано в Откровение 13-та и 14-та глави. Вижте видео клиповете! Те обясняват много важни неща! Още по темата за ООН – ТУК.

Видео


СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови