Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Флорида: Храмът на Сатаната издаде 'Детска сатанинска книга'

Флорида: Храмът на Сатаната издаде 'Детска сатанинска книга'

В отговор на съдебно решение в окръг Ориндж, щата Флорида, което позволява разпространението на религиозни материали в обществените училища в щата, Храмът на Сатаната издаде "Детска сатанинска книга", пише Design Taxi.

Тя съдържа различни сатанински ценности и информация за практиките, които придържащите се към култа трябва да изпълняват.

Книжката е пълна с цветни илюстрации и най-различни упражнения като пъзели и свързване на точки за получаване на картинка - всички те обаче се отнасят към философия и практиките на сатанизма.

"Нашите конституционни права ще бъдат гарантирани най-добре чрез пълното разделение на църквата и държавата", казва Лусиен Грийвс, говорител на Храма на Сатаната. "Искаме да сме сигурни, че децата получават достъп до различни религиозни позиции".


СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови