Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Ватикана поиска да забрани хелоуин

Ватикана поиска да забрани хелоуин

Католическата църква иска забрана на празника Хелоуин и замяната му с друг празник, от който да се изключат елементите на злото. Затова призовава първата официална конференция на екзорсистите във Ватикана, съобщава в. "Дейли мейл".

Тревогите на Ватикана са, че покрай празника се засилва активността на секти и окултни организации. Асоциацията на екзорсистите получавала по 40 обаждания на ден, предимно от разтревожени родители, които се притесняват, че децата им се въвличат в такива неща.

"Мнозина казват, че Хелоуин е просто карнавал, но всъщност няма нищо невинно или смешно в това. Винаги има ритуали на злото, жертвоприношения на животни, осквернявания на гробища около 31 октомври", посочват екзорсистите. Затова от Църквата предлагат празникът да се замени с друг, в който вместо хората да се обличат като чудовища, да се маскират като светци и да четат молитви.

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови