Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Малко момиче изцелява болести чрез силата на Христос! (ВИДЕО)

Малко момиче изцелява болести чрез силата на Христос!

Видео

Видео

Публикувано е видео от Бразилия , което показва как Алан'и помага на жени да се движат без патерици, а когато положи ръце върху ХИВ-позитивен човек, той се изчиства от болестта ...

Алан Сантос проповядва в Божията църква на Адаута Сантос в Рио де Жанейро. Сантос твърди, че дъщеря му може да лекува рак, артрит и ХИВ и то само с едно докосване.

Два пъти седмично болни хора от цялата страна пристигат в църквата, за да се докоснат до Алан.

В края на сесията Алан и баща й събират милостиня. Алан лекува хората вече три години. Тя се надява, че един ден ще стане докторка, предаде Daily Mail.

- "Моля се и Бог прави чудеса" - казва малкото момиченце, което наричат" малката Мисионерка".

Нейният баща, който преди да се новороди е бил в сферата на престъпността, споделя, че тя е нормално дете, което има дарба - изцелителни сили. - "Исус е този, който лекува, дъщеря ми е само инструмент", смята Сантос.


Видео


СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови