Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Франклин Греъм: Хомосексуалността е грях!

Франклин Греъм: Хомосексуалността е грях!

В неделното издание на предаването Meet the Press Франклин Греъм – синът на известния проповедник Били Греъм, отказа да отстъпи от своята библейска позиция по отношение на хомосексуалността. „Това е грях”, каза той и добави, че иска да предупреди хората за това, защото те ще застанат пред Бог, Който ще съди, съобщава LifeSiteNews, цитиран от евангелски вестник.Франклин Греъм

Франклин Греъм

Младият Греъм се изказа в интервюто по NBC за завещанието на баща си, тъй като възрастният Греъм, 95-годишен, е „много немощен” и не се храни добре. Той разказа за помощта, която е оказал на баща си да подготви последната си проповед, която бе излъчена през ноември м.г. Той чувствал, че е Божия воля да помогне на баща си да се „приключи добре”.

В контекста на коментара по отношение на това, което каза папа Франциск– „Кой съм аз, че да съдя”, Франклин Греъм бе попитан дали ще промени позицията си по отношение на хомосексуалистите.

„Бог би трябвало да промени позицията Си, но Той няма да го направи – отговори Греъм. – Божието Слово е същото вчера и днес и за милиони години напред и според него това е грях”.

Коментирайте новината в Български Християнски ФорумиСПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови