Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

НАСА: Астероид ще ни удари на 5 февруари 2040 година

Свещеник: Ангелите съществуват, но нямат крила

Шансовете това да се случи засега са 1:625, ще знаем с точност дали ще има сблъсък едва през 2023 година, пише space.com.НАСА: Астероид ще ни удари на 5 февруари 2040 година

НАСА: Астероид ще ни удари на 5 февруари 2040 година

Краят на познатия ни свят може да настъпи през 2040 година, предупредиха учени от НАСА. Точно на 5 февруари през тази година Земята е възможно да се сблъска с астероид, открит и описан от астрономическите обсерватории.

Става дума за 2011 AG5, открит през януари 2011 г. с диаметър около 150 метра. Нивото на опасност ще придобие още по-голяма яснота през 2023 г., когато астероидът ще е приблизително на 1.1 милиона мили (1,8 милиона километра) от Земята. Ако 2011 AG5 премине през февруари тази година през едно определено място в Космоса, наречено ключалка, възможно е гравитацията на нашата планета да го насочи към сблъсък.

Засега учените изчисляват шансовете за сблъсък на 1: 626, което е твърде висок процент от гледна точка на астронавтиката.

Коментирайте новината в Български Християнски ФорумиСПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови