Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Свещеник: Ангелите съществуват, но нямат крила (ВИДЕО)

Свещеник: Ангелите съществуват, но нямат крила

Според ангелолога, те по-скоро представляват късове от светлина. Представител на Римокатолическата църква твърди, че ангелите наистина съществуват, но „те нямат крила, нито пък изглеждат като херувими“. Отец Ренцо Лаватор, определящ се като „ангелолог“, казва още, че те всъщност приличат по-скоро на късове от светлина, пише dailymail.Ангел

Ангел

„Вие не виждате чак толкова техните сигнали, а чувствате тяхното присъствие. Те са нещо подобно на слънчева светлина, която се отразява във вас, като в кристална ваза“, каза Ренцо на пресконференция, посветена на ангелите в Рим. Говорейки в рамките на събитието в живописен ренесансов дворец в Рим, той добави: „Мисля, че има преоткриване на ангелите в християнството“.

Високопоставеният духовник участва в дебат, посветен на ангелското изкуство, организиран от Fondazione Archivio Storico, италианска фондация, посветена на изкуството, състояла се в принадлежащия на Ватикана Палацо дела Канчелерия.

Коментирайте новината в Български Християнски Форуми

Видео: Заснеха ангел в болница.


СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови