Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

BBC News: Папа Франциск изненада испански монахини чрез телефонно обаждане

BBC News: Папа Франциск изненада испански монахини чрез телефонно обаждане

Испански монахини пропуснаха обаждане на папа Франциск, пише BBC News.Папа Франциск изненада испански монахини чрез телефонно обаждане

Папа Франциск изненада испански монахини чрез телефонно обаждане

Главата на Римокатолическата църква е позвънил на служителките на Бога в един от манастирите в Испания, за да ги поздрави с настъпването на Новата година. На обаждането му обаче не отговорил никой и се наложило да остави съобщение на телефонния секретар.

Оставеното от папата съобщение попаднало в ръцете на испанските медии. Първоначално главата на католическата църква се изненадал с какво пък толкова могат да са заети монахините, че не отговарят на обаждането му.

След това той казал: „Аз съм папа Франциск. Бих искал да ви поздравя за новата година. Може би сте заети и ще се обадя по-късно. Бог да ви благослови", казва папата на телефонния секретар.

Оказало се, че по време на обаждането му монахините са били заети с молитви. Те са направили опит да се обадят на Франциск и да му се извинят, но той ги изпреварил.

Коментирайте новината в Български Християнски Форуми

ВидеоСПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови