Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.

Българска християнска телевизия е дългоочаквана медия от милиони християни в България и по света. На фона на разграждащата се ценностна система сред обществото ни нуждата от платформа за излагане и споделяне на християнските ценности и принципи е болезнено необходима.

За желаещите да участват в развитието на християни.ком: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Хърватите отхвърлиха хомосексуалните бракове на референдум

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

Хърватите отхвърлиха хомосексуалните бракове на референдумХърватия

Хърватия

Хърватите подкрепиха на референдум поправка в конституцията, забраняваща хомосексуалните бракове.

33.79% от гласоподавателите в Хърватия са взели участие в референдума.

Според преброяването на бюлетините близо 65 на сто от участниците в референдума са отговорили с „да” на въпроса трябва ли бракът да бъде дефиниран в конституцията като съюз между мъж и жена. 35 на сто от гласоподавателите, участвали в референдума, са отговорили с „не” на поставения въпрос, добавя ДПА, цитирана от БТА.

Референдумът, поискан от консервативни неправителствени организации и Римокатолическата църква, бе заклеймен като дискриминационен от защитници на правата на хомосексуалните, посочва АФП.

В съответствие с референдума в конституцията на страната ще бъде внесено ясно определение за брака като съюз между мъж и жена. Страстите в Хърватия се покачиха пред последните седмици, докато опоненти и поддръжници водиха разгорещени дебати за гей браковете.

Коментирайте новината в Български Християнски Форуми

Видео - БНТСПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

Добавете коментар

Защитен код
Обнови