Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Българка бита до посиняване от шефката си в Италия

Българка бита до посиняване от шефката си в Италия

Българка е превърната от работодателя си в Италия в съвременна робиня. Нашенката била подложена на системен тормоз в къщата, където се грижила за възрастна жена.Българка бита до посиняване от шефката си в Италия

Българка бита до посиняване от шефката си в Италия

Ужасяващите кадри бяха излъчени в телевизионното предаване Le Iene, като те са заснети със скрита камера.

Даниела е била бита до посиняване. Освен на физически тормоз, тя е била подлагана и на психически. Тя била наричана от "господарката си” "мръсна свиня”.

Също така тя полагала и грижи за огромен брой кучета, които мъчителката държала в клетки. Българката трябвало да чисти фекалиите им, докато италианката й обяснявала, че животните са над нея и тя не струва нищо.

Нашенката работела поне по 14 часа дневно.

След излъчване на скандалния репортаж телефоните и социалните връзки за контакт с предаването са прегрели от възмутени зрители, вследствие на което 2 часа по-късно репортажът е свален от сайта на телевизията.СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови